• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.02.2019

23:06

VIŠE SE NI NE KRIJE! Novi lider PSG Sergej Trifunović na sastanku sa predstavnicima Ambasade SAD!

Politika

VIŠE SE NI NE KRIJE! Novi lider PSG Sergej Trifunović na sastanku sa predstavnicima Ambasade SAD!

Podeli vest

Kao što je Informer danas objavio, Sergej Trifunović, novi lider Pokreta slobodnih građana, sastao se sa predstavnicima Ambasade SAD

Trifunović je sve javno objavio na svom profilu na Twiteru, pa je tako otkrio da se sa predstavnicima Ambasade SAD nije našao "slučajno na kafi"  već upravo na zahtev Dejvida Gerenbeka, savetnika i šefa političkog odeljenja američke ambasade.

Foto: printscreen govorisrbija.rs

Pored njih dvojice, sastanku su prisustvovali Denis Ibišbegović, glavni koordinator političkog odeljenja Ambasade SAD u Beogradu, NATO lobista Natan Albahari, kao i Jelena Asanović, "koordinatorka građanskih protesta".

Foto: printscreen govorisrbija.rs

Foto: printscreen Twitter

Sada je jasno da nema nikakve dileme ko stoji iza takozvanih građanskih protesta u Beogradu i ko pokušava da izazove haos u Srbiji.

(FOTO/VIDEO) ŠOKANTNO! OVO JE NEOBORIVI DOKAZ DA AMERIKA STOJI IZA PROTESTA U BEOGRADU! Sergej Trifunović prima instrukcije od "specijalaca" političkog odeljenja Ambasade SAD!

 

MUP: Uhapšen zbog pretnji Sergeju i Branislavu Trifunoviću




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gagi

pre 5 godina

Pa nema dileme ni za njih, ali bogami ni za ove iz "pozicije". Po vama, svi bi trebalo da tihuju, odu u sumu, nikog ne srecu i cuvaju ovce. Verovatno bi se tako najbolje iskazivali politicari. Pa ajde kad vec tako predlazete, neka AV i Nebojsa iz Beograda daju primer.

Nikoletka

pre 5 godina

E,nasli su u cije krilo da se sakriju,borbom protiv svog naroda idu i protiv samih sebe,jadno je kako bi prodali svoju zemlju,izdajnici.

Vera

pre 5 godina

To i nije neka novina,mi to svi znamo,ali mislim da ce uzeti samo novac i nista nece uraditi jer je isuvise iskompromitovan!

Frida

pre 5 godina

Samozivo I bahato kao I uvek...Sergej srami se duso prodana

marko jovanov

pre 5 godina

BRAVO Sergej, BRAVO! za one koji ne znaju treci sekretar i td i savetnici i slicno u stranim ambasadama rade gotovo iskljucivo kao spijuni tajnih sluzbi, raspitajte se , BRAVO jos jednom!

Bojana

pre 5 godina

Kakva sramota.Samo jos da "povuku crtu" I zakljuce posao.

Nina

pre 5 godina

Jadan li je covek koji se prodaje za pare!! Sutra ce i zemlju da proda za sacicu dolara!!

Darko

pre 5 godina

Nemam komentara, inače jasno nam je da je on predstavnik, a šta on tako vulgaran i prost može da učini jako je diskutabilno.

Darinka

pre 5 godina

Otišao neko ko nema osnovnu kulturu, koji žene vređa i naziva pogrdnim imenima, nadam se bez opijata da je otisao.

mimi

pre 5 godina

propali glumac i bitanga mora nekako da zaradjuje pare ,stace treba mu za drogu,sta ce sad da kaze za ovo sto se sastaje sa amerima,sram ga bilo bitanga jedna

Dejana

pre 5 godina

Novi izdajnik Srpskog naroda, a da on nije Srbin nikada ni bio, on je narkoma.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija