• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.02.2019

20:57 >> 12:20

SONJA BISERKO PODRŽALA HARADINAJA: Vodi kampanju protiv promene granica, ubeđuje Srbe da sever KIM NE TREBA DA BUDE PRIPOJEN SRBIJI!

Politika

SONJA BISERKO PODRŽALA HARADINAJA: Vodi kampanju protiv promene granica, ubeđuje Srbe da sever KIM NE TREBA DA BUDE PRIPOJEN SRBIJI!

Podeli vest

Predsednica Helsinškog odbora u Srbiji Sonja Biserko i izvršna direktorka ove organizacije Izabela Kisić sastale su se u Prištini sa zločincem OVK i premijerom nepriznate države Kosovo Ramušem Haradinajem sa kojim su dogovorile strategiju kako da prisile Srbiju da prizna ovu samoproglašenu državu!

Pored toga, na sastanku je bilo reči i o zloupotrebi sroske zajednice na KIM koju "treba ubediti da je promena granica loše rešenje za njih."


Haradinaj je izjavio da je, navodno, sa Sonjom Biserko i Izabelom Kisić razgovarao samo o položaju manjina na Kosovu.


- Kosovo je model za ostvarivanje ljudskih prava, ostvarili smo značajan napredak ka demokratiji, kazao je Haradinaj.


Biserko i Kisićeva su, saznaje Informer, izrazile spremnost da sarađuju sa svim prištinskim institucijama kojima su ponudile svu logističku pomoć i sve drugo što im je neophodno za lobiranje u onim zemljama koje nisu priznale Kosovo. Takođe, Haradinaju su ponudile pomoć i za "demotivaciju Srba na KIM."


Prema Informerovim saznanjima, saradnici Helsinškog odbora mesecima su boravili na Kosovu i Metohiji gde su ubeđivali pripadnike srpske zajednice da promena granica na KIM nije dobro rešenje za Srbe. U dogovoru sa prištinskim privremenim vlastima, Helsinški odbor u Srbiji, vodi aktivnu kampanju protiv pripajanja severa Kosova i Metohije centralnoj Srbiji.


U te svrhe, ova organizacija objavila je i montirani izveštaj u kojem su navedeni podaci koji uopšte ne odgovaraju stvarnoj situaciji na Kosovu i Metohiji.


- Srpska zajednica nalazi se u nezavidnom položaju a njene interese niko ne zastupa. Kosovski Srbi južno od Ibra osećaju se napuštenim naročito zbog ideje o podeli koju smatraju kao pretnju po sopstveni opstanak, glavne su teza izveštaja pod nazivom "Srpska zajednica na Kosovu, zamrznuti život u zamrznutom konfliktu."


Ovo istraživanje deo je velikog projekta koji, prema saznanjima Informera, finansiraju ambasada Norveške u Beogradu i Balkanski fond za demokratiju. 

 

(FOTO) AMERIČKI VOJNICI ŽRTVOVANI ZA KOSOVO! Sada vam sledi ODMAZDA ZBOG SRBIJE! U Prištinu stiglo pismo iz Bele kuće - ŠIPTARI UŽASNUTI!

 

HARADINAJ ULAZI U SUKOB SA NATO! Zbrisaće sever Kosova?! Šiptarski saveznici razočarani, NATO poslao POSLEDNJE UPOZORENJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vojkan

pre 5 godina

Svi nam rade iza leđa,ali neće uspeti..Srbija nikada neće priznati Kosovo

Uros

pre 5 godina

Biserko je otvoreni protivnik i neprijatelj Srbije .

Nata

pre 5 godina

Ovu su potplatili dobro da bude na njihovoj strani.

Verica

pre 5 godina

Biserko oduvek je podrzavala sve one koji su PROTIV SRBIJE.

Lana

pre 5 godina

Ako Haradinaj misli da nastavkom ovakve politike može nešto da postigne, silno se vara. Mora da se pribere i trajno ukine takse.

Nina

pre 5 godina

Svako ko radi protiv Srbije ne treba da zivi u istoj!!

slađa

pre 5 godina

Gospode Bože, ima li te! Sonja Biserko i Ramuš Haradinaj vode brigu o kosovskim Srbima!? Srbiji su uveli takse, granice, hapse narod, vernike, humanitarce, pljačkaju crkve, pljuju po Srbima.... Ovo je takva sramota! Takva Sramota! Prokleti bili svi do jednoga. Svi zbog kojih smo bombardovani, zbog kojih su Srbi proterivani, ubijani, kidnapovani, od čije je ruke stradao bilo ko zbog ovakvih neljudi. Sramota bilo međunarodnu zajednicu koja je saučesnik u svemu ovome, zbog koje sada deca u Srbiji oboljevaju od raznih bolesti, narod pati zbog nenormalnih pritisaka na moral i savest i svest. Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova.

Nikola

pre 5 godina

Od ove osobe ništa me ne čudi, pre bi pomogla crnom đavolu da uzme nešto od Srbije nego Srbiji da i ona nešto dobije za uzvrat.

Gorica

pre 5 godina

Sonja Biserko je u potpunosti irelevantan lik. Ona oduvek podrzava nezavisnost Kosova i tvrdi da je to realnost. Prosto ne treba pridavati znacaj ovakvim " pojavama" na nasoj politickoj sceni

Sasa

pre 5 godina

Dzaba mu pomoc od kojekakvih gospodja, koje je potplatio, Srbija nece priznati nezavisno Kosovo!

SS

pre 5 godina

Kakva je ovo država Srbija kad nema zakona,da je uradio običan građanin,dobio bi po nosu.

Zoran

pre 5 godina

Nema smisla sta radi ova zena i koga podrzava , nije svesna da Haradina nije dobar covek i zeli zlo nase zemlje.

Tina

pre 5 godina

I ona isto kao i Haradinej ne zeli nista dobro Srbiji.

AS

pre 5 godina

Biserko je prodana dusa, ko zna koje je pare dobila od teroriste Haradinaja!

Sasa

pre 5 godina

Sonja Biserko otvoreno radi protiv svoje zemlje.

Lela

pre 5 godina

Ocigledno je da je ona na njihovoj strani i vidi se koga podrzava.

nesa

pre 5 godina

hahaha. pa, da li ona cuje sebe ??? neverovatno,.

Dejan

pre 5 godina

Pa sta drugo ocekivati od ove placene osobe, da jos ko zna po koji put pljune na sopstvenu drzavu nista me ne cudi, pre bi pomogla crnom djavolu da uzme nesto od Srbije nego Srbiji da da i ona nesto dobije za uzvrat.

Boško J

pre 5 godina

Pa šta drugo da očekojemo od onih koji mrze Srbiju i njene građane, nego da podrže ratne zločince.

Marko

pre 5 godina

Ko je uopšte ova žena da određije granice Srbije??

kristinad

pre 5 godina

Nikome nije jasno o kakvoj demokratiji Haradinaj priča, kad se ponaša kao neki diktator.Svako, ko podržava ovog čoveka, nije pri čistoj svesti i zdravom razumu.

Vodolija

pre 5 godina

И после се чудимо када видимо ко подржава протесте суботом, сада се види и ко их финансира.

Milutin

pre 5 godina

Albanci i demokratija? Ostavši vezani za čvrstinu uspostavljanja odnosa karakterističnu za rodovsku zajednicu koja se kod njih ogleda kroz BESU, koja je u tim vremenima obezbeđivala sigurnost opstanka, njima danas predstavlja kamen spoticanja ka razvoju demokratije. Patrijarhalni odnosi koji putem BESE poništavaju volju većine, već omogućavaju ponizničku poslušnost ne omogućavaju izgradnju otvorenog društva. Tu nema mesta za druge. Sonja Biserko bi to trebalo da zna. A takođe i da je ta ista BESA stvorila najzatvoreniju, "najbezbedniju" kriminalnu organizaciju do sada. Koju koriste američke tajne obaveštajne službe za finansiranje svojih prljavih projekata širom sveta. Ako već ovo i ne zna, trebalo bi da zna za Žutu kuću. Njihov doprinos "demokratama" širom zapadne "civilizacije". Da im pomognu da izleče svoja tela a sa malo droge pobrinu će se i za njihov duh. Helsinški odbor bi trebalo da sprovede "unutrašnji nadzor" u okviru svoje institucije i utvrdi uticaj albanske mafije u svojim redovima. Mogu samo da Helsinški odboru poželim da pojedincima među njima još dugo "poživi babo" sa srpskim organima u sebi. Naravno, mnogi su se već pozabaviti time da dokumentacija o tome "nestane"!!??!! iz Haškog Suda!!??!! Zar Donji Biserko, a preko nje i Helsinškom odboru, nije bilo dosta Srpske krvi?

zoran

pre 5 godina

ZASTO DRZAVA NEREAGUJE I UHAPSI ZLOTVORA I SUDI JOJ ZA IZDAJU ZEMLJE. JA BI JOJ ODUZEO DRZAVLJANSTVO I PROTERAO ZA PRISTINU...OLOS

Pavle

pre 5 godina

Doticnu Gospodju treba proglasiti "Persona non grata" u Srbiji pa neka sedi negde drugde i lose "mirise". Pa dosta je vise, u ovoj zemlji konacno treba uvesti red. Ko radi protiv drzave i naroda ili u aps ili preko grane. Dosta vise.

beli

pre 5 godina

Ovu ženu proterati iz Srbije i osuditi na doživotnu robiju kako je samo nije sramota da radi za neprijatelje ove šiptare sramota.

370536

pre 5 godina

Jedno cisto privatno razmisljanje: Toliki kriminalci po Srbiji se"rokaju" medjusobno zbog droge, "biznisa" i banalnih stvari. Kako se nikada niko nije setio da "rokne" ovu ruznu zlu babu!? Tolike "patriote" a od ratova devedesetih se iz*rkava po Srbima! U cemu je stvar? Da se razumemo, ne pozivam na ubistvo ali je bar proglasiti personom non grata

Dusan

pre 5 godina

Proglasiti je izdajnikom, oduzeti pasos, zabraniti ulazak u zemlju i poslati u Pristinu da se druze, dok se ne spustimo... Posle neka druzenje nastave u Tirani.

Darlinka

pre 5 godina

Da li je moguće da u ovoj državi niko ne reaguje??!! U nekoj pravnoj državi ona bi bila proglašena izdajnikom države i smeštena u zatvor.

Avram

pre 5 godina

A.zasta su drugo granice nego da se menjaju,pa one se zato I postavljaju,kada je na stetu Srba onda moze.da menja ko hoce I kako hoce,ali mi sada verovatno necemo menjati sa arnautima,zasto bi kada je to nase,moze autonomija gde su vecina I to je kraj,nema tog Srbina koji sme to da pitpise.

ljubo

pre 5 godina

ovu babu uhapsiti i osuditi za veleizdaju na smrtnu kaznu ili kaznu teskog dozivotnog zatvora ili je poslati pred roditelje stradale srpske dece .

Marcco

pre 5 godina

Seo Šiptar sa Hrvaticom da pljuju po Srbiji. Da je drugačije bilo bi čudno.

ivica milosevic

pre 5 godina

Samo jedno bih voleo da je ona u Hrvatskoj i da ovako ima ponasanje ... Dali bi je imalo mesec dana ma i to je mnogo ???

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija