• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbijadanas.com

13.02.2019

12:07

(VIDEO) LAZANSKI OTKRIO: Ovo je pravi razlog zašto nas je NATO bombardovao i zašto hoće da nam otmu Kosovo!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI OTKRIO: Ovo je pravi razlog zašto nas je NATO bombardovao i zašto hoće da nam otmu Kosovo!

Podeli vest

Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski otkrio je gostujući na televiziji Pink šta je pravi razlog zbog kojeg je Srbija bombardovana 1999. godine i zašto je Zapad odlučio da nam otme Kosovo i Metohiju...


- Medlin Olbrajt i Vesli Klark su se uključili u biznis. Klark je imao biznis sa automobilskim tablicama na Kosovu, a Medlin Olbrajt se uključila u telefoniju. Svi su oni našli svoj materijalni interes. Kad vi pogledate otprilike zašto je došlo do agresije na Jugoslaviju 1999. godine i otimanja Kosova, upravo je materijalni razlog. To nisu bili, kako oni kažu, ni ljudska prava, ni humanitarna katastrofa, već to što je Kosovo najpogodnije tle za biznis - rekao je Lazanski.

Upitan dokle će Srbija moći da se brani sama i da li je možda ulazak u NATO jedna od opcija za našu zemlju kako bi sačuvala bezbednost, Lazanski je odgovorio:

- Mi smo lepo rekli da imamo rezuluciju o vojnoj neutralnosti, kao što se pokazalo, pokazuje se i pokazaće se da možemo da opstanemo sasvim uspešno. U poslednjih nekoliko godina napravljen je revolucionarni skok u jačanju vojske. Tehničko opremanje, tehnološki skok, izvozimo municiju u Rusiju, kalibar 155. Reći će neko zašto? Kako? Evo reći ću vam... Osnovni kalibar u toj domeni kod njih je 852 milimetara, oni nisu imali kalibar 155i svakako im je jeftinije da kupuju od nas, a neke od porudžbina preprodaju dalje - objasnio je Lazanski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Smrad

pre 5 godina

Ajde lepo nemoj više to šta uzimaš. Nemoj vidiš da ti škodi.

Crna Gora

pre 5 godina

Bilo je u stvari malo drugačije. SAD su priznale Kosovo pošto je Srbija prodala NIS (kao sratešku kompaniju) Rusiji. To je jedini razlog, zna to i Lazanski ali ne pominje.

Radovan

pre 5 godina

Ako je to tako onda je Amerika zaista super zemlja ? To je prava spoljna politika, ali kriminalna po zakonu jačeg? Zato třeba tražiti odštetu i to maksimalnu, ?????

gaga vuk

pre 5 godina

Pa ti si postao kao Maric, samo da se sve svede na zezanje

jova

pre 5 godina

Tramp treba da pokrene postupak protiv Klintona i njegovih potkupljenih pomagaca. Samo tako bi istina isplivala na povrsinu sada,a ne nakon 50 godina! Srbija mora da uputi notu svim ambasadorima zemalja koje su priznale njenu juznu pokrajinu, kao drzavu, sa tekstom koji je cista istina: Napali ste suverenu zemlju ,prisilili je pod pretnjom da potpise tekst u Kumanovu,ciji sadrzaj sada nije bitan,ali ste zaboravili - da je svako priznanje ili izjava potpisana pod prisilom...nevazeca!

zoki

pre 5 godina

Mislim da su ovi siptari obecali i ovim drugim generalima koji su bili da ce da im daju sve sta hoce , samo da dobiju drzavu pa da opljackaju kosovo kao Tadic i njegovi kompanjoni Srbiju.

Simo Djordjevic

pre 5 godina

Lazanski prica kao da je narod glup, reci nam nesto sto nismo znali..kad su Amerikanci vodili rat a da im to nije ekonomski, politicki ili geografski vazno..njih ne interesuje istina i pravda, ako su jaci oni ce reci sta je istina i pravda..

Jela

pre 5 godina

А Весли и Медлин ишли у посао? А ко им је то дозволио? Значи "кримоси" ово двоје. Хм НАТО? Ваљда знамо ону изреку: "Не сади тикве с ђаволом, о главу ће ти се окупати"! Nothing NATO!

Vladeta

pre 4 godine

Slaba računica, jedan tomahavk košta više od svih tablica. Klark i Olbrajtova su usputne, sitne, šićardžije. Mnogo veći ulozi su tu u pitanju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija