• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/srbijadanas

10.02.2019

22:10

(VIDEO) SMEH DO SUZA U KONTRAVIZIJI: Pristalice opozicije osuđuju Vučića, oduzeo je imovinu ILIJI KOLARCU ZBOG PODRŠKE PROTESTIMA?!

Politika

(VIDEO) SMEH DO SUZA U KONTRAVIZIJI: Pristalice opozicije osuđuju Vučića, oduzeo je imovinu ILIJI KOLARCU ZBOG PODRŠKE PROTESTIMA?!

Podeli vest

Još jedna neverovatna anketa "Kontravizije"!

Ovoga puta pristalice opozicije napravile su politički problem od "činjenice" da je predsednik Aleksandar Vučić "oduzeo imovinu Iliji Kolarcu (1800-1878) zbog toga što je podržao proteste".

Svi znamo da je Ilija Milosavljević Kolarac bio srpski trgovac i zadužbinar iz 19. veka, ali za anketirane prolaznike to očigledno nije bio problem da pokrenu hajku na Vučića.

- Ne komentarišem, mislim da se sve zna. Korupcija - kaže jedan anketirani mladić na pitanje šta misli o tome što je "Vučić oduzeo imovinu Iliji Kolarcu zbog toga što je podržao proteste".

- Strašno. Navikli smo na to od njega - rekla je devojka, pristalica opozicije.

Jedan mladić, pristalica opozicije rekao je da bi Vučića zbog toga kaznio tako što bi mu oduzeo celokupnu imovinu i poslao ga u rudnik da radi, dok je jedna devojka rekla da bi ga zbog toga smenila.

 

(VIDEO) PRISTALICE OPOZICIJE PONOVO ŠOKIRAJU! Veruju da je ALEKSANDAR NEVSKI PRODAO ORDEN ALEKSANDRU VUČIĆU!

(VIDEO) SVE VIŠE SE BLAMIRAJU! Pristalice opozcije potpisale peticiju PROTIV NASTUPA FRANCA LISTA i osudile Vučića jer ga je angažovao!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikoletka

pre 5 godina

Kakva ironija,pa njima je nocna mora Vucic,a jos izmisljaju i one koji nisu sa nama

Sasa

pre 5 godina

Da nije tuzno, bilo bi smesno. Da li je uopste moguce da neko ne zna ko je Ilija Kolarac?

Mašnica

pre 5 godina

Da li su pristalice opozicije obaveštene da je Ilija odavno preminuo?

Panta

pre 5 godina

Hahah... Pa ovim glupostima opozicionara covek samo moze da se smeje. Ne prestaju sa blamiranjem.

Dani

pre 5 godina

Ovaj mali ima toliko jadne fore da je to zalosno!

Tresimesi1

pre 5 godina

Ljudsku glupost i zaslepljenost je više bespotrebno komentarisati.

sasa

pre 5 godina

Odgovorno sam tvrdio da je Vas "gazda"najruznije zvalavo stvorenje koje postoji na teritoriji Balkana.Medjutim,kada vidim ovog popizdim...neznam ko je vece govno? Ako je on duhovit,onda i Vi pisete istinu. Jos malo...nestacete kao dinosaurusi,kako bih to "Pantic" rekao.Muka mi je od Vas mater Vam hebem olosku.

Smrad

pre 5 godina

Dečko smešan si ko čir na gu*ici. Nameštene fore

Saradžogla

pre 5 godina

Zbog slabe gledanosti nije ni čudo što gledaoci nasedaju na trik pitanje!Ja sam pitao moje iz SNS da li znaju kako je zavšio vođa trećeg srpskog ustanka Matija Gubec koga su turci zarobili?Došao bih u redakciju kod vas da čujete snimak pod uslovom da ovo objavite?Drugarska molba.

sasailic90

pre 5 godina

Ovi sto setaju umesto da se malo edukuju i nesto nauce, oni samo slusaju sta im Djilas kaye i cim cuju rec "Vucic" odmah krecu da prosipaju drvlje i kamenje po njemu.

Nikola

pre 5 godina

Kako im više nije sramota da se blamiraju iz nedelje u nedelju..uzas

Danko

pre 5 godina

Opozicija ne prestaje da zasmejavaju svoj narod od svog neznanja

Ana

pre 5 godina

Koliko samo nepismenih zivi u Srbiji, a ne podrzavaju sadasnju vlast, pa takvi i ne treba ni da podrzavaju, neka prvo zavrse bar osnovnu skolu ali bez poklanjanja ocena pa onda neka se jave da su zivi.

Jelena

pre 5 godina

Tesko narodu koji ne zna istoriju svoju i istorijske licnosti.

Rada

pre 5 godina

Sramota me vise da slusam koliko ljudi ne znaju

Sara

pre 5 godina

Opozicija se stalno blamira, ispadaju vrlo neobrazovani, najdraže im je samo da pljuju po sadašnjoj vlasti, a da li je to stvarno istina što im kažu, to ih ni ne zanima.

Darko

pre 5 godina

Opozicija bi stvarno mogla malo da se obrazuje.

Milorrad

pre 5 godina

Jadno znanje pristalica opozicije. Sramotno.

Dehan

pre 5 godina

Ne znam kako ih vise nije sramota, samo se blamiraju

Nikolic Sinisa

pre 5 godina

Zna li se ciji je ovaj momak i kakvu muku i traumu vuce iz detinjstva. Koji je recept njegovog vrtoglavog uspona na tv,i po kojim kriterijumima. Mislim da je fer da to podeli sa nama

psihijatar

pre 4 godine

hahahha sve namešteno, zar ste sigurni da beograđani ne znaju ko je bio Kolarac???? c c c samo..ničija nije gorela do zore.....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija