• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.02.2019

09:43

(FOTO) JEDANAEST GODINA OKUPACIJE KIM! U Severnoj Mitrovici osvanuli plakati protiv jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova!

Politika

(FOTO) JEDANAEST GODINA OKUPACIJE KIM! U Severnoj Mitrovici osvanuli plakati protiv jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova!

Podeli vest

U severnoj Mosovskoj Mitrovici osvanuli su plakati na kojima piše "11 godina okupacije - 17. 2. 2008. - 17. 2. 2019. godine".

Na plakatima crne boje prikazane su dve ruke u beloj boji sa lisicama, javlja izveštač Tanjuga.

Foto: Tanjug

Plakati su izlepljeni u centralnim ulicama severne Kosovske Mitrovice kao odgovor na obeležavanje 11. godišnjice jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti.

Foto: Tanjug

Obeležavanje tzv. kosvske nezavisnosti počelo je juče, a danas je centralni događaj, defile Kosovskih bezbednosnih snaga koje Priština već naziva vojskom.
 

Foto: Tanjug

U severnom delu Mitrovice je mirno, a Srbi nisu preterano zainteresovani za obeležavanje samoproglašene nezavisnosti i za njih je danas nedelja kao i svaka druga.

Foto: Tanjug

Prištinska trojka Hašim Tači, Kadri Veselji i Ramus Haradinaj će posle svečane sednice vlade podići zastavu tzv. drzave kao deo ceremonije, a zatim će položiti vence u komplesku "Adem Jašari".

U Pristini su istaknute kosovske zastave.

(FOTO) SRPSKI STUDENTI ODGOVORILI PRIŠTINSKIM VLASTIMA na logo koji su promovisali logo povodom 11 godina od jednostranog proglašenja nezavisnosti




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
misa

pre 5 godina

Ilustracija je za svaku pohvalu, plašim se samo da u ponedeljan ne stigne odmazda za ovakvo remek drelo

Stanojko

pre 5 godina

Sto bi reko Drakce "Sad trenutno mogu da vam dam k.... a za ostalo cemo da se dogovorimo"

DEDA RAKA

pre 5 godina

Trebali su da docrtaju i trći "čvrst srednji prst" !

slađa

pre 5 godina

Okupacija. Najomraženija reč u našem narodu. Ova na KiM nije prva u istoriji srpskog naroda, ali će biti poslednja i demontirana za sva vremena. Za Srbe na KiM, dan kao i svaki drugi u poslednjih 11 godina. Srbija je uz vas. Budite jedinstveni.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17