• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DAKIĆ - M. DOBROMIROVIĆ

20.02.2019

19:32

ĐILAS I ŠIPTAR ZAEV UDARAJU NA VUČIĆA! Tajkun sklopio savez sa šiptarskim plaćenikom, GLAVNA TEMA RAZGOVORA PROTESTI U BEOGRADU!

Politika

ĐILAS I ŠIPTAR ZAEV UDARAJU NA VUČIĆA! Tajkun sklopio savez sa šiptarskim plaćenikom, GLAVNA TEMA RAZGOVORA PROTESTI U BEOGRADU!

Podeli vest

Dragan Đilas se u Skoplju sastao sa premijerom Severne Makedonije, šiptarskim plaćenikom Zoranom Zaevom. Saopšteno da su razgovarali o 'povezivanju socijaldemokrata' (!?!), istina je da su glavna tema bili protesti u Beogradu!

Lider Saveza za Srbiju tajkun Dragan Đilas sastao se u ponedeljak uveče u Skoplju sa premijerom Severne Makedonije, šiptarskim plaćenikom Zoranom Zaevim (tako ga oslovljavaju mediji u Skoplju, prim ur.)!

Đilasovi saradnici saopštili su da je u Skoplju razgovarano o 'povezivanju socijaldemokrata' (!?!), međutim nezavisni makedonski mediji javljaju da su glavna tema razgovora bili protesti u Beogradu i rušenje Aleksandra Vučića! Da je to zaista tako govori i činjenica da su prethodno na 'konsultacijama' kod Zaeva bili i Đilasov koalicioni partner Vuk Jeremić, kao i Nikola Sandulović!

Zaev tražio sastanak

Đilas je, inače, bio gost i na večeri koju je organizovao severnomakedonski premijer, a kojoj su prisustvovali i bivši funkcioner SNS Zoran Bašanović (specijalni savetnik Zorana Zaeva, prim. aut.), ali i bivši direktor EPS Aleksandar Obradović, kog je Vlada Srbije smenila zbog rasipanja državnog novca. Taj Obradović sada je savetnik Zaeva za ekonomska pitanja!

SKOPLJE CENTAR ZA NAPADE NA VUČIĆA! Đilas, Jeremić i Sandulović sa Zaevom planiraju haos u Srbiji!

Foto: informer.rs

I on se konsultovao sa premijerom Severne Makedonije: Jeremić i Zaev

 

 

Savez za Srbiju saopštio je da je Zaev inicirao sastanak sa Đilasom i da su dvojica političara pričali o situaciji u regionu.

"Polazeći od toga da dele iste socijaldemokratske vrednosti, Zaev i Đilas su dogovorili saradnju Socijaldemokratskog saveza Makedonije i organizacije koju će Đilas u narednom periodu formirati. Đilas je Zaevu čestitao na istorijskom sporazumu sa Grčkom, naglasivši da se zasluženo našao među predloženim kandidatima za Nobelovu nagradu za mir, zajedno sa grčkim kolegom Aleksisom Ciprasom. Upoznao ga je i s aktuelnom situacijom u Srbiji i dvomesečnim građanskim protestima", navodi se u saopštenju SZS.

Ivan Stoilković, poslanik u Sobranju i lider Demokratske partije Srba, na drugoj strani kaže da su posle ovog sastanka mnoge stvari znatno jasnije.

- Đilas nije našao za shodno da se u Skoplju sretne sa predstavnicima Srba u Makedoniji, što mnogo govori o motivima njegove posete... Ovde se jedino postavlja pitanje da li je Zaev savetovao Đilasa kako se preuzima vlast bez dobijenih izbora i ruši legitimno izabrana vlast, po ugledu na 'makedonski scenario', ili je Đilas savetovao Zaeva kako se dolazi do istorijskog minimuma podrške svog naroda, kako se pada ispod cenzusa od pet odsto - podvlači Stoilković.

Foto: informer.rs

Protiv Srbije: Zaev i Nikola Sandulović

Službe spremaju udar

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenjuje da je Skoplje postalo novi centar za rušenje vlasti u Beogradu i izazivanje nestabilnosti u regionu.

- Čvrst stav predsednika Vučića da Srbija neće prihvatiti vlast stranih ambasadora doveo ga je pod udar službi. Skoplje je postalo prostor iz kog se pokreću napadi na Srbiju. Skoplje je danas ono što je nekada bila Budimpešta, centar obaveštajnog rada protiv Srbije, prostor u kom se obezbeđuju finansiranje i podrška za cinkaroše i secikese iz čitavog regiona, za političare koji veruju da je njihova saradnja sa strancima jedini put za dolazak na vlast - naglašava Vulin.
 

Foto: informer.rs

Zaev ih častio večerom: Aleksandar Obradović, Saša Mirković i Zoran Bašanović

Aleksandar Vučić šokiran: Đilas socijaldemokrata?!

Pa to je vrhunac cinizma!

Foto: informer.rs

Komentarišući sastanak Đilasa i Zaeva, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nema ništa protiv toga.
- Video se Zaev i sa Sandulovićem, to je valjda isto to društvo. Bilo je još nekih kontroverznih biznismena tamo na večeri. Ali to je sve u redu, normalno... Sastaju se predstavnici vlasti s opozicijom, vlast sa vlašću. Šta je tu čudno? Problem je što vidim da se najavljuje formiranje političke stranke socijaldemokratske orijentacije u Srbiji i to najavljuje najgori tajkun!? Pa gde baš on, kakav je to cinizam?! Imao je 500 miliona evra u prihodima, najgori kapitalista i tajkun, on je jedan od onih koji su uništili radnike, opljačkali fabrike i oni će sad da formiraju socijaldemokratsku partiju?! - upitao je Vučić.

 

STOILKOVIĆ: Đilas došao kod Zaeva da ga posavetuje kako se vlast preuzima bez dobijenih izbora!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Penzioner

pre 5 godina

Sve GOLA GOVNA i SMRADOVI !!! Neverovatno kako se lopurde ocas posla sloze !!!! Narod Srbije nije blesav...

Draško

pre 5 godina

Ameri pokušavaju Đilasa da dovedu na vlast u Srbiji.

Dejan

pre 5 godina

Pajtosi se udružili, kuju plan kako da dođu na vlast i opet pljačkaju narod.

Janko

pre 5 godina

Narodu je ovo kap koja je prelila, nikad neće glasati za njega.

Dragiss

pre 5 godina

Miran budi malinar tebe ce malinari da srede.

mila

pre 5 godina

Ma mogu oni da smisljaju razne planove i paktove protiv Vucica ali mu ne mogu nista! Vucica je narod izglasai i samo narod moze da ga skine s vlasti a to se nece desiti sve dok Vucic vodi svoju odgovornu politiku, politiku dijaloga i mira, politiku ekonomskog i svakog drugog razvoja nase Srbije.

caca

pre 5 godina

Izdajnici svog naroda , zato ih i niko ne voli u Srbiji

Nikoletka

pre 5 godina

Ako nisu Đilasu dali dovoljno para dzaba je to,nece Zaevu organizovati nista u siptarsku korist.

Miki

pre 5 godina

To je mnogo kofera sa po 5 miliona. Da li se zapadu više isplati da toliko novca ulaže u ove propalice?

Nale

pre 5 godina

Placenici kojima je cilj rusenje Srbije,ostace bez posla jer Srbija ima cime da se brani na celu sa svojim predsednikom.

Igor

pre 5 godina

Nije to u redu godpodine Zaev,Srbija se ne meša u unutrašnju politiku Makedonije!

Milica

pre 5 godina

Jel moguce da neko ode tako daleko da zbog fotelje i licnih interesa izda svoju zemllju i udruzi se sa onima koji su cinili najstrasnije zlocine?

Ruzica

pre 5 godina

E jadan je onaj ko sa Siptarima veze da bi sopstvenu zemlju oslabio.

Ruza

pre 5 godina

Djilas je obican sljam...Jadnik uhvatio se Siptara da sopstvenu zemlju unisti.

Mica

pre 5 godina

Djilas bi sve uradio samo da smeni Vucica, ali mu to nikako nece poci za rukom.

milica milicic

pre 5 godina

Djilasu je jedino bitno da dodje na vlast, ne brine on o interesu Srbije.

Jesdy

pre 5 godina

Taman njih dvojoca bi prodali KiM i Severnu Makedoniju dok trepneš!

miki

pre 5 godina

Srami se Đilase pa nikada podršku naroda nećeš imati!

Beba

pre 5 godina

Zaev se prodao Siptarima, a Djilas bi istim putem da krene.

Vesna

pre 5 godina

Ovo je zaista previse, ne mogu da verujem sta rade.

Veljko M

pre 5 godina

Đilas mora znati da vlast u Srbiji biraju njeni građani na izborima a ne nikakvi stranci.

Vodolija

pre 5 godina

Не могу они ништа Вучићу, минорни су они и небитни на политичкој сцени.

Ivica

pre 5 godina

Propali političar i šiptarski lobista...nemam više nikakav komentar, bruka i sramota!

Milena

pre 5 godina

Đilas-Zaev...kombinacija šištarskog lobija i prodanih političara...za sramotu!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17