• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

03.02.2019

19:54

SAVIĆ: Zastrašujuća netrpeljivosti prema neistomišljenicima!

Politika

SAVIĆ: Zastrašujuća netrpeljivosti prema neistomišljenicima!

Podeli vest

Član Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Savić izjavio je da su juče na opozicionarskom protestu u Beogradu oskrnavljeni elementarni principi savremenog društva i verno prikazani motivi, kao i programske ideje diskreditovane klike Ðilas-Jeremić-Obradović, zasnovane na vešalima, mržnji i zastrašujućoj netrpeljivosti prema političkim neistomišljenicima.

Savić u saopštenju navodi da je krajnje zabrinjavajuća činjenica da se pod lažnim plaštom tzv. šetnje protiv nasilja, na ulice iznose vešala, preti smrću i raspiruje mržnja. 

Time je, naglasio je on, poslata jasna poruka, kao i pretnja ubistvima i linčom onih koji ne misle kao oni, a koji su su godinama unazad deo apsolutne većine u Srbiji.

Savić veruje da će republički organi tužilaštva predložiti adekvatno sankcionisanje otvorenih pretnji smrću i krajnje necivilizovanih prizora sa ulica Beograda, u režiji propalih političara Dragana Ðilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića.

Takođe, pođednako sam uveren da će ista trojica na sledećim izborima, upravo zbog ovakvog sumanutog političkog delovanja, od strane građana Srbije biti još više bačeni na margine srpske političke scene, saopštio je član Gradskog odbora Beograd SNS Aleksandar Savić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marica

pre 5 godina

Za ovaj čin- postavljanja vešala u centru Beograda ,,idejni tvorac,, trebao bi ozbiljno da odgovara i bude sankcionisan! U 21-om veku to se nesme tolerisati!

mihajlo

pre 5 godina

Mi sutra hoćemo u neko modernije i bolje uređeno Europsko društvo-ovako ne!

Tea

pre 5 godina

Stvarno nam ovako nesto ne treba.Zelimo mirnu i slobodnu Srbiju koju vodi sadasnji predsednik

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija