• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.02.2019

11:09

KRIK I MIŠKOVIĆ U UDRUŽENOJ AKCIJI PRANJA TAJKUNOVE BIOGRAFIJE! Masno platili reklamu da Tajkuna broj 1 proglase nevinašcem!

Politika

KRIK I MIŠKOVIĆ U UDRUŽENOJ AKCIJI PRANJA TAJKUNOVE BIOGRAFIJE! Masno platili reklamu da Tajkuna broj 1 proglase nevinašcem!

Podeli vest

Uredništvo Mreže za borbu protiv kriminala i korupcije (KRIK) udružilo se sa tajkunom Miroslavom Miškovićem u pranju njegove biografije - upravo od kriminala i korupcije!

Ovaj "proitvprirodni blud" ozvaničen je debelo plaćenim oglasom koji je na društvenim mrežama plaćen za tekst pod naslovom "Optužnica protiv mene je izmišljena" sa sajta KRIK-a, uz Miškovićevu kuknjavu: "Ni posle šest godina javnost u Srbiji ne razume zašto se meni sudi".

A da podsetimo, za gazdu Delte i glavnog finansijera Dragana Đilasa i njegovog Saveza za Srbiju Tužilaštvo za organizovani kriminal traži kaznu od pet godina zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara zbog pomaganja sinu Marku da utaji porez po odbitku od kapitalnog dobitka iz poslovanja putarskih preduzeća, od oko 320,3 miliona dinara. 

Dakle, dobro razumemo zašto mu se sudi.

A razumemo, na žalost Tajkuna broj 1, i zašto pokušava da se opere, kao i zašto za tu operaciju koristi resuse "nezavisnog" KRIK-a. Ozbiljne su pare u pitanju! 

Foto: Tanjug/printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laki

pre 5 godina

i ja sam srbija i znam zašto ti se sudi. meni ne sude jer redovno plaćam porez. plačas li ga ti.? naravno ne a ni si odgovorio kako si preko noći stvorio svoje"carstvo" i od predstavnika društvene firme u sssr postao tajkun. i nisi jedini. tako je nestao grmeč one centrotekstil jugometal.

star

pre 5 godina

Sa velikim parama se svašta može uraditi, ćak i da se opere biografija tajkuna br.1 u Srbiji Miškovića, jer mu u svemu tome svesrdno pomaže Uredništvo Mreže za borbu protiv kriminala i korupcije.

Marija

pre 5 godina

Toliko je nevinasce da nije mogao celu Srbiju da kupi za jedan evro.

Konte

pre 5 godina

Tajkun br 1 mora biti procesuiran, tužilaštvo, reaguj!!

miki

pre 5 godina

Miskovic je najveci belosvetski prevarant nemoe da ga opere ni Dunav ni Sava

SNEŽA

pre 5 godina

Nije narod zaboravio izreku koja je važila za vreme vlasti Tadića i Đilasa: "Kosovo je Srbija, sve ostalo je Delta." Eto zašto mu se sudi.

dunja

pre 5 godina

Masno platili reklamu da Tajkuna broj 1 proglase nevinašcem!

Ana

pre 5 godina

Svako je naneo stetu Srbiji na bilo koji nacin, treba da odgovara za postupke.

sasailic90

pre 5 godina

Kad tajkun i mafijas kazu na sudjenju da ne znaju zasto im se sudi?? Pa covece ne sudi ti se zbog prelaska na crveno, nego zato sto si se nakrao para da drzis monopol u Srbiji i sire.

Gordana

pre 5 godina

u to niko ne bi poverovao, znaju ljudi jako dobro ko je on

Dragana

pre 5 godina

Uvek sam se pitala kako se takvi sajtovi i NVO poput Krika finansiraju. Ali sada mi je jasno. Tajkuni i dalje pokušavaju da otimaju od naroda, mada im to danas ide dosta teško s obzirom da je država stala na put ovakvom kriminalu.

Sara

pre 5 godina

Uzalud pokušavaju da se operu, i prikazu kao nevini. Jer građani vide i znaju sve kao i nadležni organi.

Vera

pre 5 godina

Broj jedan nevin,,smesno,,kao i broj dva takodje.Vrtite spot sto duze ,da se narod cudi i smeje!

Miki

pre 5 godina

Sve dok postoje korumpirani pravosudni organi, odnosno pojedinci u njima, desavace se ovakve stvari.

Stevan

pre 5 godina

Nećemo da imamo lopovske tajkune, sve im j epotrebno oduzeti.

Sara

pre 5 godina

Koliko je samo sličnih kao Mišković koji su pokupili pare i otišli iz zemlje i nikome ništa, nikada više nisu nađeni.

mihajlo

pre 5 godina

Koja cinična izjava, šta može na ovo reći običan čovek!!

dragan

pre 5 godina

Jadan on ne zna zasto mu se sudi ? Bolje da se pokrije usima i da se ne oglasava. Ni Dunav ga ne opere

Miloš

pre 5 godina

Mišković je lažov i lopov, na sve moguće načine pokušava da opere sebe od kriminalnih radnji. Ali neće moći, odgovaraće on za svoja zlodela i krađe!

NK

pre 5 godina

Kada se medjusobno podrzavaju tajkuni i ponose se time

Lazar

pre 5 godina

Ovde su veci interesi i velike igre u pitanju.

NB

pre 5 godina

Sada su mnoge stvari u vezi sa KRIK-om daleko jasnije. Njih finansira Mišković i njegova ekonomsko-politička ekipa a ne tobožnji anonimni čitaoci sa sitnim donacijama.

DJOLE

pre 5 godina

JELI BRE VUČKO, ŠTA SI TI DOBIO OD MIŠKOVIĆA !!!

Gagi

pre 5 godina

Neće tajkuni dugo opstati na ovakav način, polako, dođe sve na svoje.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Tajkun broj 1 je znači Mišković. Nisam to razumela u u poenti spota . Mišković titulu najvećeg tajkuna u Srbiji ponosno nosi već godinama.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Mišković titulu najvećeg tajkuna u Srbiji nosi ponosno već dugi niz godina.

Miki

pre 5 godina

On bi voleo da narod ne zna,ali znamo mi dobro zašto se tebi sudi i čekamo taj dan kad ćeš dobiti zasluženu kaznu!

Nesa

pre 5 godina

E a ja ne razumem kako bre nisi na debeloj robiji do sada.

Rade

pre 5 godina

Море добро знамо, због чега ти се суди. А знамо и зашто не стиже праведна пресуда. Жуте судије и тужиоци, које си плаћао да те не дирају, и да ти омогуће да се богатиш крађом, грађана Србије, још су на тим местима, и помажу ти за дебеле напојнице. Мислиш да смо глупи. Живимо за тај дан да се тужиоци и судије у Србији промене ! ! ! ! ! ! !

AleksMache

pre 5 godina

Mi ne znamo zašto Mišković već odavno nije iza rešetaka!?

Milan

pre 5 godina

Sudi mu se zato što je lopov,i što je otimao od naroda..vrati pare ,plati porez...

MILOSAV

pre 5 godina

Svako treba da odogovara za pretnje,ne treba na taj način da iskazujemo svoje neslaganje sa onima koji ne misle isto kao i mi!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija