• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. KLJAJIĆ

19.02.2019

22:31

POTRESNO! RATKO MLADIĆ TRAŽI OD HAŠKOG TRIBUNALA: Ja umirem, pustite me BAR NA ĆERKIN GROB!

Politika

POTRESNO! RATKO MLADIĆ TRAŽI OD HAŠKOG TRIBUNALA: Ja umirem, pustite me BAR NA ĆERKIN GROB!

Podeli vest

General Ratko Mladić, koji je nepravosnažno osuđen na doživotni zatvor zbog navodnih ratnih zločina u BiH, zatražio je od sudija u Hagu da ga puste da obiđe grob ćerke Ane u Beogradu

Mladić je juče na statusnoj konferenciji pred Međunarodnim mehanizmom za krivične tribunale u Hagu rekao da se uskoro navršava 25 godina od ćerkine smrti i da želi da bude na pomenu.

- Navršava se 25 godina od smrti moje ćerke Ane, koja je ubijena kad je imala 23 godine. Majka mi je preminula 2003. godine i nisam se oprostio ni sa njom, niti sam joj otišao na grob u Istočnom Sarajevu. Takođe, tu su i drugi preminuli rođaci na čijim grobovima nisam bio, a voleo bih. Nadam se da ćete moj zahtev razmotriti sa humanošću i saosećanjem pošto sam teško bolestan, umirem, neću još dugo... - rekao je Mladić.

Komentarišući ove navode, advokat Toma Fila kaže da postoje šanse da Hag odobri Mladiću ovaj zahtev.

- Sada, kad je Meron otišao iz Haga, postoji šansa da ga puste da obiđe grobove svoje ćerke i rođaka. Nažalost, to nije moglo da se desi pre, dok je Meron bio na čelu suda. Bilo bi vrlo humano sa njihove strane da to učine - podvlači Fila.

Inače, na statusnoj konferenciji govorio je i Mladićev branilac Dragan Ivetić, ali iza zatvorenih vrata. Na javnoj sednici nisu pominjani drugi detalji o žalbenom postupku u ovom predmetu.

ČEKAJU DA RATKO UMRE U PRITVORU! HAG SAOPŠTIO: KONAČNA PRESUDA MLADIĆU KRAJEM 2020. Nastavlja se strašno nasilje nad Srbima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kinetick

pre 5 godina

Kad si ubijao po Bosni nisi kukao. Nego dijelio bombone. Pa evo, poslacu ti paket, nek ti se nadje. Kad riknesh bice to osveta onih kojima si se mislio svetiti.

miroslav moric

pre 5 godina

vise nego potresno posebno samoubistvo kcerke i to generalovim polon pistoljem.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija