• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2019

21:43

(FOTO) RAT ĐILASA I JEREMIĆA?! Vukov čovek opleo: Veselinović gistro izašao iz Saveza za Srbiju, a prisutan na svakoj akciji lidera opozicije

Politika

(FOTO) RAT ĐILASA I JEREMIĆA?! Vukov čovek opleo: Veselinović gistro izašao iz Saveza za Srbiju, a prisutan na svakoj akciji lidera opozicije

Podeli vest

Želko Veselinović, predsednik sindikata "Sloga" i blizak saradnik Dragana Đilasa, navodno se povukao iz Predsedništva Saveza za Srbiju, a prisutan je na svakom događaju koji organizuje ova politička opcija

Veselinović se povukao nakon što je javnost oštro osudila njegove pozive na silovanje premijrke Srbije Ane Brnabić i brutačlnog vređanja Milene Ivanović, udovice Olivera Ivanovića.

ĐILAS OSTAJE BEZ UDARNE IGLE ZA VREĐANJE ŽENA! Veselinović najavio da se povlači iz Saveza za Srbiju

Međutim, da je reč o samo još jednoj u nizu manipulacija Dragana Đilasa, svedoče fotografije na kojima se vidi da je svakodnevno prisutan u svim akcijama Saveza za Srbiju.

KRETENČINA! ĐILASOV SINDIKALAC POZIVA NA SILOVANJE PREMIJERKE ANE BRNABIĆ!

To je primetio, gle čuda, i  Vladimir Gajić šef pravnog tima Jeremićeve Narodne stranke koja je Đilasov koalicioni partner u Savezu za Srbiju.

- A ovaj Ž.Veselinović gistro izašao iz predsedništva Saveza, ali je na svakoj zajedničkoj fotki svakog dana?! - napisao je Gajić.

Foto: printscreen/Twiter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Sta ce covek, navikao da se slika sa njima... Sminkerica .. za boljeg i nisu

slađa

pre 5 godina

Željko Veselinović, predsednik sindikata "Sloga" je sirovina. Bio i ostao. Zato resorna ministarstva Zorana Đorđevića i Siniše Malog treba da pvedu jedan ozbiljniji socijalni dijalog sa velikim sindikatima i poslodavcima, kako bi se ovaj prazan prostor koji političkim manipulacijama zauzimaju ljudi poput Veselinovića, zaista ispunio ozbiljnim sadržajem, radom i konkretnim merama. Obični građani s pravom očekuju boljitak. To što milioner predvodi SzS i predstavlja se kao levičar, ne znači da građani treba i dalje da osećaju poboljšanje životnog standarda u promilima. Oporezujte makar ove prebogate koji su izdašno koristili sve sisteme i sve vlasti do sada. Makar da se oseti nekakva pravda, ali i da se dosegne prosečnim primanjima mesečna potrošačka korpa.

Radica

pre 5 godina

Računao čovek izdržaće.... pa se pokajao ??

Igy

pre 5 godina

Toliko su mutni da više ni sami ne znaju ko su i na čijoj su strani.

Milica

pre 5 godina

Dosli su do vrhunca tacno se znalo da ne mogu zajedno.To mnogo govori ko su oni i takvi da nam vode drzavu.

Dejan

pre 5 godina

Od opozicije ništa ne može da nas iznenadi, danas jedno, sutra drugo..

Igor

pre 5 godina

Pa i dosta si bili zajedno i vreme je bilo da poćne da se raspada propali Savez!

Natasa

pre 5 godina

Šta da očekujemo od opozicije osim da nas zasmejava?!

Veljko M

pre 5 godina

Pa nije to prvi slučaj da se naša vajna opozicija služi sa lažima.

Alhemičar

pre 5 godina

Nasilnici i umno bolesni sede u tom Đilasovom savezu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17