• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.02.2019

22:09

VESIĆ: Tamo gde je narod Srbije, tamo je i Vučić

Politika

VESIĆ: Tamo gde je narod Srbije, tamo je i Vučić

Podeli vest

Goran Vesić, član predsedništva SNS kaže da je odluka predsednika Aleksandra Vučića da obiđe svih 29 okruga u Srbiji i narodu podnese izveštaj o svom i radu drzavnog rukovodstva za njega očekivana.

"Vučić je političar čija snaga potiče iz narodne podrške mandat i koji za svoj rad odgovara samo građanima", napominje Vesić.

Dodaje da je Vučić prvi predsednik u novijoj istoriji Srbije koga ne zanimaju procenti podrške, državne peivilegije i koji "ne želi da sedi u kabinetu više od onoga što mu je posao po državnom protokolu". 

Foto: printscreen instagram



Vučić je uvek sa svojim narodom, razgovara sa ljudima, sluša ideje, kritike i predloge, konstatuje u saopštenju za medije Vesić. 

"Dok Ðilas, Jeremić i Obradović ponižavaju žene Srbije i nazivaju ih kurvama, fuksama i droljama, Vučić pruža ruku nasim sugrađankama, majkama i sestrama tražeći bolji rešenja za život njihovih porodica", navodi Vesić i ocenjuje da "Boško Obradović, Dragan Ðilas i Vuk Jeremić kao politički program nude vešanje političkih neistomišljenika na Terazijama Vučić obezbeđuje radna mesta, subvencije za poljoprivrednike i bolje radno okruzenje". 

Takođe, kako navodi, dok pristalice Jeremića, Ðilasa i Obradovića prete Vučićevoj deci preko društvenih mreža, Vučić svoj deci Srbije, pa i njihovoj, želi da ovezbedi bolje uslove za školovanje i život, kako bi i posle školovanja ostali u Srbiji, koja upravo za vreme Vucica postaje tehnoloski sve blize razvijenom svetu.

Vesić zato pozdravlja odluku predsednika, ponavlja da ga ona ne iznenađuje i zaključuje: "tamo gde je narod Srbije, tamo je i Vučić".

 

(FOTO) NEVIĐENO INTERESOVANJE! Za manje od dva sata VIŠE OD 1.000 PRATILACA NA INSTAGRAM NALOGU KAMPANJE "BUDUĆNOST SRBIJE"!

 

(FOTO) OTVOREN INSTAGRAM NALOG KAMPANJE "BUDUĆNOST SRBIJE"! Pogledajte šta je predsedniku Vučiću najvažnije u prvom danu kampanje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija