• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2019

20:14

(VIDEO) HARADINAJ UMEŠAN U NAPADE NA MADRID I LONDON! ŠOKANTNA SAZNANJA: Obaveštajne službe učestvuju i kontrolišu šverc droge na Kosovu!

Politika

(VIDEO) HARADINAJ UMEŠAN U NAPADE NA MADRID I LONDON! ŠOKANTNA SAZNANJA: Obaveštajne službe učestvuju i kontrolišu šverc droge na Kosovu!

Podeli vest

Predsednik skupštinskog odbora za KiM Milovan Drecun otkrio je da se iza terorističkih napada na Madrid i London krije Haradinajev klan kome odgovara stvaranje Velike Albanije kako bi mogli nesmetano da šire svoje kriminalne aktivnosti, a da za određene akcije imaju čak i podršku stranih obaveštajnih službi

- Prvo što su uradili ovi iz međunarodnih misija išli su po kućama i tražili oružje. I to što je bilo oružja, i sa dozvolama, oduzeli su, ali nisu Albancima. Albanci koji se kreću po organizovanim kriminalnim grupama imaju dozvolu za oružje. Po podacima UN ima 500.000 komada različitih vrsta oružja kod Albanaca, u pitanju je ilegalno oruže. Dakle, ne švercuje se samo droga već i oružje - rekao je Drecun i izneo jedan interesantan podatak: 

 - Eksploziv za javni napad u Londonu i Madridu došao je upravo iz Albanije, iz magacina albanske armije i to je Haradinajev klan bio uključen u to. Šverc oružja je veoma unosan posao. Najlakše ga je naći na Kosmetu. Municiju možete da kupite bilo gde, kada ne postoje institucije, kada one ne funcionišu kako bi trebalo, kada su korumpirane, kada imate tajnu vlast...

Kosovo je slobodna teriotrija za delovanje mafije. Tamo gde vlada mafija, ljudi su potpuno neslobodni, oni su taoci tih mafijaških poslova i toj mafijaškoj hobotnici odgovara da postoji Velika Albanija. Odnosno, da formalno postoji, a da oni mmogu slobodno da se kreću i rade svoje ilegalne poslove i to sve pred očima međunarodne zajednice - tvrdi je Drecun.

Drecun tvrdi da su u studiji NATO-a identifikovani svi kriminalni klanovi, sa njihovim nosiocima i čelnim ljudima: 

- Pokazivao sam dokumentaicju UMNIK policije Oni su identifikovali jedan od kanala za šverc drogu iz Avganistana. Dakle, mrski neprijatelji Amerikanaca, Talibani, švercuju drogu, ona dolazi do Turske, u Tuskoj je preuzima jedna grupa albanskih mafijaša sa Kosmeta.

Prebacuje se u Makedoniju, u Skoplju se prepakuju u manje paketiće, dolaze kamioni iz američke baze, prebacuju se u kamione sa hranom. onda idu preko Đeneral Jankovića, gde ih čekaju američki oficiri, da bi slobodno prošli, dostavljaju jednom od Albanaca koji drži kafić i tako ide dalje ta droga. Onda se postavlja pitanje kako amerikanci dozvoljavaju slične situacije kada se bore protiv Talibana - zaključio je Drecun. 

HARADINAJEV SAVETNIK IDE PRED SPECIJALNI SUD! Bivški komandant terorističke OVK Sulejman Seljimi dobio poziv za saslušanje u Hagu!

HARADINAJ NE ŠLJIVI BRISEL NI DVA POSTO: Nećemo da pregovaramo o Trepči u dijalogu sa Beogradom




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rale

pre 5 godina

docice dan i to ubrzo,kada se siptarski teroristi proklinjati amerikance.kajace se se gorko.sa trampom nema zezanja.njihovi glavni tutori nisu vise na vlast.

RINGISPIL

pre 5 godina

Ma neko je nekome ostao duzan, haradinaj zapadnim politicarima ili oni njemu. Pukla tikva.

Dana

pre 5 godina

Isto sam pomislila, dug mora da bude na vreme isplacen....nema igranja :)

Nenad

pre 5 godina

Ma nece biti haradinaj ima papire svih organa koji su otisli u ameriku to je razlog sto je bahat

Alojz

pre 5 godina

Ja mislim da kada se negdi Desi u Evropi I americi NAPAD islamskih manijaka na NEDUZNE ljude Da srbin uopste ne tuguje I ne saosjeca Sa Tim ljudima Koje monstrumi pobise vec je tuga sto to nije ucinio bosnjak IL siptar Kad bi mogao Cetnik balkanska zver Naci takve medju siptarima I bosnjacima milione bi Dali sve I'm organizovali SPREMILi bi islamske teroriste kako spremise gavrila principa 1914 samo da to zlo ucini da bi srpsko PSETO mogli da citavu naciju napada I da po neduznim ljudima pljuje

Radovan

pre 5 godina

Mamu jebo srpsku fasisticku naj gore je to sto srpski fasista ove lazi servira srpskoj publici zednoj fasizma I to niko u srbiji ne demantuje NEVIDJENO u svetu da srbija nema ni jednog novinara Koji smije da demantuje ovu drcinu laz

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija