• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

08.02.2019

22:45

(FOTO) POKUŠALI NAPAD NA INFORMER: Nastavlja se besramni pritisak Vuka Jeremića na medije

Politika

(FOTO) POKUŠALI NAPAD NA INFORMER: Nastavlja se besramni pritisak Vuka Jeremića na medije

Podeli vest

Članovi Narodne stranke Vuka Jeremića, njih desetak, okupili su se ispred ulaza u redakciju Informera i pokušali da izvrše pritisak na urednike i novinare našeg lista.

Nezadovoljni time što pišemo o Jeremićevom sumnjivom novcu i kontaktima sa svetskim kriminalcima koji se terete za višemilionsku korupciju, pristalice Narodne stranke oblepile su ulaz u zgradu u kojoj se nalazi naša redakcija žutom trakom sa simbolom radijacije!

Foto: Informer DN

Kada je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izašao i zamolio okupljene da se ponašaju pristojno i kulturno, Jeremićeve pristalice su se, uz negodovanje i par uvreda, povukle.

Komentarišući ovaj slučaj, Mario Spasić iz Centra za monitoring kaže da je ovo direktan pritisak na medije.

Foto: Informer DN

- To je nečuveno! Pokušavaju da izvrše pritisak na najtiražnije novine u Srbiji, koje su pritom u privatnom vlasništvu. Toga nema nigde u svetu. Mogu da se ne slažu s uređivačkom politikom Informera, ali ovakav 'performans' je opasan. Iako bi novinarska udruženja trebalo da reaguju, bojim se da neće. Jeremiću bi bilo bolje da objasni poreklo svojih miliona nego da podstiče nasilje nad novinarima - zaključuje Spasić.

JEREMIĆ OPET PLJUJE SRBIJU I VUČIĆA, I NAJAVLJUJE HAOS U REPUBLICI SRPSKOJ! Skandalozan intervju NATO Vuka bosanskim medijima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 5 godina

Bas tako ovaj pas sto je izasao iz zgrade drzavnih novina samo laje.

slađa

pre 5 godina

Jeremićevi licemeri. Neka objasne Kukanu šta znači ovaj performans protiv novinara u Srbiji. Ovo neće proći onako kako su zamislili. Dvostrkih aršina neće biti kada je u pitanju novinarstvo, iako neki smatraju da kada Vučićević objavljuje tekstove o sprezi međunarodnog kriminala i poslova Vuka Jeremića to nije novinarstvo. Sramota. A kada je zaprećeno zaposlenima N1 i policija uhapsila počinioca, to je u redu. Nasilje neće biti tolerisano. Ali to važi i za one koji nasilje promovišu po stranim ambasadama kao borbu za demokratiju. Ne izazivajte Srbiju.

Rakela

pre 5 godina

Ništa novo od njih. Sve na silu i sa silom. Vukovi istomišljenici drugačije ne znaju. Po portalima vređaju na najvulgarniji način. Rulja. Ništa drugo nego rulja.

Djurdja

pre 5 godina

Istrazite vi koliko I gde placa porez na te velike pare.

Uki

pre 5 godina

Jeremić i dalje pokušava da obmanjuje narod kako bi se vratio na vlast, ali mu to više ne prolazi

milos

pre 5 godina

Ja znam da Jeremica boli istina,ali to ne opravdava napade .

Iskra Eric

pre 5 godina

Najjaca televizija po pitanju gledanosti je Pink, a najtiraznije novine Informer. Kad ih tu nema, ugasili su. To njih najvise boli i zato takvo ponasanje. A sta vam mogu..... Nista. Ja vas obozavam i jedno i drugo.

Mala

pre 5 godina

Napad mu je najbolja odbrana drugo nista ni ne zna.

Nikolina

pre 5 godina

Ovi opozicionari ne znaju nista osim nasilja. Meni je muka da gledam svakodnevno ovako neku sliku. Nadam se da niko od osoblja Informera nije ozbiljnije povredjen a ovim nasilnicima je mesto u zatvorskoj celiji.

Dragi

pre 5 godina

Šta se ljudi čudite...Vuk i nije Srbin. On se izjašnjava kao Srbin, ali u duši i srcu on je musliman. Njega je rodila muslimanka iz Velike Kladuše. On je unuk Hamdije Pozderca, najvećeg srbomrsca u istoriji Bosne. Sve nevolje Srba u Bosni potiču od Hamdije. Pozdrav iz Srpskog Sarajeva

Smrad

pre 5 godina

Uf šta ga napadoše, devojčica mala uplašio se od žute trakice. Kad mu ode gazda ko će onda da ga brani

Ljube

pre 5 godina

To su ti što nedeljama protestuju protiv nasilja i nude narodu pamflet pod naslovom "Sporazum sa narodom"? To je Srbija koju nam oni nude ...

Draško

pre 5 godina

Jeremić se kao bori za slobodu medija a napada medije čije mu se izveštavanje ne sviđa.

Tifani Rok

pre 5 godina

Novinari moraju biti zaštićeni, a počinioci kaznjeni! A Vuku Jeremiću bi najbolje bilo da se sakrije u mišju rupu!!!

Vesna

pre 5 godina

Jeremića boli jer pišete istinu. Samo nastavite jer narod želi jedino istinu.

Jelena

pre 5 godina

Na sve nacine pokusava da se vrati na vlast ali nece uspeti ovakvim napadima!

Nikolina

pre 5 godina

Niko ne sme da spreci da istina izadje na videlo.Znamo sta Jeremicu smeta zato se tako i ponasa

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija