• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2019

13:30

NEMOJTE POSLE DA KUKAMO NA SAV GLAS! Šešelj oštro protiv Ugovora o izručenju između Srbije i SAD!

Politika

NEMOJTE POSLE DA KUKAMO NA SAV GLAS! Šešelj oštro protiv Ugovora o izručenju između Srbije i SAD!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ocenio je danas da Skupština Srbije ne bi smela da usvoji Predlog zakona o potvrđivanju Ugovora između Srbije i SAD o izručenju, jer bi on mogao da ima katastrofalne posledice, a svaka "naknadna kuknjava bi bila uzaludna"

Šešelj je u parlamentu kazao da taj sporazum predviđa izručenje ljudi iz Srbije koje se sumnjiče za krivična dela još od 1901. godine, odnosno da ima retroaktivno značenje što je, prema njegovim rečima, vrsta presedana u pravu. 

SERGEJ ĆE GA SI*ATI USKORO! Šešelj brutalno odgovorio na Trifunovićeve uvrede: On je tu da glumi bezveznjakovića i spadalo!


Dodao je da je cilj sporazuma "potcenjavanje" Srbije pravosudnim vlastima SAD i da se nije vodilo računa o razlikama izmađu krivičnopravnih sistema dve zemlje.

- Prvo će uslediti zahtev za izručenje ubica braće Bitići, ali ne onih za koje srpski organi utvrde da su počinioci, već one za koje Amerikanci kažu da su osumnjičeni - kazao je Šešelj. 

Prema njegovim rečima, Vašington će se tražiti i izručenje osumnjičenih za paljenje američke ambasade u Beogradu a, kako je dodao na takav zahtev trebalo bi odgovoriti - isporučićemo ih kada SAD kazne odgovorne za bombardovanje kineske ambasade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Coyote Nervosius

pre 5 godina

Onda oni nama da isporuče sve one koji su bombardovali civilne ciljeve, RTS ili bilo šta bez mandata UN. Sa njima ne potpisivati nikakav ugovor/dogovor o izručivanju.

Mito

pre 5 godina

Krajnje je vreme da u Skupštini važe radni zakoni Srbije a to je: 1. Ko ne dođe na posao izostanak mora da opravda lekarskim uverenjem (uz obaveznu proveru lekara i opravdanja koje je dao) ili drugim adekvatnim dokazom koji potvrđuje neophodnost njegovog izostanka. Svima koji izostanu više dana koje obuhvata Zakon Srbijepr o radu, po automatizmu treba da sledi izbacivanje iz Skupštine sa pravom zamene. 2. Svi koji lažiraju ispunjenje ove obaveze, treba da budu podvrgnuti krivičnoj odgovornosti. PS: Ovo je moj predlog statutu Skupštine Srbije i molim da ga Skupština prihvati S poštovanjem

Sanja

pre 5 godina

Sve ce to tvoj najbolji ucenik potpisati.Nista se ti ne sekiraj

Sloba

pre 5 godina

Nista Vucic nije naucio od Djindjica .. ako me razumete ..

Ljubiša

pre 5 godina

Voja je ovde 1000% u pravu i Skupština ni slučajno ne bi smela da potpiše takav sporazum sa Amerikom. Nadam se da su poslanici dovoljno svesni kakve posledice za Srbiju to može da ima.

Vla

pre 5 godina

Bravo seselju, potpuno si u pravu, pa oni svoje neposlusne gradjana trpaju u zatvor, covek zbog kazne u saobracaju godinama je lezao u zatvoru jer imaju fabriku u kojoj rade zarobljenici djabe, pa su sagradili jos jednu u blizini zatvora, sve pod izgovor om prevaspitanja

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17