• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

31.01.2019

19:35

(VIDEO) KOMANDANT NATO ADMIRAL FOGO UPOZORIO ŠIPTARE:  KBS da se pridržava dogovora, NE SMETE NA SEVER KOSOVA!

Politika

(VIDEO) KOMANDANT NATO ADMIRAL FOGO UPOZORIO ŠIPTARE: KBS da se pridržava dogovora, NE SMETE NA SEVER KOSOVA!

Podeli vest

Komandant združenih snaga NATO admiral Džejms Fogo je pozvao Kosovske bezbednosne snage da se pridržavaju ograničenja kada je u pitanju delovanje na severu Kosova

Admiral Džejms Fogo sastao se u Prištini sa Ramušom Hradinajem, Hašimom Tačijem i Daliborom Jeftićem. ”On je naglasio potrebu da se aktivnosti KBS ograniče u skladu sa pismom Tačija iz 2013. godine gde se navodi da KBS neće delovati na severu Kosova bez prethodnog odobrenja NATO”, stoji u saopštenju KFOR-a.

Admiral Fogo je tom prilikom naglasio da Specijalne policijske snage Kosova nisu deo KBS i da se tu mora napraviti razlika.

On je podsetio kosovske zvaničnike i na stav NATO da će svaka promena mandata KBS značiti i preispitivanje nivoa angažmana Alijanse sa Koosvskim bezbednosnim snagama i naglasio naglasio da se na tom pitanju trenutno radi u sedištu NATO u Briselu.

- Admiral Fogo je naglasio da očekuje da tranzicija KBS bude postepena, transparentna i inkluzivna i da bude u koordinaciji sa NATO i međunarodnom zajednicom -  saopštava KFOR-a.

Komandant NATO združenih snaga u Napulju podsetio je da Alijansa kroz KFOR ostaje posvećena obezbeđivanju sigurnosti na Kosovu i stabilnosti na celom Zapadnom Balkanu. 

Fogo je najavio da će podovom obeležavanja 20 godina postojanja misija KFOR odati počast svim svojim pripadnicima koji su dali živote za bezbedno i sigurno okruženje.

AMERIČKA TAJNA SLUŽBA UPOZORAVA: Balkan će GORETI, moguće izbijanje VOJNOG SUKOBA u 2019!

ZALUPIO JE VRATA POSLE SASTANKA SA TAČIJEM, HARADINAJEM I VESELJIJEM, A SADA SE OGLASIO! Kosnet: Ako nastavite ovako, SAD će biti ZABRINUTE I RAZOČARANE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miodrag

pre 4 godine

Zasto predstavljate tekstove od pre pola godine i starije. Koga to interesuje? Pisite sta se dogodilo juce, danas i sta moze da se dogodi sutra u buducnosti. Zasto nasa vojska jos ne reaguje na zlocinacko ponasanje Siptara. Udrite im sve moguce sankcije i naoruzajte narod. Ove bitange iz opozicije koji rade protiv Srbije, pohapsite i prekim sudom im sudite za veleizdaju.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija