• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.02.2019

18:03

IGOR BEČIĆ SA KUDRAVCEVOM: Značajan doprinos predsednika Vučića i Putina unapređnju saradnje Srbije i Rusije!

Politika

IGOR BEČIĆ SA KUDRAVCEVOM: Značajan doprinos predsednika Vučića i Putina unapređnju saradnje Srbije i Rusije!

Podeli vest

Šef stalne delegacije Narodne skupštine Republike Srbije u Parlamentarnoj skupštini Crnomorske ekonomske saradnje mr Igor Bečić sastao se danas sa višim savetnikom u Ambasadi Ruske Federacije u Beogradu Aljonom Kudravcevom

Na sastanku je ukazano na odlične bilateralne odnose u svim oblastima kojima naročito doprinose predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin.

Podvučen je značaj zvanične posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina Republici Srbiji realizovane 17. januara ove godine tokom koje je postignut visok stepen saglasnosti o svim temama od zajedničkog interesa i potvrđeno tradicionalno prijateljstvo i saradnja dva naroda i države.

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin odlikovao je tokom posete Ordenom Aleksandra Nevskog predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića što predstavlja veliku čast i priznanje velikog doprinosa srpskog predsednika razvoju odnosa dve zemlje.

Poseta je ocenjena kao veoma uspešna i od velikog značaja za dalji razvoj političkog dijaloga i ekonomske saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije.
 

Mr Igor Bečić je zahvalio na podršci Rusije u očuvanju integriteta, suvereniteta i nezavisnosti Srbije i ukazao da je Srbija pouzdan partner Rusiji. Pozdravio je rast trgovinske razmene i planove za produbljenje ekonomske saradnje u narednom periodu, naročito u oblastima infrastrukture i energetike.  

Na sastanku je obostrano podvučen značaj parlamentarne saradnje dve zemlje koja za rezultat ima odličnu saradnju i podršku dve zemlje u međunarodnim parlamentarnim organizacijama gde su obe države članice.

Mr Bečić je ukazao i da je Republika Srbija faktor mira i stabilnosti u regionu i zahvalio Ruskoj Federaciji na podršci Srbiji i na tom planu.

 

PRIŠTINA PONOVO APLICIRALA ZA ČLANSTVO! STEFANOVIĆ: Naš stav je isti! Prijem TAKOZVANOG KOSOVA U INTERPOL je kršenje međunarodnog prava!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dara

pre 5 godina

Veliko hvala na podršci Rusije u očuvanju integriteta, suvereniteta i nezavisnosti Srbije, Srbija je pouzdan partner Rusiji.

vera

pre 5 godina

Srbija je faktor mira i stabilnosti u regionu i zahvalni smo Ruskoj Federaciji na podršci.

iVA

pre 5 godina

Dobra saradnja dva predsednika je od velikog znacaja za napredak nase zemlje.

Ratko

pre 5 godina

Odlicna saradnja naseg predsednika i predsednika Rusije moze samo da pojaca i pozitivno utice na vec ionako snazan prijateljski odnos dva naroda

Lili

pre 5 godina

Srbija i Rusija imaju veoma dobru i znacajnu saradnju u svim oblastima,koha ce se nastaviti

Maja

pre 5 godina

Hvala Rusiji na postovanju ovko male zemlje kao sto je Srbija. To Srbija zna da ceni.

Mila

pre 5 godina

Prijateljsto Rusije i njihova podrska puno znace Srbiji!

Vesna

pre 5 godina

Dobra saradnja Vučića i Putina je unapredila Srbiju i donela mnogo dobrog.

NB

pre 5 godina

Politička i ekonomska saradnja između Srbije i Rusije je nikad bolja, ali ima još dovoljno prostora za dalji napredak, a predsednici Vučić i Putin, kao trenutno najznačajnije političke ličnosti dve zemlje, će dati odlučujući doprinos tome.

Nata

pre 5 godina

Prijateljski odnosi i uzajamno poštovanje jača!

Sale

pre 5 godina

Odnosi sa Rusijom su trenutno na najvišem nivou, sto je jako bitno za nasu zemlju.

milica milicic

pre 5 godina

Srbi i Rusi su bratski narodi koji se medjusobno pomazu.

AleksMache

pre 5 godina

Saradnja je jača a napredak je vidljivo bolji!

Tijana

pre 5 godina

Srbija i Rusija u sve boljim odnosima i jacim vezama.

Rajko

pre 5 godina

Šiptari se najviše boje zajedništva Srbije i Rusije.

Mašnica

pre 5 godina

Saradnja Srbije i Rusije je na najvišem nivou, što je svima trn u oku.

Miloš

pre 5 godina

Ovo je samo još jedan dokaz da je naš odnos sa Rusijom na najvišem nivou u našoj istoriji!

Dragan R

pre 5 godina

Kada je Rusija u pitanju, suvisno je objasnjavati odnos sa njima. Braca zauvek !

Ronaldinjo

pre 5 godina

Свака сарадња Србије и Русије заиста жели да грађани данас имају председника који свакако ради на томе да грађани Србије живе боље. Србија је на правом путу развоја.

milorad

pre 5 godina

у вихору бунтовног таласа,ја доводим на чело Ђиласа,лажем народ ко фол сам са њима,иза њиних леђа Јеремић се штима,овај народ .ебаће свог чворка,кад им у фотељу ја увалим Борка,а љотићевац чека у заседи да се стави на чело паради,Сорош плаћа свакога што шета.Подршку смо добили од света,од енглеза,швабе и албанца,од француза,хрвата и данца,Само нисмо од Српског народа,препознаше у нама изрода.пробаћемо варијанту другу,јер Срби још памте нас жуту кугу,

Branka

pre 5 godina

Poseta Putina će tek u budućnosti pokazati koliko je značila.

Ana

pre 5 godina

Srbija ima odlicnu saradnju sa Rusijom, zahvaljujuci Vucicu i Putinu.

Mika

pre 5 godina

Mi smo bratski narod, saradnja nam je uvek bila odlicna, samoa tako treba i da se nastavi...

Siki

pre 5 godina

Poseta Putina je bila od izuztenog znacaja, pa tako i za jos bolju i cvrscu saradnju nase dve zemlje.

Daca

pre 5 godina

Mnogo sam srecna sto mi i Rusija smo ojacali odnose i sto imamo jos bolju saradnju na mnogim poljima, to je od velikog znacaja za nas.

mitar

pre 5 godina

Srbija jaca svoje odnose sa brojnim zemaljama.

Boka

pre 5 godina

Tako je Rusi su nasi dobri prijatelji i saradnici.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija