• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

08.02.2019

13:08

VUČIĆEVIĆ ZA TV PINK: Sergej Trifunović sa funkcionerima iz američke ambasade DOGOVARA REVOLUCIJU! Njegov zadatak je da IZAZOVE HAOS U SRBIJI!

Politika

VUČIĆEVIĆ ZA TV PINK: Sergej Trifunović sa funkcionerima iz američke ambasade DOGOVARA REVOLUCIJU! Njegov zadatak je da IZAZOVE HAOS U SRBIJI!

Podeli vest

Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera upitao je o čemu bi Sergej Trifunović pričao sa funkcionerima američke ambasade, ako ne o protestima

Internet portal Govori Srbija objavio je fotografije i video-materijal sastanaka održanih između lidera PSG Sergeja Trifunovića i jedne od organizatorki protesta "Jedan od pet miliona" Jelene Anasonović sa zvaničnicima Ambasade SAD koji su u političkom sektoru navodno zaduženi za specijalne tajne operacije.

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević upitao je sa čim bi drugim ovi sastanci imali veze, ako ne sa protestima, i potvrdio da su snimci i fotografije autentični.

Foto: YouTube printscreen

- Od kada je to objavljeno, proverili smo sve, to su autentični snimci, autentične fotografije. Na njima je zaista glumac Sergej Trifunović koji je nedavno izabran za lidera pokreta Slobodnih građana - naveo je Vučićević i dodao:

- Na fotografijama je Jelena Anasonović, koja je predstavlja kao koordinatorka takozvanih građanskih protesta, a u stvari Đilasovih tajkunskih protesta. Na sastanku su bili i najviši funkcioneri američke ambasade, treća sekretarka ambasade, Katarina Virdžinija Volček, kao i Denis Ibišbegović politički savetnik ambasadora Kajla Skota i Dejvid Gerenberg, savetnik u ambasadi SAD - kazao je Vučićević.

Foto: YouTube printscreen

Prema njegovim rečima, pomenuti su se videli sa Sergejem Trifunovićem u hotelu u Beogradu, u restoranu, u kojem su proveli više od dva sata.

- Dva sata su oni nešto sa njim pregovarali, razgovarali, dogovarali, ima video snimak. Mi ne možemo da tvrdimo šta su oni tačno pričali, ali šta bi drugo pričali. Šta je gospođa Volček govorila sa Anasonović, jer njih dve su se sastale u foajeu hotela. O čemu su pričale, ako ne o protestima? - upitao je Vučićević i dodao:

(FOTO/VIDEO) ŠOKANTNO! OVO JE NEOBORIVI DOKAZ DA AMERIKA STOJI IZA PROTESTA U BEOGRADU! Sergej Trifunović prima instrukcije od "specijalaca" političkog odeljenja Ambasade SAD!

- Zanimljivo je to i gde su se sastali, u hotelu, revolucionari iz hotela. U jednom od najskupljih beogradskih hotela oni dogovaraju nekakvu revoluciju. Sada je potpuno jasno ko koordinira njima - ocenio je Vučićević.

Foto: YouTube printscreen

On kaže da je Sergej Trifunović na društvenim mrežama rekao da je to bio redovni sastanak.

- On kaže da su oni hteli da se upoznaju sa njegovim stavovima? Kojim stavovima? Sa stavovima da su žene fukse i kurve? Sa stavovima da političkim neistomišljenicima treba pi*ati po grobovima? Sa stavovima da treba vešati po Srbiji - upitao je Vučićević i dodao:

- Jeremić, Obradović, Sergej Trifunović, sve je to isto. Sve je to na jednom istom zadatku, da izazovu haos u Srbiji po svaku cenu - naglasio je Vučićević.

Prema njegovim rečima iza protesta stoje srpski tajkuni, od njih Dragan Đilas, Vuk Jeremić i njihovi tajkuni koji sve to plaćaju.

POGLEDAJTE GOSTOVANJE VUČIĆEVIĆA NA TV PINK:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Opozicija je pokazala narodu da su njeni jedini ciljevi sirenje nemira i nasilja.

Lazni Bot

pre 5 godina

Ala radi UDBA a i ovi iz opozicije mogli su rusenje zemlje negde tajno da ugovaraju ali ugledali se na vodju on sve javno radi. evo ceo cirkus vodi po zemlji da nas ubedjuje da super zivimo.

Slobodanka

pre 5 godina

Sergej, Obradovic i Djilas su obicni klovnovi i marionete Vuka Jeremica u njegovom pohodu na osvajanje vlasti! Zar nije ocigledno da Amerika namerava da na ulici (bez izbora, kao sto je to ucinila u Venecueli), proglasi Jeremica za predsednika, buduci da Jeremic, uplatkan do guse medjunarodne u korupcionaske afere, nije ni optuzen za bilo sta a kamo li da ce da bude ?! Amerika je tako dobila coveka u Srbiji koga ce da drzi u saci i diktira mu politku i ponasanje! Zivi bili - pa videli!

Nina

pre 5 godina

Opozicija sve dublje tone! Prodali bi sve za svoju korist!

Vera

pre 5 godina

Pa oni drugig progarama nisu nikada ni imali da ponude gradjanima osim da naprave haos.

Aldo

pre 5 godina

Šta će njima programi kad misle na silu da otmu vlast sa Amerikancima i da od Srbije naprave Venecuelu.

aco78

pre 5 godina

Znalo se to samo samo su sad uhvaćeni na delu.

Radovan

pre 5 godina

Da ima zdrave i čiste namere to nam je i te kako jasno, nakon nekolicine događaja gde se pokazao jako bolesno. Nadam se da mu neće uspeti.

Mitar

pre 5 godina

On je i ovako pravio haos u Srbiji, svojim bolesnim postupcima, ponašanjem i ostalim.Verujem da će bit stopiran i da narod neće dozvoliti haosu u Srbiji.

mare

pre 5 godina

Izazivanje haosa u Srbije je zadatak opozicije.

Dara

pre 5 godina

Gde god se pojave, opozicija propagira nerede i haos.

007

pre 5 godina

Od uvek su gledali samo svoj interes.I sada zele nemire zbog svoje politicke nemoci.

Miki

pre 5 godina

Sergej Trifunovic, je upao u zamku stranih sila, cija je jedina politika ona rimska" zavadi pa vladaj".

Drina

pre 5 godina

Sns stvorio ambasador Montgomeri.Vučić 80%radi za Engleze i nemce.jasno vam je to.

Rajko

pre 5 godina

Ako je to tako i ako uklonimo Vučića i ovaj jad od opozicije pa ko onda ostaje, ko će da vodi državu.

Kosta1984

pre 5 godina

SerGEJ u Srbiji kao Klicko u Ukrajnu.Umesto da se bave svojom profesijom oni zabadaju nos u politiku.

zozon

pre 5 godina

Nije Sergej rekao da su žene ku*ve već je samo za nekoliko njih upotrebio taj atrbut. Nije valjda da su te imenovane žene reprezentativni uzorci ženskog roda. Ne daj bože da jesu.

Nikola

pre 5 godina

Američka ambasada ruši sve režime po svetu koji neće da budu njihov potrčko.

istina

pre 5 godina

Zašto nisi tako revnostan i branio sekretaricu opštine brus kad je predsednik /džukac napadao. Sergej verovatno traži sponzora za novi film /kako pada vlada/.

Nevena

pre 5 godina

Sergeja više niko ozbiljno ne shvata, jedino je stručnjak kad treba neki cirkus da se napravi.

Boban

pre 5 godina

Nisam ni jednog trenutka ni sumnjao ko stoji iza tih ,,gradjanskih'' protesta. Mislim da diplomatska aktivnost ne podrazumeva to što osoblje pojedinih Ambasada ovde radi. Nije njihov posao da idu na proteste, pod bilo kakvim izgovorom, a organizovanje istih je nedozvoljena radnja koja podrazumeva proterivanje. Ja se nadam da naše službe prate ove aktivnosti. Imam i jednu sugestiju a to je da naša država poput Akeričke, donese Zakon o stranim agentima, moze i da prepiše američki jer ne najstroži na svetu, jedino da ga malo prilagodi našim uslovima. To će dezavuisati mnoge Nevladine organizacije i javne ličnosti, koje sada glumataju na našoj političkoj sceni. Takodje naša Država treba da uskladi broj stranih diplomatskih predstavnika sa brojem naših u tim državama.

Maja

pre 5 godina

Sergej je dotakao dno time sto izdaje sopstveni narod za saku americkih prljavih dolara!

raskoljnikov

pre 5 godina

mozda ugovara izvoz svinja preko Save ?!!!

milan306

pre 5 godina

Opozicija želi nemire i haos u svojoj zemlji..haos

Boki

pre 5 godina

Ovaj iz Sarenika, je pravi predstavnik tog sela jer je ceo saren.

Zuzu

pre 5 godina

Opozicija jedino zeli da stvori haos,nasilje i zlo kako bi nasilno došla na vlast.Da žele postenu borbu za vlast izašli bi na izbore,ovako...Ujedinili su se sa onima koji su nas bombardovali,ubijali nam decu na noši,civile na pijaci,u vozovima,novinare na radnom mestu...Zlo se zlu raduje i privlači...

mimi

pre 5 godina

to je i najzalosnije sto obmanjuju narod i manipulisu sa njime,ispod svega se krije nesto sasvim drugo od onog sto trifunovic djilas hoce da predstave,samo oni da se nevrate

Ceda

pre 5 godina

Ne želi Srbija više da ima haos u državi, želimo red i neku normalu.

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 5 godina

Nekada su studenti poput Djindjica rusenje svoje drzava dogovarali u inostranstvu . Danas ova JELENA Anasovic (u novinama pise da je student, nekakav funkcioner) to radi pred nosom svog naroda. Kada bi se mene pitalo njena studentka karijera bi bila zavrsena u Srbiji. Zapad nas je mislim na ove mladje generacije, mogao prevariti jednom 2000. godine ali ne znam tko bi to imalo pametan pristao da ga za.ebu opet.

Natasa

pre 5 godina

Necemo dozvoliti Sergeju, propalom glumcu I klasicnom narkomanu, da nas odvede u propast!

sole

pre 5 godina

Srbija je vec odavno u haosu sa silnim Jutkama,Baltkoskima i masom istih koji kradu drzavne jasle a ne procesuiraju se.Pisi Ti Vucicevicu o grobljanskoj mafiji u JKP. 7 dana pisalo sada tajac,neko dobi novce, od12-te svestenici sapucu uzeo novce Irinej da Baltkoski ostane na vlasti.

ero

pre 5 godina

Vucicevicu....samo me zanima gde ces se ti sakriti kad prodje ova diktatura,kad ne bude velikog vodje da te stiti!Cekam taj dan,da vidim tu tvoju glupu facu..!!

zorica

pre 5 godina

Pa zar niste videli da i pozicija pravi cirkus od zemlje. Cirkus obilazi zemlju i ubedjuje narod da zivi nikad bolje. (nikad bolje a u gore doba), blago nama i sa jednima i sa drugima.

zvonko

pre 5 godina

nije to-što vi pričate.tu je druga politika i to bi moral ja u javnosti izpričat

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija