• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

04.02.2019

19:48

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Predsednik Vučić u četvrtak počinje kampanju "BUDUĆNOST SRBIJE!

Politika

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Predsednik Vučić u četvrtak počinje kampanju "BUDUĆNOST SRBIJE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak uveče započinje kampanju pod nazivom "Budućnost Srbije", eksluzivno saznaje Informer!

Vučić će u narednih mesec dana obići svih 29 okruga i građanima podnositi izveštaje šta je sve u proteklim godinama urađeno.

- Kampanja 'Budućnost Srbije' započeće od Vranja, Bujanovca, Preševa, Vladičinog Hana i drugih mesta na jugu Srbije. Sledeći na redu je Južnobanatski okrug, dakle Pančevo, Vršac i ostali gradovi... - otkriva Informerov izvor iz Predsedništva.

Kako nam je rečeno, predsednik Vučić želi da na ovaj način položi račune građanima, ali i da se na terenu uveri šta je sve, kako i koliko u Srbiji urađeno u od 2012. godine do danas.

Komentarišući naša saznanja Dejan Vuk Stanković kaže da je ovo prvi ozbiljan nagoveštaj da bi do vanrednih  parlamentararnih izbora u Srbiji uskoro moglo da dođe.

- Osporavanje Vučićeve politike su sve intenzivnije i organizovanije. Zato je bolje pitati građane šta misle o svemu. Konačna odluka o tome da li će biti izbora biće doneta verovatno za koju nedelju, ali ovaj Vučićev potez sa organizovanjem kampanje 'Budućnost Srbije' može se shvatiti kao naznaka mogućnosti vanrednih izbora. Vučić se nikad nije plašio naroda. Uvek je hteo politiku 'čistih računa' između građana i vlasti - zaključuje Stanković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aha

pre 5 godina

posteri bilbordi i tv reklame ce barem da budu jednostavne velika crna fleka i sitnom cirilicom - buducnost

Sta

pre 5 godina

Predsednik svih gradjana ide u kampanju za izbore jedne stranke?kako se to zove?

Laza Lazarevic

pre 5 godina

Znaci programska sema Pinka je Vucic 24h.

Jovan

pre 5 godina

Buducnost Srbije mogu da pisu samo mladi koji zele da Vucic ode sa polozaja na kome se trenutno nalazi, da ode iz politike zauvek. Napolje iz nasih zivota za vek i vekov.

Betmen

pre 5 godina

Pricaj u svije ime. Ja ne zelim da Vucic ode, zelim da se zadrzi na ovo mesto sto duze. Tebi ako se ne svidja ovde, pasos u ruke i van zemlje, niko ti ne brani.

Mikica

pre 5 godina

Brisi iz nasih zivota pravo u zatvor.I ti I svi.Gledam te na hepiu ,lazes pa rasturas,po obicaju,jadna ti majka.

Srpkinja

pre 5 godina

Kako Te bre nije sramota!? Dođi ns zspsd pa da vidiš koliko se radi i na kraju Ti ništa ne ostane. Odeš na posao po mraku, vratiš se po mraku. Tuš večera i spavanje. Tsko dvaki dan. Vraćam se u moju Srbiju gde vi ne znstr šta je raditi. Od 2012.je toliko urađeno i Srbiji koliko nije ni u jednoj zemlji-klinički centri, škole obnovljene, sportski tereni za decu, putevi, fabrike, vojska dovedena u red... Ljudi, pa Vučić je mlad čovek! Da nećete Sergeja Trifunovića za predsednika, tugo golema... Pozdrav iz Pariza za sve one koji na ovaj način razmišljaju...

Moko

pre 5 godina

Kakva crna budućnost, 7 godina ste već na vlasti. Prođe nam život dok stigne ta bolja budućnost.

zoran

pre 5 godina

Bravo za Inormer. Obrnuo ploču. Dozvoljava negativne komentare. Oseča se u vazduhu da je nekome kraj. Narod se buni.

Joe

pre 5 godina

Колико браћа Срби схватају политику хахаха... Па видите ли шта се догађа у свету , нуклеарна криза , а ви о председницима :)

Gojko

pre 5 godina

A jel batu vodi sa sobom da i on sirotinji objasni kako se lova pravi.

Izbeglica iz Srbije

pre 5 godina

Nema budućnosti bez: Zakon o poreklu imovine,Zakon o oduzimanju imovine,smanjenje broja poslanika u skupštini Srbije i na svim ostalim nivoima vlasti,smanjenje službenih vozila na svim nivoima,smanjenje broja nosioca državnih funkcija koji imaju pravo na rotaciona svetla i blinkere,ukinuti partijsko zapošljavanje-partokratiju,nepotizam i sl.,rasčišćavanje sa državnicima sa lažnim i kupljenim diplomama,itd,itd i sve obećano a ništa ispunjeno.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Ispravna odluka predsednika Vučića! Svi oni koji bi da predsednika Vučića, njegovu decu, njegovog brata, sve članove i sve simpatizere Srpske napredne stranke i sve nas koji smo glasali i koji ćemo na sledećim izborima glasati za odborničke i poslaničke kandidate i predsedničkog kadidata iz SNS da likvidiraju vešanjem ili na neki drugi način - svi idiotski ljubitelji i idiotski botovi zločinačkih političkih stranaka i pokreta mogu da se nerviraju do iznemoglosti.

Drina

pre 5 godina

Nema sreće u Srbiji,sve je ubijeno život ugašen.mladi odoše hvala bogu kad razlikuju dobro i zlo.za ovo vreme vladavine Vučića Srbija je doživela sudbinu 1915 godinu razaranja od Austro-Ugarske.nepistoji reč budućnost u Srbiji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija