• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

04.02.2019

09:46

ĐURIĆ: Vešala na Terazijama vređaju osećanja građana

Politika

ĐURIĆ: Vešala na Terazijama vređaju osećanja građana

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke i direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM Marko Ðurić ocenio je da nošenje vešala na protestima u Beogradu vređa najdublja osećanja građana i da je neverovatno da neko to sebi dopusti

Vešala na Terazijama, posle 1941. godine, nešto je što vređa najdublja osećanja svih naših građana i neverovatno je da je neko tako nešto u političkom smislu sebi dopusti - rekao je Ðurić za TV Prva.

On je naglasio da ne prihvata tezu da se to u trenutku desilo i da svi koji su pratili proteste ili bili tamo znaju da se vešala nošena tokom čitave šetnje.

Nosili su ih jer nemaju nikakav politički program, jer je to suština njihove političke poruke - agresija - ocenio je Ðurić.

On je povodom pretnji sinu predsednika Srbije rekao da nekim krugovima ne odgovara to što Aleksandar Vučić konsoliduje Srbiju i onda žele da njegovu porodicu učine metom. 

Oni znaju ko im najviše smeta u Srbiji i mislim da te pretnje nisu nimalo naivne. Osim što su u političkom smislu nedopustive, treba da dobiju svoj pravosudni epilog - istakao je Ðurić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sara

pre 5 godina

Opzicija je prešla sve granice zdravog razuma! Pokazali su da su bolesni u svojoj mržnji prema političkim neistomišljenicima.

Bane

pre 5 godina

Svojim postupcima zele da nas vrate vise vekova nazad!

Tanja

pre 5 godina

Svi smo veoma uznemireni zbog ovakvih dogadjaja i pretnji.Ako neko sme tako bez pardona da preti porodici predsednika ,na sta su tek spremni nama ostalima da urade.Ovo se mora saseci u korenu dok ne bude kasno.

Rajko

pre 5 godina

Za neverovati je da se u 21 veku po Beogradu nosaju vešala.

Sanja

pre 5 godina

Svakako odvratan prizor, i pogresan korak opozicijr....

Mladja

pre 5 godina

Inicijatore incidenta sa vesalima treba sankcionisati, jer ovo polako prerasta u nesto vise od protesta.

Jovana

pre 5 godina

Vredjaju ponos i slobodu gradjana u svakom smislu.

Igor

pre 5 godina

Mržnja i ludilo su kod opozicionih frakcija pustili veoma duboko korenje.

jana

pre 5 godina

Vesala su otvoren poziv za nasilje...To treba sankcionisati

Zoran

pre 5 godina

Ta vesala salju bolesnu poruku, opozicija je sve agresivnija i agresivnija.

Nemanja

pre 5 godina

Ovo je prvI put da neko na protestu u Srbiji nosi vešala. Pa takav čin je odvratan, i zlonameran.

pomorandža

pre 5 godina

U najmanju ruku, ovo je za osudu! Nadležni organi moraju što pre da odreaguju...da ne bismo dočekali, ne daj Bože, da se nešto desi, posle će nam svima biti kasno. To nije samo slika kojom se preti Predsedniku, već i svima nama koji imamo političko mišljenje različito od onih kojima je jedina politika nasilje, silovanje, ubistva, pretnje... A ti momci, razmišljaju li svojom glavom?!

Mina

pre 5 godina

Opozicija je pokazala sta zapravo nudi kao plan I program

milica milicic

pre 5 godina

Vesala unela nemir medju stanovnistvom , podsetila na ratove i zrtve nekadasnjeg rata.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija