• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

31.01.2019

20:11

NEPRIJAVLJENA IMOVINA I PRODAJA GORIVA! Evo ko je čovek koji pokušava da organizuje proteste u Mladenovcu!

Politika

NEPRIJAVLJENA IMOVINA I PRODAJA GORIVA! Evo ko je čovek koji pokušava da organizuje proteste u Mladenovcu!

Podeli vest

Dejan Čokić, perjanica Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza, organizuje proteste drugu nedelju za redom u Mladenovcu

Koliko je Čokić, inače bivši predsednik opštine Mladenovac, mario za dobrobit građana a koliko za lični džep, najbolje znaju sami Mladenovčani, a o tome svedoče i brojne krivične prijave protiv Čokića.

Za ime Čokića, koji poziva Mladenovčane preko društvenih mreža da izađu na proteste i da "pokažu da postoje", vezuju se brojne afere počev od toga da su 2012. sve opštinske službe u Mladenovcu sipale gorivo na pumpi čiji je on vlasnik, preko toga da je Agencija za borbu protiv korupcije donela preporuku za njegovo razrešenje sa funkcije i da je pravosnažno osuđen na osam meseci zatvora, odnosno uslovno na godinu dana, zbog neprijavljivanja ogromne imovine koju poseduje, a koju je prema čaršijskim pričama u međuvremenu i proćerdao.

Foto: printscreen facbook

Pored brojnih istraga o njegovom čerupanju opštinske kase, između ostalog Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Čokića zbog zloupotrebe službenog položaja u vezi sa nezakonitim otuđenjem objekata na Koraćičkoj banji, tačnije đačkog internata i prostorija MZ Vlaška.

Njih je Čokić narodski rečeno "preprodao" trećim licima. I to su samo od neke od malverzacija teških više miliona sa kojima se Čokić dovodi u vezu.

Dileme da li Čokić zaista brine o Mladenovčanima ili pokušava ponovo da ih obmane kako bi se ponovo dočepao opštinske kase i nastavio sa punjenjem džepova prosto ni nema.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 5 godina

Najviše se bune oni koji koji su se najviše ogrezli u mutnim radnjama.

Ljube

pre 5 godina

Pa nije teško to razumeti, nisu svi maznuli 500 miliona Eura kao Đilas nego manje cifre i te pare su potrošene pa sad rukama i nogama grebu ne bi li se ponovo dočepali vlasti. SNS je u proteklih 6 godina otvorio na desetine novih fabrika koje rade i ljudi zarađuju za život tako da bratija ponovo ima šta da "privatizuje" tj. da uništi i opljačka.

Cece

pre 5 godina

Čija je objavila da su ubacili 40000000$ na ovim prostorima.Zato su se zajurile ale da se dokopaju dela ove pogače.Naravno to će dobiti vidjeti,kroz njihove prste ispašće neki sitniš okolo,a narod zajebano,kao i uvek.

boki

pre 5 godina

eh,koliko zutih ima takvih.treba IH procesuirati.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija