• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: twitter

08.02.2019

10:25

MINISTAR STEFANOVIĆ: Lažni eksperti šire dezinformacije o sistemu video-nadzora! NEMOGUĆE JE DA KRIMINALCI NAPADNU SISTEM!

Politika

MINISTAR STEFANOVIĆ: Lažni eksperti šire dezinformacije o sistemu video-nadzora! NEMOGUĆE JE DA KRIMINALCI NAPADNU SISTEM!

Podeli vest

Građani mogu da budu bezbrižni kad je u pitanju uvođenje novog sistema video-nadzora, kaže ministar policije Nebojša Stefanović

On je na svom tviter nalogu objasnio zbog čega je nemoguće "hakovati" sistem, oko čega se poslednjih dana povela priča u javnosti.

- Ponovo dezinformacije o tome kako će, tobože, kriminalci pristupati sistemu video nadzora MUP-a i koristiti te podatke. Sistem funkcioniše u zatvorenoj optičkoj mreži koja nema konekciju na internet, pa ne postoji mogućnost da neko u otvorenom sistemu pristupi informacijama - napisao je ministar Stefanović.

On se nadovezao na sopstveni tvit porukom za lažne stručnjake, koji prednjače u osudama rada Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Ali, za "eksperte" je važnije da kažu nešto protiv MUP-a i šire lažne vesti, nego da iznesu tačne informacije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Srbija je moderna drzava koja se ostro bori protiv kriminala.

Dehan

pre 5 godina

Srbija je zemlja koja se bori protiv kriminala

Dehan

pre 5 godina

Mora se raditi na tome da se criminal iskoreni u najvecoj meri

Zoki

pre 5 godina

Lažni doktor proziva lazne eksperte. Interesantno.

SS

pre 5 godina

Mali je on pa ne zna,ali kad Srbin nije pronašao neku rupu u sistemu i zakonu.

Tina

pre 5 godina

Ovih dokonih koji sire dezinformacije preko drustvenih mreza ce uvek biti,nazalost.

Izbeglica iz Srbije

pre 5 godina

Kada experti mogu da čine milionske krađe,pljčke,da se tako bogate i da ih vlast ne hapsi,procesuira i oduzima im sve to mogu i ovo da rade, bez problema. Znaju ljudi,lično probali. Jadna državo.

rada

pre 5 godina

Svim silama protiv kriminala kako bismo zastitili gradjane

Bane

pre 5 godina

Policja lepo brine o nasaj bezbednosti i bori se protiv kriminala!

Mirko

pre 5 godina

Sistem funkcioniše u zatvorenoj optičkoj mreži koja nema konekciju na internet i ne postoji mogućnost da neko zloupotrebi informacije.

Vlado

pre 5 godina

Srbija je objavila rat kriminalu, a kriminalci pokusavaju dezinformacijama da podriju sistem. Nece im uspeti, jer smo sada mnogo organizovanija i stabilnija drzava.

Milica

pre 5 godina

Bezobzira sta opozicija lagala nasa policija odlicno obavlja svoj posao.

Nikola

pre 5 godina

Cilj samozvanih eksperata koji rade za opoziciju je da stvaraju haos u državi.

Luka

pre 5 godina

Jos jedna manipulacija nasih kvazi opozicionara.

Jano

pre 5 godina

Iskoreniti kriminalce totalno nije uspela nijedna zemlja, ali kao druge zemlje tako iSrbij ase bori na sve moguće načine da što više suzbije kriminal.

Dragiss

pre 5 godina

Pa i ti si lazni doktor pa si ministar bruka ove drzave .

Dejan

pre 5 godina

Policija radi jedan od najodgovornijih poslova u državi, a to je briga o sigurnosti i bezbednosti svih građana.

Giga

pre 5 godina

Neko voli da širi ne istine, verujemo samo onome što vidimo, bez dokaza ništa nas neće ubediti.

Nikola

pre 5 godina

Stefanović i njegovi ljudi rade posao kako treba ,za svaku pohvalu

gago

pre 4 godine

U zapadnim zemljama ovakav vid kontrole odavno funkcionise.Te neobuzdane koji ne cene ni svoj a ni tudji zivot treba vec jednom obuzdati.Problem su i drugi pravci odnosno magistrale i naseljena mesta.Jedan od primera su Mrcajevci gde bahati vozaci ne postuju ogranicenja brzine,parkiranja i retko koji se zaustavi da propusti pesake na jedinom pesackom prelazu.Saobracajne policija kao da je u dosluhu sa lokalnim kafedzijama,trgovcima,menjacima....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija