• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegrafi

05.02.2019

18:34

SPREMITE SE ZA ALBANSKO PROLEĆE! On je gori od Haradinaja i Tačija, a sada je ZAPRETIO SRBIMA: Dugujete nam još... Miloševićevi četnici!

Politika

SPREMITE SE ZA ALBANSKO PROLEĆE! On je gori od Haradinaja i Tačija, a sada je ZAPRETIO SRBIMA: Dugujete nam još... Miloševićevi četnici!

Podeli vest

Lider pokreta Samoopredeljenje Albin Kurti reagovao je oštro na susret Premijera Albanije Edija Rame sa Hašimom Tačijem, Ramušom Haradinajem, Fatmirom Ljimajem i Bedžetom Pacolijem

Kurti je u Tirani rekao da "u Albaniji i na Kosovu treba svi da počnu da se spremaju za albansko proleće". 

On je rekao da je "vreme za ujedinjenje albanske nacije". 

- Mislim da je premijer Albanije pronašao neadekvatne saradnike na Kosovu, koji rade samo u svoju korist, i u fokusu im nije ni nacionalni interes ni država Kosovo - rekao je Kurti. 

Foto: AP PHOTO

On je dodao da i Kosovo i Albanije moraju da se spreme za "albansko proleće". 

- U ovim uslovima, kad smo ekonomski slabi, a naše vojske gotovo da ne postoje, imperativ je da se albanski narod usmeri na odbranu svog nacionalnog zadatka, ujedinjenja, i integracije u Evropu - rekao je Kurti i naglasio da svi na Kosovu treba da kažu "da" pridruživanju Albaniji, umesto "cenkanja sa Srbijom". 

- Mi kažemo - pristupimo Albaniji, ne cenkajmo se sa Srbijom. Ujedinjenje sa Albanijom treba da nas poveća, ne da nas smanji. Oni hoće da ukaljaju reč unija sa šemama povezivanja Albanije i Srbije. Mi ništa ne dugujemo Srbiji, Srbija mnogo duguje nama - rekao je on. 

- Duguje nam Istočno Kosovo - Preševo, Bujanovac, ali duguje i smrti 10.000 civila Albanaca, 20.000 albanskih devojčica i žena, proteranih milion Albanaca, opljačkane penzije, banke, muzeje... A sada pravimo ustupke državi koju vode Miloševićevi četnici - "zaključio" je Kurti. 

HARADINAJ NE ŠLJIVI BRISEL NI DVA POSTO: Nećemo da pregovaramo o Trepči u dijalogu sa Beogradom

 

HARADINAJEV SAVETNIK IDE PRED SPECIJALNI SUD! Bivški komandant terorističke OVK Sulejman Seljimi dobio poziv za saslušanje u Hagu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
OOO SPINERI

pre 5 godina

Nije vam Klintonka na vlasti..kako da ne sada cemo da zagrlimo Haradinaja i Tacija jer smo se prepali od ovog spina. Mrsssssssssssssssssssss

Dejan

pre 5 godina

Mi smo spremni majmune, ali nemoj da bezite ko 99 mamu ti jebem

zoran

pre 5 godina

Slušaj majmunčino otići će jednog dana ameri jebaćemo vam mater.

Marcco

pre 5 godina

Po "smrad" faci bih rekao da je američki čovek.... ista "smrad" faca kao i ona ljiga u Venecueli. Kad ga vidi, čovek ne zna da li ima 20 godina, 50 godina, da li ga prima ili ga trpa... Da mi je da vidom da ovo objavite....

Marcco

pre 5 godina

Ovo je neki Sorošev stipendista ali na društvenim naukama... a na društvene nauke idu oni koji nisu savladali talbicu množenja u drugom razredu osnovne. Domači zadatak... ako je "ubijeno" 10.000 civila Albanaca. I ako je ubijeno 20.000 albanskih devojčica i žena, koliko devojčica i žena nisu bili civili nego "ljuti" komandosi... da li je među tim 10 00 civila bilo i muškaraca s obzirom da je ubijeno 20 000 žena i devojcica od kojih dobar deo "nisu bili civili"?

aco

pre 5 godina

Dobro ste i prosli.Zato ne lajuj jer cete opet dobiti po njusci.

ssss

pre 5 godina

Krenite samo jebem vas u usta siptarska da vas istrebimo jednom za svagda !!!

Marko

pre 5 godina

Bravo Dezinformer, ispunjavas zadaću da lažeš svoj narod Tako i treba četnike treba totalka uništiti. Ovog bedaka od Lazanskog ne treba uzimati ozbiljno. on je pravi udbaš, KOSovac itd.

zeljko

pre 5 godina

dovoljno godina imam pa se secam jos uvek koliko mi i od ucenicke plate odbijali za kosovo ,makedoniju,crnu goru.hrani pseto da te ujede odakle vama muzeji kad nikad kulture ni istorije niste imali hebo vas onaj ko vas pustio kad ste bezali od envera.RANKOVICU ustani makar na mesec dana vozovi su prazni.

Sergej

pre 5 godina

Jedva cekam da vas vidim kako plivate preko jonskog mora.

anafis

pre 5 godina

ala nas uplaši, nek se ne zavaravaju, tj dobuće takve batine da će biti čudo, ja bi prvi išao bez razmišljanja

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija