• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.02.2019

15:35

KOZAREV: Vrhunski bezobrazluk Borka Stefanovića

Politika

KOZAREV: Vrhunski bezobrazluk Borka Stefanovića

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS, Dušan Kozarev, ocenio je danas kao vrhunski bezobrazluk kada na opasnost od promene granice upozorava neko ko je činio sve da razgraniči Srbe od Srba i granice instalira tamo gde im mesto nije, kao što je to činio Borko Stefanović

 

Kozarev je to poručio povodom intervjua, koji je jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju, Borko Stefanović, dao sarajevskom portalu Vijesti, u kojem, između ostalog kaže, da je svaki pokušaj promene granica u regionu "štetan, opasan i ima potencijal za nove sukobe i probleme", te kakav efekat bi to moglo da ima "po okolne države, ali pre svega za Srbe koji žive južno od reke Ibar na Kosovu".

Kozarev smatra da kada Borko Stefanović digne glas protiv promene granica na Balkanu, on zapravo staje u odbranu granica samoproglašenog Kosova.

Jer, kaže Kozarev, upravo je Borko Stefanović kao pregovarač sa Prištinom činio sve da administrativna linija prema našoj južnoj pokrajini postane granica u pravom smislu te reči.

- Vrhunski je bezobrazluk kada neko ko je činio sve da razgraniči Srbe od Srba i granice instalira tamo gde im mesto nije, upozorava na opasnosti koje prete od promene granica - naveo je Borko Stefanović.

Kozarev poručuje da kada je Borko Stefanović menjao granice na štetu srpskog naroda, onda to, kaže, nije bilo štetno, a sada, kada Srbi teže da zaštite svoje nacionalne interese, onda je za Stefanovića to opasno i anahrono.

- Dodatnu odvratnost izaziva to što Stefanović kampanju protiv sopstvenog naroda i države vodi u bosansko-hercegovačkim medijima, i to u trenutku kada se u toj državi srpskom narodu osporava pravo na Republiku Srpsku, odnosno pravo na samo postojanje - naveo je.

Kozarev kaže da Stefanović može da laže i sebe i one koji srpskom narodu nisu naklonjeni da je vlast u Srbiji uzdrmana i da su na ulicama milioni pristalica Saveza za Srbiju, ali građani naše zemlje znaju da je on političar bez budućnosti i šraf u jednom kriminalnom mehanizmu čiji je jedini cilj napad na državnu kasu i nastavak lopovskog pohoda na sve ono što nisu stigli da opljačkaju u vreme dok su bili na vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 5 godina

Borko Stefanovic, je postavio prelaze izmedju Srbije i Kosova.

Irena

pre 5 godina

Bezobrazluk opozicije sve veći,nemaju poštovanja za svoj narod.

Nikola

pre 5 godina

Ako je Borko prihvatio fakticko stanje nakon okupacije, Srbija nije i nikada nece .

Draško

pre 5 godina

Borko Stefanović kada je bio zadužen za pregovore sa Albancima nije učinio ništa da popravi položaj Srba na KIM.

Zox

pre 5 godina

Isti taj Borko je postaio granicu na Jarinju i Brnjaku!

Jelena

pre 5 godina

Borko prodaje neke priče misli da se ne sećamo šta je radio, nismo mi sisali vesla.

Boba

pre 5 godina

Zna se da problem Kosova nije od juče, ali ova vlast daje sve od sebe da ga reši..

Nevena

pre 5 godina

Sta je uradio Borko Stefanovic zajedno sa svojim kolegama iz stranke dok su bili na vlasti?! Unazadili su i upropascavali Srbiju konstantno. I sad se nasao kompetentnim da komentarise i osudjuje.

mita

pre 5 godina

Borko Stefanović nema srama!Zaista veliki bezobrazluk!

Kocko

pre 5 godina

kakav Borko vas, on je samo jedan Djilasov pijun.

zdjurdjevic

pre 5 godina

Her Gebels Vučićeviću, koliko se god ti upinjao da braniš Vučića, činjenica je da su Briselskim sporszumom ukinute instistucije Srbije na Kosovu, pa samim tim su i uspostavljene granice.

Mašnica

pre 5 godina

Opozicija je uvek radila na štetu građana Srbije.

Olja

pre 5 godina

Ljudi koji su radili protiv Srbije i Srba sada se udaru u grudi i prikazuju lažnu sliku kako su oni velike patriote.

Marko

pre 5 godina

Sramota da ovi iz Saveza uopšte spominju Kosovo kad su oni dok su bili na vlasti sve učinili da pomognu Albancima da nas dovedu u situaciju u kojoj smo sada!

Janna

pre 5 godina

Opozicija pljuje po Srbiji u inostranstvu zato sto ih u nasoj zemlji niko ne slusa i ne postuje.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija