• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

20.02.2019

12:35

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Đilas je u Skoplje otišao kako bi se dogovorio kako da sruši vlast u Srbiji!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Đilas je u Skoplje otišao kako bi se dogovorio kako da sruši vlast u Srbiji!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević o sastanku makedonskog premijera Zorana Zaeva i opozicionog lidera Dragana Đilasa u Skoplju kaže da je to bio susret zbog zajedničkog interesa protiv vlasti u Srbiji

 

Skoplje je postalo prostor iz kojeg se pokreću napadi na Srbiju i njenog presednika, juče je izjavio ministar odbrane Aleksandar Vulin. On je to rekao povodom susreta premijera Zorana Zaeva i lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa u makedonskoj prestonici.

Vulin je takođe precizirao da je Skoplje postalo ono što je nekada bila Budimpešta, centar obaveštajnog rada protiv Srbije, a sa tim se slaže i urednik Informera Dragan J. Vučićević.

On je za Novo jutro govorio upravo o susretu Zaeva i Đilasa, za koje kaže da imaju zajednički interes.

- Zoran Zaev je šiptarski plaćenik i to ne tvrdim ja, to tvrde moje kolege iz Skoplja, a ja ih samo citiram – kaže Vučićević, naglašavajući da je Makedonija zarad članstva u NATO-u prekrsitla svoju državu.

- Kod tog Severnomakedonskog lidera, odlazi naš navodni lider opozicije i kaže da je navodno bio kod Zaeva i da su razgovarali o produbljivanju saradnje socijaldemokrata u regionu – kaže Vučićević, iskazavajući čuđenje činjenicom da je Dragan Đilas sebe nazvao Socijaldemokratom.

Vučićević tvrdi da je Dragan Đilas, za vreme svoje vladavine, privatizovao Srbiju što se kako kaže, loše odrazilo na privredu države.

Urednik Informera čak tvrdi da Đilas zapravo i ne zna šta je socijaldemokratija, već kako kaže, drugi je razlog njegovog susreta sa Zaevom.

- Skopski mediji tvrde da je Đilas bio u Skoplju da bi razgovarao kako da se pomognu protesti u Srbiju. Zoran Zaev je stručnjak kako da na silu otme vlast i kako da se to uradi bez pobede na izborima. Setite se maja 2017. godine, čovek je izgubio na izborima. Napravio je referendum o ulasku u NATO, Makedonci su glasali protiv toga, to je uradio protiv volje naroda, onda je sklopio ugovor sa Grčkom. Đilas je tamo otišao kako bi se dogovorio o tome kako da oni sruše vlast u Srbiji – tvrdi Vučićević.

Kako kaže, postoje fotografije na kojima se tačno vidi sa kim se Đilas sve susretao u Makedoniji.

- On se sreo sa Zoranom Bašanovićem, Aleksandrom Sašom Obradovićem i sa Ljubomirom Šubarom. To su vajni savetnci Zorana Zaeva – kaže Vučićević, koji smatra da je Vulin u pravu da je Skoplje postalo mesto gde se obučava opozicija za nasilno oduzimanje vlasti.

Vučićević se takođe osvrnuo i na napade pojedinih medija na predsednka Srbije Aleksandra Vučića koji se slikao sa jednim dečakom koji je pacijent na Institutu za majku i dete.

Ti mediji navodno tvrde da je predsdnik Vučić iskoristio dete u svrhu kampanje, dok Vučićević tvrdi da postoji i snimak a i ostali novinari na terenu koji tvrde da je majka predsednika tri puta zamolila Vučića da se slika sa dečakamo.

- Predsednik Vučić je otišao da obiđe Institut, majka ga je bar tri puta zamolila da se slika sa njenim detetom. Šta je on njima mogao da kaže? Naravno da je pristao da slika. To je bruka i sramota, najprljavija kampanja, jer oni nemaju nikakav program pa su rešil da napadaju predsednika – objašnjava urednik Informera, koji takođe ističe da je Institut za majku i dete izgleda mnogo bolje sada, za vreme vladavine SNS, nego pre njihovog dolaska na vlast.

- Decu svoju sam vodio i na Institut i u Tiršovoj. Znam šta sam video. Sada su uslovi neuporedivo bolji nego ranije u svakom smislu. Svaka čast i gradonačelniku Radojičiću, Tiršova funkcioniše na nivou svetskih dečijih klinika – objašnjava Vučićević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 5 godina

A valjda ces i ti ubosti jedan drzavni udar kad ih toliko puta najavljujes i nista o ratu da ne pricam.

Ludi milojko

pre 5 godina

Uuu bre, pa napraviste od toga Zajeva ko ditektora CIE za juznu evropu a on samo bivsi prodavac papruka i paradajza...ako se i Djilas sastao sa njim to je cista kurtoazija, vazniji je bio onaj satanak sto ga niste objavili a taj je bio prije ovoga, onaj u americkoj ambasadi u skoplju Zaev je ovde sano zadnja rupa na svirali, samo uznajmljuhe prostor za razgovir...ne svadjate nas sa makedoncima g. Vucicevicu, bolje da ih privlacimo ba nasu stranu a be da gi jos vise teramo amerima u ruke

Nadica

pre 5 godina

Ali je otkriven i samo se bruka i navlaci na sebe gnev naroda.

Nina

pre 5 godina

Đilas je počeo da blati svoju zemlju i van granica...

MINJA

pre 5 godina

Đilasu više ne mogu ni kožne gaće da pomognu.ha,ha,ha.

Rajko

pre 5 godina

Ameri bi hteli da poslušnike poput Đilasa dovedu na vlast u Srbiji.

Miki

pre 5 godina

Nas juzni sused ne bi mogao da uradi nista sa Djilasom , ako NATO ne kaze to. Makedonija je odabrana kao strateski polozaj za delovanje stranih sila.

mihajlo

pre 5 godina

Ne ruši se SNS i Vučić , tako lako, ne znaju sa kime su se uhvatili u koštac!!

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

U Skoplju de Djilas nije sastao samo sa Zaevim, vec i sa tajnim sluzbama koje ce uraditi sve da u Srbiji naprave sukob i drzavni udar,sto je Djilasu krajnji cilj!

HEMEROIDI STE SVI

pre 5 godina

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević je opican dupelizac kojem samo mali prsti vile iz šupka A.VVučića A VI NOVINAR, JEL VAS NIJE SRAM PRODAVATI DUŠU I ČAST ZA jUDINE ŠKURE ???

Dani

pre 5 godina

Djilas uvek radi na stetu Srbije!! Ako se domogne vlasti odosmo mi u propast!

Aca

pre 5 godina

Samo jos fali da primi albanski i siptarski novac.

Ivan

pre 5 godina

Đilas može i na kraj sveta, ali ne može da sruši Vučića.

jelena

pre 5 godina

Ovaj Sorosevac je za duboko psihijatrijsko posmatranje...neka se ostavi politike jer je prso...idi bre orkupljuj maline za svoju firmu i ucuti vise...

Miloš

pre 5 godina

Na šta je sve spreman Đilas, bolje da ne saznamo!

Igor

pre 5 godina

Đilas ne prestaje da širi svoju antisrpsku politiku.

caca

pre 5 godina

Djilas misli da moze da srusi vlast u Srbiji,ali se vara!!!Moze da srusi samo sebe!!!

Jovana

pre 5 godina

Pajtosi se udružili, kuju plan kako da dođu na vlast i opet pljačkaju narod.

AleksMache

pre 5 godina

Neka pokušava, ništa mu od toga neće uspeti!

Aaaa

pre 5 godina

Sadanja vlast cini sve da gradjanima Srbije bude bolje u svakom pogledu.

MOMA

pre 5 godina

Đilas želi po svaku cenu da sruši vlast u Srbiji i za taj svoj cilj ne bira sredstva ni saradnike.

maki

pre 5 godina

Đilas i kompanija su klasični rušitelji. Žele da unište i destabilizuju sopstvenu državu da bi uveli neki novi poredak po svojoj meri. Nikad za njih!

dušan petrović

pre 5 godina

ma s kim će oni da ruše vlast? Nek se izvade podaci za svakog od tih opozicionara koliko ih je ljudi podržalo na njihovom BM? Obećavaju strancima svašta, ali ovaj put im neće proći. Narodu više ne trebaju haos i demonstracije,potreban nam je rad i da stvaramo nešto za naslednike.

Goca

pre 5 godina

Od Djilasa se ne moze ocekivati da radi nesto u korist Srbije, vec samo protiv nje.

deni mk

pre 5 godina

Dokazano i provereno Zaev je siptarski placenik i CIA spijun.Dobio je od CIA , USA i EU bande i Sorosa cca 30 miliona evra i odresene ruke , da krade iz budjeta Rep.Makedonije neograniceno i pri tom da unisti Makedoniju. Djilas je na N1 ispricao takve gluposti - da se to granici sa psihicki poremecene osobe.Djilas pojma nema sta se dogadja u Makedoniji - eve predlog da pogleda kako je njegov ucitelj Zaev prosao 27.4.2017 u Sobranju Makedonije - ima na Youtube bez broj snimaka.To je Makedonski narod pokaza , kako izdajice trebaju proci.Predlog za Srbe i Srbiju - ne dozvolite da vam banditi kao Djilas i ostali uruse drzavu.U Makedoniji jos nista nije reseno tek predstoji bitka Makedonskog naroda sa bandom Zaeva - koja je sve ispokrala iz budjeta i pokusava unistiti Makedoniju.Bice borbe Makedonskog naroda sa bandom Zaeva - videlo se to 27.4.2017 u Sobranju Makedonije.

DJovo

pre 5 godina

Жао ми је малогДЈВ, моћни ђилки разбиће му АВ, аууу човече, сви ђилкијевци, једва преко цензуса, а ти оплакујеш судбу клету, не бој се дете тата ће још дуго, неће га нико ни сменити ни заменито, мирно спавај.Уредниче пусто ово, да се мали не једе толико.

Saradžogla

pre 5 godina

Vučićeviću,sinko,evo slušam tvoj govor na PINKU.Podržavam svaku tvoju reč ali PRESTANI DA GOVORIŠ KAO NAVIJEN A PRI TOME BAŠ MUCAŠ?Ne možemo da te pratimo?Davaj laganicu i da ti svaku reč razumemo?Da ponovim ... Svaku reč ti podržavam.PS.Inače se plašim da pojedini ,,opozicionari,, u sledećoj vladi ako budu izbori budu dobili važne resore?Da ih SNS plaća ne bi bili ovako efikasni ,,navodeći vodu na vodenicu,, vladajućoj stranci.

Marcco

pre 5 godina

Postalo je moderno postavljati ljude na vlast koji su izgubili izbore. Sa tom praksom je počelo u Ukrajini, pa u Makedoniji, sada i u Venecueli. Dovoljno je da Amerika proglasi nekog tamo za pobednika, Evropa slepo sluša i sledi... a onda jad, beda i ratovi... ali nema veze. Šta je trebao da uradi uradio je u prvih mesec dana.

Miki

pre 5 godina

Može Djilas da se dogovara ali džaba mu je kad je narod na Vučićevoj strani!

Saradžogla

pre 5 godina

DA PONOVIM ... Vučićeviću,sinko,podržavam tvoje učestvovanje na PINKU! Hoću da ULAGANIŠ I NE MUCAŠ?Da ne ponavljaš reči? ... Ja sam završio istragu o mućkama u zdravstvenim centrima koji ispituku zdravlje osoba u čijim rukama su ljudski životi.To su mašinovođe,šoferi ... LEKAR MEDICINE RADA DONESE POZITIVNO MIŠLJENJE A SOCIJALNA RADNICA TO STOPIRA?Telefonom je kontaktirala rukovodioca pitanjem - ŠTA DA RADIM SA OVIM TVOJIM? ... U zavisnosti koliko je toj žrtvi stalo da se vrati na vožnju pada odluka jer IMA TARIFA!Oba direktora ne reaguju jer ČUVAJU UGLED USTANOVA misleći da im niko ništa ne može?A lekari se hvataju za glavu kada im polupismena socijalna radnica stopira mišljenje?

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija