• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2019

14:17

STEFANOVIĆ čestitao pripadnicima MUP na odlikovanjima

Politika

STEFANOVIĆ čestitao pripadnicima MUP na odlikovanjima

Podeli vest

Ministar unutrašnjh poslova Srbije Nebojša Stefanović čestitao je danas pripadnicima MUP-a na medaljama kojima ih je odlikovao predsednik Aleksandar Vučić povodom Dana državnosti

Stefanović je istakao da je Ministarstvo ponosno na odlikovane pripadnike MUP-a, a svim građanima čestitao Dan državnosti.

(FOTO) PREDSEDNIK VUČIĆ URUČIO ODLIKOVANJA ZA HRABROST dvojici pripadnika MUP!



Predsednik Vučić je odlikovao danas zaslužne pojedinice i institucije, među kojima su i dvojica pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Srebrne medalje za hrabrost „Miloš Obilić“ uručene su službeniku Policijske uprave Niš Milošu Miloševiću i pripadniku Vatrogasno-spasilačke jedinice u Jagodini Nemanji Radosavljeviću.

Policijski službenik iz Niša Miloš Milošević je rizikovao svoj život da bi spasio građane jer je goloruk skočio na naoružanog napadača prilikom intervencije u Nišu.

Tada je zadobio devet prostrelnih rana u obe noge, ali je njegov podvig spasao mnoge živote očevidaca tog tragičnog događaja.


Vatrogasac-spasilac vozač iz Jagodine Nemanja Radosavljević, pored isticanja u obavljanju redovnih zadataka, posebno se istakao u dve intervencije.

U najtežim trenucima dao je sve od sebe prilikom spasavanja i zbrinjavanja povređenih lica, kao i u izvlačenju nastradalih, ali i u saniranju mesta prilikom udesa na autoputu koji se dogodio prošle godine kod Jagodine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milos

pre 5 godina

Srbija je ponosna na odlikovane pripadnike MUP-a.

Nikola

pre 5 godina

Ovi momci su pravi pozitivan primer svim pripadnicima MUP-a.

Tina

pre 5 godina

Zasluzeno odlikovanje pripadnicima MUP-a. Sve cestitke!

Miki

pre 5 godina

Potpuno zaslužena odlikovanja za iskazanu hrabrost!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija