• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.02.2019

13:46

(FOTO) BOŠKOV PAJTAŠ HTEO DA VEŠA NA TERAZIJAMA! Ovo je dokaz ko stvarno stoji iza NEZAPAMĆENOG SKANDALA NA PROTESTIMA!

Politika

(FOTO) BOŠKOV PAJTAŠ HTEO DA VEŠA NA TERAZIJAMA! Ovo je dokaz ko stvarno stoji iza NEZAPAMĆENOG SKANDALA NA PROTESTIMA!

Podeli vest

Policija je privela dvojicu muškaraca osumnjičenih da su tokom protesta "1 od 5 miliona" nosili vešala i oni se trenutno nalaze u Policijskoj upravi Beograd, a jedan od njih je blizak saradnik lidera Dveri Boška Obradovića!

Da podsetimo, policija je danas saslušala Slobodana Glišića, jednog od dvojice osumnjičenih da su tokom protesta opozicije na Terazije doneli vešala i tako uznemirili javnost, zbog jasne asocijacije na zverstva koja su tokom Drugog svetskog rata nacisti pravili u Beogradu.

(FOTO) ĐILASOVCI KAO NACISTI, POSTAVILI VEŠALA NA TERAZIJAMA! Lideri opozicije hoće da UBIJAJU LJUDE! Građani U POTPUNOM ŠOKU!

On je, kako se nezvanično saznaje, priznao da je na skup doneo vešala, a mi smo došli u posed fotografije koja nedvosmisleno dokazuje da je Glišić blizak saradnik lidera Dveri Boška Obradovića. 

Posle ovoga, nema ni trunke sumnje ko zaista stoji iza te bolesne ideje koja je šokirala čitavu Srbiju i, što je još važnije, pokazala prave namere opozicije - da vešaju političke protivnike!

SASLUŠAN MLADIĆ SA TERAZIJA! Osumnjičeni priznao da je DONEO VEŠALA NA PROTEST!

Drugi osumnjičeni, maloletni N.P. trenutno daje iskaz u policiji.

Foto: printscreen

Boško Obradović i Slobodan Glišić (s telefonom)

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
coka

pre 5 godina

Mladić i nije toliko kriv, koliko onaj pod čijim je uticajem ovao divljaštvo nastalo!

Lidija

pre 5 godina

Opoziciju vodi patološka mrznja prema Vučiću i zato su stalno na gubitku.

Lana

pre 5 godina

Nisam iznenadjena, to lici na Boska Obradovica!

Vodolija

pre 5 godina

Све је јасно, да иза тог монструозног чина стоје Двери и СзС.

Milica

pre 5 godina

Dobro je da se konačno utvrdilo ko zaista stoji iza ovog sramnog čina. OPozicija je perfidno pokušala da odglumi žrtvu, ali je raskrinkana. Kao i uvek.

kovac1

pre 5 godina

Evo bas sam iznenadjen da se i ovde pominje Boško! Još uvek nisam čuo ni jednu njegovu pametnu rečenicu. Sve što ume je da poziva na nasilje i na nečiji linč. Naravno, saradnici su mu isti takvi, baš čudno.

Marko

pre 5 godina

Onako bolesna ideja samo Bošku i njegovim pristalicama može da padne na pamet!

dušan

pre 5 godina

Manir ljoticevaca. Ali barem znamo ko ima kakve pretenzije u Srbiji. Nema gore kombinacije od ljoticevaca pod zastavom demokrata koji prodaju priču o odnosu sa Rusima a finansirani i organizovani od stane američkih službi.

sumadinac neprskani

pre 5 godina

svaki poziv na linc podleze sankcionisanju i tu nema potrebe bilo sta dalje filozofirati . ovakvim poklicima uglavnom se bave nistaci koji sakriveni u gomili iz prikraja vrse veliku nuzdu al na usta . zbog takvih stvari a i zbog toga sto se u tim protestima na celo kolone stavljaju oni kojih se jedva onomad kurtalisasmo ja u njima ne ucestvujem . nazalost ni ovi protiv kojih se sada protestvuje nisu nista bolji cak su u nekim stvarima i gori ali to ne znaci da ih treba lincovati . ja sam pre za postupak pred drzavnim tuziocem pa ako ima potrebe na sud pa neka sudija reze i deli kolac .

Mara

pre 5 godina

Skandalozno.Sada da vidimo junaka sta ce reci i koliko je jak.!

Milan

pre 5 godina

Тајкуни неће владати Србијом.

Lazar

pre 5 godina

Au kakva ekipa se sjatila u SzS, sve postenjacine i fini ljudi...

Mladen Prokic

pre 5 godina

Sa ovim batinasima i bahatim funkcionerima cemo stvarno daleko da doguramo, kakva ekipa se okupila u savezu za Srbiju, nema dalje...

Lela

pre 5 godina

Onako bolesna ideja samo Bosku Obradovicu i njegovim pristalicama moze da padne na pamet......

Bojan

pre 5 godina

Znao sam da opozicija stoji iza ovoga,samo njima moze da padne na pamet ovako nesto.

Lana

pre 5 godina

Ovo je potvrda da nam je opozicija sastavljena od kriminalaca kojima su samo licni dzepovi vazni.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija