• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

13.02.2019

21:02

(FOTO) ŠIPTARI SE ZAKLINJU DA ĆE UNIŠTITI SRBIJU! Stigao poziv svim sinovima i ćerkama tzv. Kosova: Posle povlačenja taksi preostaje SAMO JEDNO!

Politika

(FOTO) ŠIPTARI SE ZAKLINJU DA ĆE UNIŠTITI SRBIJU! Stigao poziv svim sinovima i ćerkama tzv. Kosova: Posle povlačenja taksi preostaje SAMO JEDNO!

Podeli vest

U kosovskoj javnosti osvanuo je poziv na polaganje zakletve sa idejom da se nastavi pritisak na Srbiju

Zakletvu na koju se Šiptari pozivaju prenosimo u celosti:

- Ja sin/ćerka Kosova, zaklinjem se da ću od danas maksimalno paziti na čast naše države i da više neću koristiti proizvode iz Srbije. Uradiću to 100 posto za svoju državu, za lokalne (domaće) proizvođače i za mučenike koji su nam doneli slobodu. Sa ovom aktivnosću stvoriću najmanje 30.000 radnih mesta godišnje. Ko prekrši ovu zakletvu biće zauvek osramoćen - navodi se u zakletvi.

Foto: printscreen

Samoproglašene vlasti na Kosovu već nedeljama trpe velike pritiske od strane međunarodne zajednice zbog odluke da uvedu takse od 100 odsto na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Poslednju veliku blamažu doživeli su pre samo nekoliko dana pred Savetom bezbednosti Ujedinjenih nacija, kada su sve članice saveta, jednoglasno, tražile ukidanje taksi.

Oštre reči uputila je i Amerika vlastima u Prištini, inače njihov glavni saveznik i garant samoproglašene nezavisnosti, a iz administracije Donalda Trampa zatraženo je da se momentalno ukinu mere.

Premijer takozvanog Kosova Ramuš Haradinaj, uporno odbija da promeni politiku, suprotstavljajući se najvećim silama.

Iako ne želi da povuče mere, zbog sve većeg pritiska kao i činjenice da bi saveznici mogli da ga napuste i predaju Specijalnom sudu u Hagu zbog ratnih zločina koje je počinio, Ramuš sve više razmišlja kako da povuče takse, a da "sačuva obraz".

S tim u vezi, lako je moguće da je nova zakletva šansa koju Haradinaj traži, ne bi li se pozivom Šiptara na bojkot srpske robe "oprao" nakon što povuče mere.

 

ŠIPTARI POVLAČE SVE PREPREKE ZA DIJALOG: Pobedu Srbije više ne kriju ni u Prištini, TAČI PRIZNAO - AMERI SE PITAJU!

 

NOVA STRATEGIJA HARADINAJA! Smislio kako da ukine takse, ALI DA NE ISPADNE DA SE UPLAŠIO TRAMPOVE ŠAMARČINE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
severni makedonac

pre 5 godina

Pa gde na amerikance da udarite ..

Pera pravda

pre 5 godina

Zaboravili da dodaju u tekstu i da će od sada koristiti i samo puteve koji vode iz Zapadne evrope do Kosova , a koji ne prolaze preko Srbije, a ako toliko ne vole Srbiju neka napuste naše Kosovo i Metohiju.

Aleksa Srbin

pre 5 godina

Mogu da nam ga poduvaju i sinovi i cerke siptara , al bolje je cerke

Ljubo

pre 5 godina

Pa zar i nisu unistili dosad ,unistavaju nas vec oda vno a mi Srbi smo im zdusno i glupo pomagali u tome .

Nikola

pre 5 godina

Kunu se da nece jesti plazmu. Pa za njih su i Orci napredan narod.

Jovan Futog

pre 5 godina

A naoruzani kalasnjikovima. Imaju municije za sat borbe i posle toga?

Harison bok

pre 5 godina

Znači iak je tačno da se od Kosova stvara Issil baza za ubijanje nedužnih civila po evropskim metropolama.Do sada je to bila baza spavača a sada se Kosovo pretvara u pravu vojnu bazu Issil boraca.I posle će Evropa da se čudi odakle dolazi to Issil zlo.Rat proiv hirišćana je definitivno počeo a obajvio ga je novi svetski vođa Haradinaj koga već svi zovu Džingis Kan pred kojim i Taramp drhti.Valjda je Haradinaj pod jakom zaštitom moćnih narko kartela i Issil mudžahedina a ujedno i enromno bogat pa mu se može da i Trampu uši zavrće...Šta ćeš,kako rekoše Englezi...takva je realnost

zoran

pre 4 godine

Ali im zato uredno izdaju pasoše Republike Srbije sa kojima oni putuju u EU bez viza. Plaća se simbolična naknada kao mali znak obostrane pažnje. I svima lepo. A onda kada se nešto desi: Srbi u EU uradili ovo, pa ono. Sve srbin do srbina a zove se Halja, Bećiri, podaci izmišljeni, adrese nepostojeće, pa kad zagusti baš da vidimo ko će ga naći...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija