• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.02.2019

12:17

DODIK ČESTITAO Dan državnosti Srbije

Politika

DODIK ČESTITAO Dan državnosti Srbije

Podeli vest

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nosiocima najviših državnih funkcija i svim građanima Sretenje - Dan državnosti Srbije

- Republika Srpska i Srbija imaju snažne i neraskidive bratske veze, zajedničku prošlost i tekovine koje baštinimo kao simbol naše bliske povezanosti i jedinstva - naveo je Dodik u čestitki, prenela je RTRS.

Srpski član Predsedništva BiH naglasio je da je snažna i prosperitetna Srbija od velike važnosti za mir, stabilnost i napredak za sve u Republici Srpskoj, BiH, kao i regionu.

On je istakao da činjenica da Srbija, ali i Republika Srpska, istoga dana obeležavaju i godišnjicu Prvog srpskog ustanka, govori o početku zajedničke borbe za slobodu i samostalnost srpskog naroda na ovim prostorima.

Dodik je poručio da svim građanima Srbije želi uspeh u izgradnji savremenog društva koje će biti pokretač razvoja celog regiona.

PREDSEDNIK VUČIĆ NA SRETENJE URUČUJE ODLIKOVANJA ZASLUŽNIM GRAĐANIMA! povodom Dana državnosti posthumno će biti odlikovan Vladeta Jerotić




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mile

pre 5 godina

Uvek uz verne prijatelje i za kvalitetne bilateralne odnose kao i do sada.

Janja

pre 5 godina

Hvala gospodinu Dodiku, i hvala na uspesnoj saradnji koju ostvarujemo.

Tadija

pre 5 godina

Dodik je ukazao veliko poštovanje svom prijatelju Vučiću i celom srpskom narodu.

NEVENA

pre 5 godina

Pravi dokaz prijateljstva i uvazavanja Aleksandra Vucic od strane državnika.

Nina

pre 5 godina

Hvala Dodiku na cestitkama u ime svih gradjana!

Nadica

pre 5 godina

Dan drzavnosti za jos vecu borbu Srba do ocuvanja svojih ideala.

Janko

pre 5 godina

Hvala Dodiku,još jednom je pokazao ko nam je najbolji prijatelj u regionu!

mita

pre 5 godina

Lep gest Dodika!Srbija i Republika Srpska čuvaju veliko prijateljstvo!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija