• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.02.2019

15:15

ĐILAS POTROŠIO 650 MILIONA NA REKONSTRUKCIJU BULEVARA, a evo kako su se te pare bolje mogle uložiti!

Politika

ĐILAS POTROŠIO 650 MILIONA NA REKONSTRUKCIJU BULEVARA, a evo kako su se te pare bolje mogle uložiti!

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada Aleksandar Mirković i omladina Gradskog odbora Beograd, razgovarali su sa građanima na Zvezdari o tome kako je bolje moglo da se uloži i potroši 650 miliona dinara za koliko je Dragan Đilas sa svojim najbližim saradnicima preplatio rekonstrukciju Bulevara kralja Aleksandra.

Mirković je podsetio da je, umesto značaja za građane, Bulevar kralja Aleksandra prepoznatljiv po seči platana, po vođenju knjiga mimo svih standarda i nameštenim tenderima zbog kojih su bili hapšeni nekadašnji, ali i sadašnji, najbliži saradnici Dragana ?ilasa.

- Nemoguće je da čovek koji vodi Beograd ne zna šta mu se dešava u gradu i na šta se troši novac Beograđana - rekao je Mirković.

Prema Mirkovićevim rečima, kako zbog ove afere tako i zbog mnogih drugih afera Đilas, Jeremić, Obradović i slični njima više ne zaslužuju da vode ni Mesnu zajednicu, a kamoli Beograd i Srbiju.

Građani su hvalili posvećenost i predanost Aleksandra Vučića Srbiji, njegovo domaćinsko vođenje države i brigu o svakom čoveku, saopštila je Služba za informisanje Gradskog odbora SNS.

- Kao što smo i pretpostavljali, naši sugrađani bi bili srećniji da je taj pronevereni novac iskorišćen za izvradnju vrtića, parkova, igrališta, a ne za dodatno bogaćenje Dragana Đilasa - zaključio je Mirković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cece

pre 5 godina

Posekao je zdrave platane za izradu kundaka,a posadio mladice.Biznismen mladi Goran.

Aaaaa

pre 5 godina

Novac koji je potrosen na rekonstrukciju bulevara,bolje da je iskiriscen za izgradnju vrtica i parkova.

Dragiss

pre 5 godina

Ma jebace te Djilas zalazi koje izmisljas majmuncino jedna neces se izvuci .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija