• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

15.02.2019

14:12 >> 14:28

(VIDEO) ŠEŠELJ: NE BIH SKAKAO U MORE KAO ZVEZDINI VATERPOLISTI - POBIO BIH SE SA TORCIDOM!

Politika

(VIDEO) ŠEŠELJ: NE BIH SKAKAO U MORE KAO ZVEZDINI VATERPOLISTI - POBIO BIH SE SA TORCIDOM!

Podeli vest

Carine moraju bezuslovno biti ukinute, a onda nastaviti dijalog konstituisanjem zajednice srpskih opština. Nema šta preče i nema šta novo da se radi dok se to ne završi, rekao je za Novo jutro televizije Pink, Vojislav Šešelj, lider radikala

Šešelj je rekao da svakome smeta jaka Srbija, kao i da, kada su odnosi Kosova i Amerike u pitanju, sve se, kako kaže svodi samo na igru. 

- Nema sada ni jedna zapadna sila koja bi personalno na Haradinaja "zaigrala". Zapad vodi suptilniju akciju, koju on sada, sa ovako otvorenom mržnjom prema Srbima, kvari. Sada takođe, vidimo jednu stvar koja može biti značajna, a to je da je NATO usmeno reagovao i objavio da albanske bezbednosne snage, bez dozvole KFOR neće prelaziti severno od Ibra, i to je sada za Srbiju blago jačanje pozicije - rekao je Šešelj i dodao:

- Srbi ne smeju da nasednu na provokacije, ali ako bude bilo napada na tamošnje stanovništvo, Srbija mora reagovati. Mora postojati granica - rekao je Šešelj.

On je dodao da predsednik Vučić ne bi smeo da dozvoli da se previše popusti i da prihvati da ukidanje carina bude uslovljeno nekim popuštanjem od strane Srbije.

- Carine moraju bezuslovno biti ukinute, a onda nastaviti dijalog konstituisanjem zajednice srpskih opština. Nema šta preče i nema šta novo da se radi dok se to ne završi. Treba se hvatati za ono što je za Srbe korisno u Briselskom sporazumu, i za ono što Srbima nešto znači - rekao je Šešelj.

IZ MOSKVE NAM STIGLA SJAJNA VEST ZA DAN DRŽAVNOSTI! Srbija i Rusija zaključile TRI UGOVORA O ISPORUCI ORUŽJA!

Kako kaže, Haradinaj je shvatio da je uvođenje taksi bila greška sa spoljnopolitičkog gledišta, ali kako dodaje, sada ima neuporedivo veću podršku Albanaca.

Komentarišući Sonju Biserko i njen stav o Kosovu i Metohiji, Šešelj je rekao da bi ona mogla da snosi određene zakonske konsekvence.

- Ona ne može da ode na okupiranu teritoriju i da podrži separatističku delatnost. To nije moguće. To se ne sme. To nema nigde u svetu. To je direktna podrška nezavisnom Kosovu - rekao je Šešelj.

Šešelj se osvrnuo i na nedavna dešavanja u Splitu, kada su hrvatski huligani napali vaterpoliste Crvene zvezde, i za to je rekao da bi pružio otpor huliganima.

BOLESNA ŠIPTARSKA PLATFORMA! Traže da priznamo Kosovo, UKIDANJE REZOUCIJE 1244 I - SUD ZA SRBE! Treba li bolji dokaz da PRIŠTINA NEĆE DOGOVOR!

- Ja nisam za to da se isključe svi naši susreti, ali da im bude za nauk ovo što se dogodilo u Splitu, kako se to ne bi ponovilo. Da sam ja u njihovim godinama i da imam takvu snagu i kondiciju, ja bih se sa njima pobio. A oni su pobegli glavom bez obzira - rekao je Šešelj.

Kako kaže, nije hrvatskoj vlasti drago što se ovo desilo.

- Bilo je navijača na rivi koji su prihvatali takav postupak, ali se nisu priključivali napadu. Dalmatinci su uvek bili nešto drugo. Mada je sada Split pun zapadnih Hercegovaca, ali i Hrvata iz drugih delova Hrvatske, pa se i mentalitet menja. Ja nikada nisam imao problem da šetam tim ulicama - rekao je Šešelj.

Prema njegovim rečima, nikada nije doživeo ni jedan incident tada.

- Ovo sada je dodatna ustašizacija Hrvatske. Sada im ovaj incident ne ide na ruku - rekao je Šešelj.

(VIDEO) HRVATI, ŠTA JE TO SA VAMA?! TUĐMANA GAĐALI JAJIMA: Uzalud pretnje i kazne, 'NJOFRA SVAKO MALO POPIJE ŠAMARČINU'!

On je dodao da su sve druge države zapadno od Srbije improvizovane. 

- Samo je Srbija prirodno nastala kao država. Kada je Hrvatska postojala kao država? Kada bi uspela da se otcepi? Pa BiH. Kada bi i Crna Gora postala samostalna da nije bilo pod upravom stranih sila? - upitao je Šešelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Balša

pre 5 godina

Šeki, pa nije ni on pobegao, on je Milogorac, on je ka soko trča pred njima i ka barakuda se bačia umore...čuš on bega,..junak je to

DJovan

pre 5 godina

U pravu si Шешељу,jad i beda, niko i nista, jesu li to Srbi, to vise lici na reziju u milo-ustaskoj izvedbi, da se Srbi prikazu kao kukavice.com

Saradžogla

pre 5 godina

DJovane,da si bar jednom proša' pored osnovne škole?

Saradžogla

pre 5 godina

DJovane,da si bar jednom proša' pored osnovne škole?

Profesor

pre 5 godina

Poznat je Seselj po svom junastvu.Dokle ce ovaj klovn biti zanimljiv nije mi jasno.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija