• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

08.02.2019

13:19

PRLJAVA ŠIPTARČINA PACOLI NAJSTRAŠNIJE NAPAO DAČIĆA: On je zamenik balkanskog koljača Miloševića!

Politika

PRLJAVA ŠIPTARČINA PACOLI NAJSTRAŠNIJE NAPAO DAČIĆA: On je zamenik balkanskog koljača Miloševića!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova vlade u Prištini Bedžet Pacoli skandalozno je reagovao na govor koji je šef srpske diplomatije Ivica Dačić održao na sednici Saveta bezbednosti UN

Ministar spoljnih poslova vlade u Prištini Bedžet Pacoli nazivao je Dačića "zamenikom balkanskog koljača Slobodana Miloševića" i iščuđavajući se "kako je moguće" da se Dačiću dozvoli da tu govori i optužujući Srbiju da je "odgovorna za nekoliko ratova na Balkanu".

- Godinama i decenijama pratimo globalnu debatu o demokratizaciji sistema UN. Međutim, kada gledam zamenika balkanskog koljača Slobodana Miloševića, danas ministra vlade Srbije Ivicu Dačića, kako iscrpno govori bez da pritom pocrveni, pred uglednim diplomatama zemalja koje imaju predstavnike u Savetu bezbednosti UN, pokrećem pitanje da li demokratizacija globalnih institucija uključuje davanje prostora ličnostima sa kriminalnim i šovinističkim bekgraundom, kao što je Dačić - naveo je Pacoli, a prenosi RTK.

DAČIĆ U VAŠINGTONU, BEZ RUKAVICA: Poštujem to što SAD vrši pritisak na Prištinu, ALI JE MNOGO ČUDNO ŠTO NE USPEVA!

Njegov napad na Dačića nije tu stao. 

- Dakle, kako je to moguće, u diplomatskoj prostoriji, da predstavnik kriminalnog režima, zemlje odgovorne za nekoliko ratova na Balkanu, da on govori pred predstavnicima zemalja koje omogućuju postojanje mira i stabilnosti i koje su sa pravom podržale našu nezavisnost! Je li to demokratija ili defekt ovog univerzalnog sistema? - upitao je Pacoli, objavljeno je u pres klipingu Unmika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Snežana

pre 5 godina

Bez obzira na sve, kako možete sebi da dozvolite ovakav Naslov?

Petar

pre 5 godina

Oni hoce nezavisnost i rijeseni su da ratuju ako treba. Besmisleno je da se mi cudimo njihovim izjavama. Oni guraju svoje i to je to. Na nama je da prestanemo lagati sami sebe da ce oni pristati na neke pregovore s nama.

gost

pre 5 godina

Da nije bilo petooktobaraca koji su se utrkivali u klečanju da dokažu da je Srbija za sve kriva i da, tako, opravdaju sve sankacije, bombardovanja, ponižavanja, žrtve, raspad YU, ubistva i mrcvarenje Srba, današnje ponašanje bivših republika prema Srbima...možda bi, danas, sve bilo malo jasnije. Ovako, to će im stalno biti argument. Kako u ''retrovizoru'' sve to javno nanovo preispitati i menjati? Svima odgovara uloga Srbije kao krivca, na tome su izgradili svoje identitete i stalno nas guraju ispod površine vode da jedva dišemo i da nam život prođe samo u jedva izborenom vazduhu za goli život.

dina

pre 5 godina

defekt je u njegovoj glavi i njegovih pajtaša koljača i ubica!!!

Marcco

pre 5 godina

Ja bih ovom Pacoliju oduzeo državljanstvo Srbije...

zora vukasinovic

pre 5 godina

Sve vas gradjane ex SFRJ stigla kletva koje nijed ne umire citiram PROKLET BIO IZDAJICA SVOJE DOMOVINE.

Smrad

pre 5 godina

Istinu govori ovaj Šiptar, jedan je od krivaca za sve šta nas je snašlo.

sima

pre 5 godina

Imali smo narod i politiku koja se odupirala , fašistima sa zapada , pa se brzo zaboravilo šta nam se desilo. Zar ćemo dozvoliti ovima da nam donesu opet rat i stradanja , nedozvolimo da nas nepismeni uličari prodaju za šaku američkih dolara.Živeo Vučic ZIVELA SRBIJA I SRBSKI NAROD.

sloba

pre 5 godina

Svako sada moze a najvise ne Srbi da kritukuju Slobu iako su preko njega su svi djavoli izasli iz EX_JU zalosno sto je tako. Da smo ekonomski jaki i pametni kao Svajcerska onda bi mozda bila dobra opcija da budemo neutralni ali nam to nikada nece dozvoliti Zapad, jedina i zdrava i najpametnie je da se orientisemo prema Istoku i Rusiji gde blagostanje buducnosti vidim u putu svile koji je i uvek postojao i koji ce u bliskoj buducnosti opet da vlada svetom kao naj modernia i globalna trgovina i razmena dobara u ekonomskom smislu,socijalnom i naucnom putu koji Zapad nece vise igrati nikakvu ulogu!!!

Krsto

pre 5 godina

Ako su njegove OMV pumpe u Srbiji čovek zna znanje , nema veze što je ružan.

kiza

pre 5 godina

Sta ovaj vileni. Gotovo je pacove otislo sve do vraga. Samo nastavite sa takvim ponasanjem. Jedva cekam rezultat. Moja prognoza je Srbija-shiptari 1. Posle toga vas vise nema na srpskoj zemlji.

Djole12345678

pre 5 godina

Takvo lice moze samo majka da voli.......

Skanderbeg

pre 5 godina

Najgorija svinjetina shkinskog roda je dacic i najsmesniji perverznjak sveta i ceo SVET GA mrzi izgleda ko svinja jebemti sestru i mater bices hapsen i vesen u terazijama sa vucicevicem zajedno.

hogar

pre 5 godina

"prljava šiptarčina"???!!! Jako su nervozni ovi šupkolizci u informeru :)

maja

pre 5 godina

Ovo je totalni gubitak kompasa. Ne znaju više gdje udaraju, jadno. nego da u buduće imate malo obzira pa ne stavljate slike tih satrapa.

GDE JE DACICEV ODGOVOR

pre 5 godina

Sta je Informer potparol Pacolijev???? Dacic ga je urnisao svojoj kontraizjavom.

milstu

pre 5 godina

Jooooooj jest ruzan , sacuvaj Boze sresti ga po danu . On se nasao da nekog proziva a zaboravio na "zutu kucu " .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija