• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

08.02.2019

14:02

ĐILASE, ŽUTI KOMUNISTO, KOGA TI PREDSTAVLJAŠ, U ČIJE IME PREGOVARAŠ?! Nikola Sandulović oduvao lidere takozvane opozicije!

Politika

ĐILASE, ŽUTI KOMUNISTO, KOGA TI PREDSTAVLJAŠ, U ČIJE IME PREGOVARAŠ?! Nikola Sandulović oduvao lidere takozvane opozicije!

Podeli vest

Nikola Sandulović, lider Republikanske stranke ne libi se da vođama SzS koje se predstavljaju i kao jedini pravio opozicionari u Srbiji, često direktno u oči kaže ono što misli

Posle direktne poruke lideru SDS Borisu Tadiću da ga treba uhapsiti, sada je krenuo da raskrinkava Đilasovce sa jednim, jednostavnim pitanjem, koje postavio građanima:

(VIDEO) OVO JE PRAVA SLIKA SRPSKE OPOZICIJE! Skandal na protestu, MRZE SE I HOĆE JEDNI DRUGE DA HAPSE!

"Postavljam pitanje gradjanima: "Ko je ovlastio i dozvolio SZS da u ime svih nas, naroda željnog pravih opozicionara, udruženja opljačkanih i prevarenih kao i celokupne populacije u Srbiji, SEBI DAJU ZA PRAVO DA SEBE VIDE I PREDSTAVE KAO JEDINI I BITAN FAKTOR PROMENA VLASTI U SRBIJI?!".

A onda je pitao i te iste opozicionare:
"Pitam vas bando bivša ko vas je proglasio i u čije ime se vi nudite i postavljate ispred svih nas ???!!!"

Foto: Facebook

Razgoropađeni Sandulović postavo je na svoj Fejsbuk nalog još nekoliko postova sa sličnim pitanjem, nazivajući Đilasa "žutim komunistom":

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sarena

pre 5 godina

Seba i svoj dzep kao i uvek!!Sve se menja samo Djikijev interes je isti!

Marija

pre 5 godina

Djilas je dokazao dok je bio na vlast sta mu je najbitnije a to je samo licno bogacenje a narod nikag ga nije zanimao.

miroslav moric

pre 5 godina

drug-gospodin dacic nase koferce od milja nikad nije bio clan komunisticke partije zar ne?

Vukasin

pre 5 godina

Dragan Djilas , lice korupciono-opozicione orijentacije .

Goran

pre 5 godina

Đilas je umislio da je on lider opozicije u Srbiji.

Katarina

pre 5 godina

Đilas je prošlost. Bilo nekad ne ponovilo se.

jadranka Orlovic

pre 5 godina

G. Sandulovicu svaka cast. Trebalo je neko hladne glave da se javi. O kom narodu je ovde rec . Od 50% koji izlaze na izbore 12% kao za SZS . Sa kojim narodom su oni potpisali sporazum. Nek taj narod vode u svoje opstine i tamo prave mini drzave. Ova gomila izaziva da se na izborima pojave oni koji su godinama bili samo nemi posmatraci i nisu izlazili na izbore vise od 20 godina. U ovoj gomili su samo diletantski imitatori protesta iz Francuske .

Jasna

pre 5 godina

Tako je,jer narod Srbije sigurno ne predstavlja!

vojkan

pre 5 godina

Đilas je prošlost..izgublje u vremenu i prostoru

Lek

pre 5 godina

Siguran sam da je LALA ruzniji od Djilasa cim na ovaj nacin leci komplekse.

Joca

pre 5 godina

Kako to Đilasu i Vuče u ime naroda, a da ne pitaš narod šta misli?

guest

pre 5 godina

Đilasa ignorisati, jer je nevažna, mada najljigavija, karika u svemu tome. Najprljavije spadalo je Jeremić i tome treba zabiberiti čorbu! Vučiću, i tebi bih rado očitao Očenaš, ali ako ne pohapsiš ove pijavice, onda se hebi, neka te rasčereče!

guest

pre 5 godina

Nikola, uz dužno poštovanje, nemoj dozvoliti da te oslovljavam sa MEĐEDE! Porediti komunizam sa ovim ološom, stvarno nema smisla i molim te da se izvineš u ime univerzalne etike. Gornji ološ ne pripada bilo kom civilizacijskom ogranku.

Katarina

pre 5 godina

Đilas predstavlja sve tajkune i male i velike, samo da se dokopa vlasti.

Joka

pre 5 godina

Ðilas je skroz pogubio kompas, čak ga I njegovi ostavljaju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija