• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.02.2019

12:43

PETROVIĆ: Vidojković možda planira da vrati diplomu!

Politika

PETROVIĆ: Vidojković možda planira da vrati diplomu!

Podeli vest

Pokret socijalista upitao je danas Marka Vidojkovića zašto se kao pravnik nije oglasio povodom lopovluka bivše vlasti i ocenio da možda planira da vrati, kako navode, "mukom" stečenu diplomu Pravnog fakulteta, jer su je, prema njegovim rečima, izdali "smradovi i ološi"

 

- Nismo očekivali da napišeš celu crni knjigu, ali što ne napisa Marko barem jedan redak o tvojim talentovanim i pametnim lopovima, pa ipak si nekakav pravnik ili možda planiraš da vratiš "mukom" stečenu diplomu prvog stepena Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu koju si ti izdali kako ti kažeš ti smradovi, kreteni i ološi - naveo je profesor na Mašinskom fakultetu u Beogradu Nebojša Petrović povodom istupa Vidojkovića na sinoćnjem protestu u Beogradu.

Kako je naveo, 12 godina su pisac Marko Vidojković i njegovi drugari slatko spavali dok su Srbiju pljačkali po njemu pametni i talentovani, Tadić, Ðilas, Jeremić, Šutanovac, Čeda, Borko....

Petrović ističe da su oni pokazali talenat za lopovlukom i rasprodajom Srbije, dok je, kako kaže, Marko tad ćutao i bio srećan u toj i takvoj "slobodnoj i prosperitetnoj Srbiji".

OVAJ JE VEĆI BOLESNIK OD SERGEJA! Marko Vidojković profesore i studente Pravnog fakulteta nazvao ološem, smradovima i kretenima!

On ocenjuje da su ista koreografija, isti likovi, isti zahtevi i gromoglasni pozivi na 6. oktobar ono što gledamo svih ovih dana na protestima onih koji su u ime demokratije i slobode spremni da prete, blate, zabranjuju, hapse i vešaju sve one koji drugačije misle.

- Ista sudbina je namenjena i pojedincima i institucijama. Za sve mrzitelje Srbije 6. oktobar je simbol nedovršenog posla i "konačnog rešenja srpskog pitanja". 6. oktobar je ne dosanjani san Dosovske vlasti i njenih belosvetskih finansijera. Planirali su i nadali se građanskom ratu u Srbiji, krvoproliću i brzopoteznom rasparčavanju Srbije. Tada im nije uspelo i evo ih ponovo da završe nedovršeno - ukazuje Petrović.

Vidojković je, kao jedini govornik na protestu u suboru u Beogradu, rekao da je Pravni fakultet, koji je i sam završio, „leglo neverovatnih smradova i ološa" i "leglo kriminala".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Što se Srbije tiče, Marko Vidojković ne mora da vraća diplomu, jer od nje i njega svakako Srbija ništa pametno i korisno nije imala. Sada je samo isplivao njegov motiv bavljenja politikom, lična korist. Jer Srbiji nisu potrebni takvi likovi da je oslobađaju. Niti je Srbija niti njeni građani zainteresovana za ovakve "heroje". Oni koji nude budućnost gradeći u sadašnjosti su legitimno izabrani predstavnici naroda.

Aksman

pre 5 godina

Zalosno je da ovakav lik sebe naziva piscem. Pisci su svojim delima podizali decu i omladinu da budu ljudi a ne ulicari koji nemaju kulture ni domaceg vaspitanja. Mogu da zamislim kome i kakvima su posvecena njegova "knjizevna dela". Josipe, ustani, sve ti je oprosteno!

Vid

pre 5 godina

Ovo je samo polupravnik i kao takav se lažno predstalja, a onaj koji lažu zna se šta za njih narod kaže.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija