• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.02.2019

14:54

(FOTO) LICEMERI I BEDNICI Kad je provaljeno da su vešala na Terazije doneli Boškovi pajtosi, Đilasovci počeli da LAŽU I PRAVDAJU NACISTIČKE METODE!

Politika

(FOTO) LICEMERI I BEDNICI Kad je provaljeno da su vešala na Terazije doneli Boškovi pajtosi, Đilasovci počeli da LAŽU I PRAVDAJU NACISTIČKE METODE!

Podeli vest

Opozicionari koji su na svojim protestima doneli vešala na Terazije po uzoru na naciste, ostrvili su se na momke koji su to radili optužujući ih da su naprednjački ubačeni element i, navijali iz sve snage da budu uhapšeni, ali kada je dokazanao da je reč zapravo o simpatizerima Dveri i Boška Obradovića, počeli su da se vade kako to "nije mnogo važno"

Pevač, i u slobodno vreme opozicionar, Vlado Georgiev objavio je na društvenoj mreži Tviter kako je posmatrao osumnjičenog za kačenje vešala na terazijama i tačno "provalio" da je on "ubačeni naprednjački element".

Foto: printscreen Twitter

Lider SzS Dragan Đilas i njegove verne sluge, isto tako su donošenje vešala na Terazije nazvali delom ubačenih provokatora, pokušavajući da opravdaju svoje pristalice koje u nemoći, očigledno, pokazuju sve veću agresiju.

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

Ubrzo su se javili i mnogi drugi simpatizeri opozicije i postavili fotografije po društvenim mrežama na kojima je osumnjičeni za donošenje vešala uporedo sa fotografijama mladića u majici SNS - od pre nekoliko godina. Krucijalni "dokaz" da se radi o ubačenom elementu i opoziciji je bio izložen i svima dostupan, ali... To nije ista osoba!

Opozicija je opet slagala i sve im je opet palo u vodu!

Foto: printscreen Twitter

 

Na dve fotografije koje stoje uporedo, nalaze se, utvrđeno je, dve različite osobe, pa je opozicija koja je do tog momenta navijala za hapšenje, ubrzo promenila ploču. 

(FOTO) BOŠKOV PAJTAŠ HTEO DA VEŠA NA TERAZIJAMA! Ovo je dokaz ko stvarno stoji iza NEZAPAMĆENOG SKANDALA NA PROTESTIMA!

Podsetimo, policija je privela dvojicu muškaraca osumnjičenih da su tokom protesta "1 od 5 miliona" nosili vešala i oni se trenutno nalaze u Policijskoj upravi Beograd, a jedan od njih je blizak saradnik lidera Dveri Boška Obradovića.

Foto: printscreen

Policija je danas saslušala Slobodana Glišića, jednog od dvojice osumnjičenih da su tokom protesta opozicije na Terazije doneli vešala i tako uznemirili javnost, zbog jasne asocijacije na zverstva koja su tokom Drugog svetskog rata nacisti pravili u Beogradu.

 

 

Kada je dokazano da je vešala kačio pajtaš Boška Obradovića iz Dveri, postalo je smešno na kakve su sve načine krenuli da se vade "čuveni" opozicionari, kao što su, na primer, Vladimir Gajić i Biljana Lukić, moralne gromade opozicije.

Foto: printscreen Twitter

Foto: printscreen Twitter

Ovo nije prvi put da protivnici vlasti plasiraju laži kojima uznemiruju i plaše javnost, a da ne odgovaraju za to.

Da podsetimo samo na neke od njih... 2014. su pričali da hiljade leševa pluta po Obrenovcu, pa kad se pokazalo da to nije tačno - nikom ništa! Prošlog leta su tvrdili da je novinar Stefan Cvetković otet, a on se "sam oteo", i opet nikom ništa. Zatim su tvrdili da je otrovana voda u Beogradu, pa kad je ispalo da su slagali, pravili su se ludi!

Dakle, taktika opozicije je jasna, prvo naprave skandal ili puste najstrašniju laž pa kad budu provaljeni, prave se kao da se ništa nije dogodilo.

Postavlja se pitanje kada će gospoda iz opozicije da preuzmu odgovornost za svoje laži, dezinformacije, kačenje vešala i uznemiravanje građana. Kada ćete preuzeti odgovornost za nerede na protestima, pretnje smrću i skandalozne predstave koje izvode vaše pristalice.

 

(FOTO) BOŠKOV PAJTAŠ HTEO DA VEŠA NA TERAZIJAMA! Ovo je dokaz ko stvarno stoji iza NEZAPAMĆENOG SKANDALA NA PROTESTIMA!

 

SASLUŠAN MLADIĆ SA TERAZIJA! Osumnjičeni priznao da je DONEO VEŠALA NA PROTEST!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikola

pre 5 godina

Vlado, sto mu nisi uzeo vesala, ako je provokator, pa ih unistio.

Zumbul

pre 5 godina

5. oktobra 2000. godine je peopuštena prilika da vešala omaste oni koji su izgubili teritorije, ubijali političke protivnike i novinare, razorili srpsku privredu, izazvali hiperinflaciju i užasnu bedu. Sledeća prilika ne sme biti propuštena. Morate platiti za svoja nedela.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija