• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2019

08:53 >> 09:27

(VIDEO) VUČIĆ NA TV PRVA: Skočili su kao da sam nekog ubio, a samo sam zagrlio to divno dete!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ NA TV PRVA: Skočili su kao da sam nekog ubio, a samo sam zagrlio to divno dete!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na TV Prva gde će govoriti o kampanji „Budućnost Srbije“, o tome koliko je urađeno u prethodnih šest godina i šta je realno da će biti urađeno u narednom periodu

Predsednik će govoriti i o tome da li ekonomski oporavak zemlje može zaista da podigne plate i penzije? Otvoreno i o kosovskom problemu, odnosu Srbije i velikih sila, izborima...

Foto:  

Foto: printscreen TV Prva

10.10 - Predsednik Srbije čestitao je premijerki Ani Brnabić i njenoj partnerki Milici Ðurđić na rođenju sina Igora, a onima koji su na to imali uvredljive komentare je poručio da nikada neće uspeti da ga uplaše i podele pristojnu Srbiju. 

Vučić je poželeo Brnabić i njenoj partnerki da Igor bude zdrav, srećan, pametan i uspešan. 

Upitan za negativne komentare, vređanja i ruganje preko društvenih mreža, on je rekao da voditelji žele verovatno da kažu da su ti naši političari, koji su to činili, primitivni, ali da to ne smeju da kažu, jer javnost na društvenim mrežama neće to da prihvati. 

Na pitanje o komentaru Sergeja Trifunovića tim povodom, rekao je da je Trifunović "najgori društveni talog te društvene elite". 

Predsednik je kazao da nije video uvredljive komentare, ali je konstatovao da su verovatno vređali dete, Anu i Milicu. 

- To samo govori o njemu. Njihov problem je što nisam fasciniran njihovim bezobrazlukom i primitivizmom. To je sve ta naša ''moderna elita'', koja će da nas uvede u 21. vek. Čestitam - konstatovao je on. 
 

Zanimaju me građani, a ne politički protesti

10.00 - Vučić  je ponovio da sa političarima koji organizuju proteste u Srbiji, koji su, kako ističe, opljačkali zemlju i koji vređaju ljude, neće da razgovara, niti će, kaže, da se ulizuje društvenom, političkom talogu.

- Interesuju me građani, svaki građanin može da dođe kod mene i sa svakim ću da razgovaram, ali sa političarima koji vode proteste neću da razgovaram, neću da se dodvoravam. Svoju poziciju ne čuvam, borim se za interese zemlje, radim vrednije i više od svih ostalih. Da se ulizujem društvenom i političkom talogu, koji vređaju decu , roditelje, sve - neću - 
kaže Vučić. 

Foto: printscreen TV Prva

- Svaki čovek ima prava da izađe da glasa ili ne. Neću da razgovaram sa delom opozicije koja je opljačkala ovu zemlju, Đilasom, Šolakom... Radite šta hoćete dok ne kršite zakon. Protesti me ne interesuju dok god ih organizuju političari, a građani me interesuju i sa njima ću da razgovaram, svako nek dođe kod mene i razgovaraću.

Vučić je rekao i da neće dati ostavku kada mu to traže Ðilas i Jeremić i poručio da se to rešava na izborima. 

- Pitam vas, koji ste zahtev čuli? Super, Vučiću daj ostavku. To se na izborima rešava. Neću kad to traže Ðilas i Jeremić - rekao je Vučić na TV Prva komentarišući proteste na ulicama Beograda. 

Vučić je podsetio da je protesta bilo i ranije, 2014. godine i 2017. godine, posle predsedničkih izbora kada je zahtev, iako nije glasno izgovoren, bio da Sašu Jankovića postavi za premijera.

Tada su, kaže, protesti bili mnogo veći i trajali su 120 dana.

- Sećate se šta je bio zahtev posle prededničkih izbora? Da Sašu Jankovića postavim za premijera, samo što to nisu smeli javno da kažu. Imali smo predsedničke izbore pa su rekli da sam ih pokrao i to kada sam dobio 55,1 odsto, a moj protivnik 16 odsto. Onda su odustali od toga da sam pokrao. Sam je (Saša) Radulović rekao - nije Vučić pokrao izbore... - rekao je Vučić.

Istakao je da je od običnih ljudi čuo šta to treba da se popravi, poput jačanja institucija i pravne države, a ne na protestima.
 

Foto: printscreen TV Prva

- Sa tim sam saglasan. Treba da se izborimo za nezavisno pravosuđe, a ne da nam bude ovako uništeno, kako su ga oni uništili 2009. godine. Na tome radimo - rekao je Vučić i dodao da nije on taj koji je postavljao sudije i tužioce.

Ponovio je da, za razliku od prethodne vlasti, on nije doveo nijednog novinara i urednika na javni servis.

Vučić je rekao i da neće da se "ulizuje društvenom talogu" kakav su, kaže, Ðilas, Trifunović, Jeremić i Obradović i onima koji vređaju decu i roditelje i sve druge, jer nemaju toliko para da kradu kao što su to radili ranije.

- To im je jedino, sad vide da je Vučić povratio kasu, ima para, pa hajde da krademo još malo... Nema nijednog drugog motiva. Šta ste čuli, koji predlog za Kosovo, za Evropsku uniju, je l ste čuli neki predlog za bilo šta? Osim da je MMF saučesnik u zločinu Aleksandra Vučića, koga je briga koliki je javni dug zemlje. Oni bi javni dug da ostave generacijama koje su pred nama - zaključio je Vučić.

Da klečim za Oluju ili Klečku neću nikada

09. 45 - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da nema nameru da kleči i izvinjava se za Oluju ili Klečku i da nije spreman da se izvinjava onima koji nisu zaslužili naše izvinjenje, samo da bi se nekome dodvoravao. 

Vučić je na konstataciju da je Milojko Pantić iz Saveza za Srbiju tražio od njega da kleči i izvinjava se Kosovu, pojasnio da ovaj predstavnik opozicije traži da klekne i pred Hrvatima, Bošnjacima i Albancima. 

- To neću učiniti, osim ukoliko to nije nasušna potreba našeg naroda. Ja da se izvinjavam onima koji nisu zaslužili našse izvinjenje, neću da radim da bi se dodvoravao Milojku Pantiću ili nekima sa zapada - naglasio je on. 

Foto: printscreen TV Prva


Vučić je kazao da vodi politiku u interesu Srbije i da se bori za Srbiju. 

- Nije mi teško da molim nemačku kancelarku Angelu Merkel ili kineskog predsednika Si Ðipinga za investicije. Moliću i klečaću za sve što je dobro za Srbiju, ali da klečim i izvinjavam se za Oluju ili Klečku ne pada mi na pamet - poručio je on. 

Vučić je kazao da predstavnici Saveza za Sbriju mogu da kleče i da se izvinjavaju, što su radili i ranije, pa nisu dobili ničije poštovanje. 

- Ja nikada neću da unizim svoju zemlju i dozvolim da se ponižava naš narod - naglasio je on. 

Kosovsko pitanje

 

09.40 - Vučić kaže da su mir i stabilnost ključni i da rata neće biti sve dok neko fizički ne napadne i ne počne da ubija Srbe, što, kako kaže, ne bi isključio, imajući u vidu neodgovornost i ludilo onih koji sada vode politiku u Prištini, ali i licemerje nekih zapadnih zemalja.

- Mira će biti, jer mir čuvamo i borimo se za mir, sve dok neko fizički ne napadne i ne počne da ubija Srbe. Nikad to ne bih isključio posebno imajući u vidu neodgovornost i ludilo među ljudima koji vode politiku u Prištini. A i zbog velikog licemerja nekih zemalja koje pružaju prvo tihu, pa snažnu podršku ispod žita Haradinaju za ovo što radi - rekao je Vučić, navodeći da među tim zemljama ima i nekih iz Evrope.

Na pitanje šta je u vreme kada je bio u opoziciji uradio nakon što je Kosovo proglasilo nezavisnost, kaže da je podržavao sve koji su hteli da sačuvaju ustavni poredak.

- Ali sam znao da smo već radili na očuvanju ranijeg Ustava, i to ratom. Izgubili smo to zahvaljujući politici - pogrešnoj - jer svaka je pogrešna, ako je rezultat pogrešan. Onda je došla druga politika koja nije radila ništa. Trebalo je biti na sredini, izmeriti snagu Srbije, ne uvoditi zemlju u rat ako ćete mnogo toga da izgubite - rekao je on.

On dodaje da oni koji tada nisu uradili ništa, onda počeli da rade nešto - da pomažu kosovskim Albancima, izmestivši pitanje Kosova iz UN u EU, a onda je tu i najsramotnija odluka - pitanje pred MSP.

- To Albanci sada stalno ponavljaju, a sad to rade i Amerikanci. S kim god da se sastanem, kažu - dobili ste odgovor u MSP, a sad su počeli i neki Evropljani - kaže Vučić.

Na pitanje koliki je njegov manevarski prostor, Vučić odgovara - gotovo nikakav.

- Borimo se za zemlju, gledamo da sačuvamo sve što možemo - zaključio je Vucicć.

Govoreći o kosovskom pitanju, predsednik je rekao da izgleda svi znaju bolje od njega.

09.33 - Kada sam imao debatu sa Tačijem, moji protivnici nisu mogli nista da kažu jer sam bio mnogo pripremljeniji od Tačija, mada njima Srbija nije na prvom mestu. Svako govori šta hoće - rekao je predsednik upitavši voditelje kao građane kako bi trebalo rešiti pitanje Kosova?

- Niko ne zna odgovor na to pitanje i svi znaju da ništa ne valja. Ja sam preuzeo odgovornost za taj posao jer me je Vlada ovlastila. Znam da za bilo kakvo rešenja da ponudim u Srbiji, većinu neću dobiti - objasnio je Vučić.

Foto: printscreen TV Prva

- Ja taj rizik preuzimam na sebe i to i radim jer. Sa jedne strane da se suočim prvo sa kritikama, a onda pričamo o rešenju. Mi danas nemamo zamrznuti konflikt jer Albanci ga neće, oni hoće puno rešavanje i konsolidaciju države koju su napravili. Odnos Srba i Alnbanaca je za nas ključni faktor. Evropa i Amerika žure ka rešenju jer vide nervozu Albanaca i boje se sukoba, a Srbija je rekla da nećemo dozvoliti napad na naše građane i želimo da izbegnemo sukobe - objasnio je Vučić i podsetio kako smo prekršili Ustav kada smo dozvolili da Crna Gora ode,  a onda smo Ustav iz 2006. doneli da bismo poslali poruku da Kosovo ne damo ni za živu glavu.

- A onda isti ti danas sole pamet o Ustavu a dozvolili su Albancima da odlukom o nezavisnosti sruše ustav.

- Vlast tada nije učinila ništa da odbrani Ustav, dozvolila je proglašenje ilegalne države na teritoriji Srbije... Za razliku od njih koji su potkradali naš narod na KiM, mi tamo samo ulažemo - dodao je Vučić.

Foto: printscreen TV Prva

- Znate da uvek govorim istinu i znate da i stranci kažu da je "Vučić težak čovek i odvratan čovek, ali na njega niko ne može da utiče"... Ja sve čujem i u stanju dam da sve saslušam, ali služim samo Srbiji - objasnio je on i izrazio bojazan da će problem Kosova ostati našoj deci.

- Boriću se svom snagom i svim srcem, ali verovatno neću uspeti, biću politčki poražen - rekao je Vučić i rekao da ima ideju za rešenje problema Kosova, te da je nešto već rekao Albancima, ali da nešto nije.

09.22 - Predsednik Srbije je rekao da je uveren da neće doći do dogovora sa Prištinom oko rešenja kosovskog pitanja, ali da će se za to boriti svim srcem.

- Nisam optimista po pitanju dogovora, iako sam spreman da razgovaram sa Prištinom čim ukinu takse - kazao je on. 

Ukazao je da je veoma uplašen što će ovaj problem ostati našoj deci. 

- Sve ću da radim da ne bude tako. Izgubiću mnogo ugleda, jer znam da je to nepopularno, ali ću se boriti za dogovor - podvukao je on. 

Vučić je kazao da je realno da ne dođe do dogovora i da će to biti njegova najveća greška. 

Istakao je da politički neće da pusti da ovaj problem ostane nerešen, ali već zna da će biti po tom pitanju politički poražen. 

- Boriću se svom snagom i srcem. Ali 99 odsto znam da neću uspeti. Nemam problem s tim u istorijskom smislu, ali imam zbog realnog života našeg naroda. Ne spadam u one koji žele da je sve naše, a ni u one koji su sve dali, već u one koji su odgovorni i koji je uspeo da vrati Kosovo na političku mapu sveta - rekao je Vučić. 

Upitan da li ima ideju o rešenju odgovorio je potvrdno i naglasio da će je predstaviti istog sekunda kada neko bude prihvatio, a to treba da urade pre svega Albanci. 

Foto: printscreen TV Prva



Njima je, kako je dodao, nešto od te ideje već rekao, a nešto nije. 

Ukazao je da se posle emisije na Prvoj sastaje sa šefom diplomatije Burundija, zemlje koja je povukla priznanje Kosova i da se radi o iskrenom prijatelju naše zemlje.

- Biće još takvih prijatelja koji će da dolaze - kazao je on. 

Biće plata 500 evra, medicinskim sestrama povećanje

09.18 - Vučić je izrazio uverenje da će ove godine biti povećanja plata medicinskih sestara za deset odsto, a možda i više.

- Svake godine možemo da povećavamo plate, zavisno od rasta i stanja budžeta. Verujem da će ove godine ići svakako dodatnih deset odsto, a nadam se i vise za medicinske sestre. Ako svake godine tako budemo radili, to je kumulativno, sledeće godine više od 30 odsto - rekao je Vučić.

Uz konstataciju da je prosečna plata u Srbiji 465 evra, Vučić je rekao da je “promašio za godinu dana, ali da će prosečna plata biti 500 evra”, da će penzije biti veće i ljudi zadovoljniji.

- Naše je da radimo više i bolje, da građani imaju što veće plate i penzije - rekao je Vučić.

Kako je rekao, prirodno je da uvek želimo više i bolje, ali pred kraj nekog političkog mandata mora da se vidi da li je nešto bolje. 

- Moj cilj je da se vidi konstantan, stabilan napredak, da ne ugrozimo kasu, da imamo finansijsku stabilnost. Srbija danas nije prezadužena zemlja, nema opasnosti od prezaduženosti… - rekao je Vučić.

Govoreći o platama medicinskih sestara i tehničara, rekao je da oni danas imaju 20 odsto veće plate nego 2014. godine, pre smanjenja.

- Sa novim povećanjem, očekujem da će to preći 30-35 odsto - rekao je Vučić.

Ispričao je da mu je u Davosu ministar zdravlja Nemačke Jens Špan rekao da će doći u Srbiju, u kojoj ima mnogo medicinskih sestara, koje Nemačkoj “trebaju kao hleb”.

- Rekao sam mu da ne dolazi u Srbiju zbog toga. Da može da dođe za bilo šta drugo, ali ne za to - rekao je Vučić.

Istakao je da se moraju zaposliti medicinske sestre, da ih na “birou” ima 9.000 i da se mora videti kako da se zaposli 3.000 njih, kao i da se onima koje rade, moraju povećati plate da ne bi odlazile.

Izneo je podatak da medicinske sestre sa višom školom imaju platu 54.775, a sa srednjom 50.446 dinara, dok su u “ono vreme bile 45.000 i 42.000 dinara.

Dodao je da se u zdravstu pravi mala revolucija, da su već uz ogromna ulaganja nabavljeni aparati, nož gama, iks nož, skenere, akceleratore…

- Kada prođete putem prema Zagrebu i Šidu, ili Novom Sadu, na desetine farbika sam doveo, od ''malog'' Doktor Etkera, do toga da ocekujemo treću Bošovu fabriku - rekao je Vučić i dodao da je prepoznat problem nedostatka radnika.

Dodao je da takav problem imaju i članice EU, što je slaba uteha, te da će Srbija raditi da rešenju problema “odliva mozgova”.
 

Poseta Institutu za majku i dete

 

09.15 - Napali su direktora Instituta, doktora Radoja Simića, zbog moje posete, i nazvali ga sendvičarom... Svaki pristojan čovek u Srbiji je "sendvičar" ako se ne slaže sa političkim talogom...

Predsednik Vučić ocenio je da srpsko društvo, niti javnost nisu polarizovani, već je reč o tezi koju "gura" deo medija i političara, pripadnika bivššeg režima.

- Uopšte se ne polarizujemo kao društvo. Da se polarizujemo, bilo bi pola pola. Pričam o stanju u društvu i volji naroda - rekao je Vučić  i dodao da je "društveni talog" uvek glasniji od poštenih, ozbiljnih i odgovornih ljudi.

Foto: printscreen TV Prva

Govoreći o nametnutoj polarizaciji, Vučić ocenjuje da postoji neka vrsta socijalnog okruženja u takozvanoj lažnoj eliti, inače "društvenom talogu", odnosno političara koji su je kreirali.

Reč je, dodaje, o onima koji su opljačkali Srbiju, koji su je razorili.

- Izgubili su mnoge privilegije u prethodnom periodu. Ne mogu da se naviknu da više nema para da kradu i da pljačkaju. Ja se ne libim da to kažem otvoreno - rekao je Vučić.

On je istakao da on za razliku od takvih političara nema pet kompanija, odnosno da nema nijednu, kao ni niko njegov.

- Oni su na četiri kompanije 500 miliona evra uzeli i još pričaju da su socijademokrate. Je l'' vi razumete 500 miliona evra? A zamislite da sam ja uzeo 50.000 evra - rekao je Vučić.

09.10 - Upitan da prokomentariše uvrede i kritike na njegov račun zbog posete teško oboleloj deci u Institutu za majku i dete i zbog toga što se fotografisao sa malim Zlatanom, Vučić je odgovorio:

Ne znam ni kako da se branim, ni zašto da se branim. Na racionalan način otišao sam u Insitut za majku i dete. Posebnu sam pažnju posvetio kako je užasno važno da je najvažnije za povećanje životnog standarda kako će izgledati naši klinički centri. Mi smo kao država dali 142 miliona dinara dali za Institut. Tamo sam dočekao na pristojan način sa njegovim timom i onda smo dogovrili još 20 miliona evra. Apsolutno ćemo sve rekonstruisati a naša deca će imati bolje uslove da se leče. - rekao je predsednik.

Foto: printscreen TV Prva

- Stavio sam nasku, nazuvice, nisam ušao ni u jednu sobu već sam im mahao. Toliko je potresno videti tu decu kako se bore i njihove majke. One su po 24 sata sa svojom decom u sobi, bore se sa time, žele da ih lekari izleče, nekada čekaju po nekoliko puta koštanu srž kako bi se izlečili. Kada smo ih obilazili deca su bila nasmejana, posebno su svi i lekari bili srećni kada su čuli šta ćemo sve da uradimo.

 

 

- Mahnuo sam dečaku, u tom trenutku majka je izašla i zamolila me: Predsedniče htela sam da vas zamolim da se slikate sa Zlatanom


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXL

pre 5 godina

E sad je naivan k'o francuska sobarica kada je opštepoznato da SNS je jedina stranka u Srbiji koja ima svoju omladinu tj. mlade osobe aktiviste aktivne na društvenim mrežama koje građani od milošte zovu 'botovi', a imaju zadatak da lobiraju za režimsku stranku i njihovu političku vrhušku često u komentarima dezavuišući javnost preuveličavanjem 'uspeha' aktuelnog Režima, stranke i njegovog lika. Naravno i 'kritički' ocenjujući kritičke komentare građana koji ne dele mišljenje SNS-a deleći im - minuse. Time se stvara lažna slika o stanju javnog mnjenja.

peki

pre 5 godina

Svako ko ne misli kao Djilas i Bosko za njih je odmah sendvicar i bot,strasno u sta se pretvorila opozicija.

Dragiša

pre 5 godina

Da li su Đilas i Jeremić svesni koliko građana Srbije vređaju tim izjavama i da li su svesni da pokušavaju da misle našim mozgovima.

Dario

pre 5 godina

Nasa zemlja iz dana u dan sve vise ekonomski napreduje...

JABLAN

pre 5 godina

Gospodine predsedniče - poštujem neke vaše poteze, i ne slažem se u potpunosti sa vašom politikom pre svega oko Kosova i Metohije koju vodite - ali zbog toga sebe ne smatram političkim šljamom što možda imam drugačije mišljenje za rešavanje problema u odnosu na vas. Sebe smatram ponosnim Srbinom koji voli svoju zemlju i svoj narod, i koji želi Srbiju da sačuva da moja deca sutra uživaju i žive u toj istoj Srbiji.

aca

pre 5 godina

Politika mulja i taloga nikada neće biti politika građana koji žele napredak i prosperitet Srbije.

Ana

pre 5 godina

Vucic se bori za svoj narod i svoju drzavu i brine o svakom njenom stanovniku.

Tadija

pre 5 godina

" Sendvicari i botovi" su floskule koje koriste oni koji nista pametnije nema da kazu.

Master

pre 5 godina

Srbija ima budućnost. Podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću.

Ivan

pre 5 godina

Divan je gest predsednika što je obišao to odeljenje, video probleme, javio se mališanima, zagrlio dete. To je normalna, ljudska reakcija.

Sanja

pre 5 godina

Nisam sendvicarka ali ako bas treba da budem bicu ponosna na to jer sam na pravoj strani koja je ne samo pobednicka vec i najbolja stranka(SNS) koja je ikada bila posle Tita,zahvaljujuci njoj sada mozemo ponosno da idemo kroz Srbiju ne misleci sta cemo za sutra jer sada mozemo da planiramo cak godinu dana unapred a to opoziciju mnogo boli

janko

pre 5 godina

Ja se ne slažem sa vašom spoljnom politikom - ali zbog toga se ne osećam **političkim talogom**

Tanja

pre 5 godina

Svaki normalan građanin želi stabilnost i napredak, a mi to nikada nismo imali sa tajkunima i srbimrscima iz prethodnih vlasti.

Pera pravda

pre 5 godina

Svako ko razmišlja svojom glavom jasno mu je da ovoliki protesti u celom regionu su dirigovani i plaćeni sa iste atrane, a to politički talog kog narod neće vređa pošten svet, a okuplja onu manjinu iz naroda kojima nikad ništa i niko ne valja, to će ih na svakim izborima tako narod i " nagraditi " ŽIVELA SRBIJA i naš predsednik .

Vera

pre 5 godina

Opozicija nastavlja sa svojim gnusnim lazima i omalovazavanjem svakog ko misli drugacije

Jelena

pre 5 godina

Nikada neću podržavati Đilasa i njegovu družinu. Vučić se barem dobro pokazao kao političar i čovek, za razliku od opozicije.

AleksMache

pre 5 godina

Vala istina,to samo govori o njihovoj kulturi izražavanja!

o cemu mi pricamo

pre 5 godina

kada ce Precednik dozvoliti objavu komentara bez cenzure? kada ce admini po sili zakona brisati poruke mrznje i očiglednih botova kada ce prestati razvoziti "skupove podrske" autobusima kada ce se objaviti ovaj komentar???

Dankan

pre 5 godina

SzS ima fasistoidnu ideologiju - vredjaju i targetiraju svokog, ko nije za njihovu politiku (ako se to moze nazvati politikom)!

Cathy

pre 5 godina

Oni su nauceni da kazu samo dve reci,sendvicar i bot,nazalost nije im objasnjeno sta znaci rec bot,ali verovatno im je to previse informacija za i onako suzene mozgove.

ivan

pre 5 godina

A svaki čovek je talog ako se ne slaže sa aktuelnom politikom?!

Iki

pre 5 godina

Талог је талог и не завређује никакву пажњу!

dušan petrović

pre 5 godina

Nemaju dobru informaciju, prešlo se sa sendviča na drugu klopu, al ajde. Ako su svi sendvičari, šta su oni, subotari koji ne znaju ni zašto šetaju. Neko im je rekao da je to protiv Vučića, ali ih niko nije obavestio za čiji interes šetaju. Mada se oni sad i između sebe napadaju, uskoro će i te šetnje da prestanu.

Mladen Mladenovic

pre 5 godina

Neverovatno je kako bolesna mržnja prema nekome, iz ko zna kojih razloga, može totalno da upropasti sve ove "humaniste i filantrope", koji kaskaju ulicama srpskih gradova, tražeći "pravdu i demokratiju"?! Da li postoji bilo šta što će gospodin Vučić da uradi, a da to bude ocenjeno ka pozitivni korak? Mislim da bi mu ova uličarska bulumenta oprostila i preko noći se zaljubila u njegovo "vizionarstvo", samo ako bi nekako mogao da izvadio po 5.000 evra i "časti" svakog pojedinca od ovih "1 u 5 miliona"?! Mislim da bi 99,99% njih momentalno okrenuli ploču i počeli da mu pišu ode u njegovu čast. Bio bi veći genij od Nikole Tesle i državnik od Mahatme Gandija ili Cara Dušana, svejedno. Ne mogu da razumem, da uličari toliko govore o obrazovanju, inteligenciji, eliti u svakom smislu te reči, o slobodama, o ljudskim pravima a da se, u isto vreme ponašaju poput poslednjih huligana, poput Ali Babibih razbojnika, poput "navijača" beogradskih klubova "Zvezde" i "Partizana", koji jedni drugima razbijaju gčlave i ruše sve pred sobom?! Da li su vodje ovog pokreta, koji broji toliki broj ljudi, svesni da na ovaj način NIKADA, ALI, NIKADA, neće napraviti nikakav rezultat. Misle da će od Srbije napraviti Venecuelu ili Ukrajinu pa preko ulice i mrtvih ljudi da dodju na vlast? Dajte narode, uozbiljite se, zar ne shvatate u kakvu katastrofu srljate. Znam, najsladji je taj "kolač" koji donosi osvajanje vlastu u Srbiji ali, treba postaviti pitanje "A, šta ako..."?! Ko će onda da odgovara? Da li će "lideri" kako se ovde kaže "slobodnih gradjana", odgovarati za posledice, za stradale, za štetu koju je rulja uvek umela da napravi? Osmislite nešto, u šta ovaj narod može da poveruje, makar to, kao i obično, bila laž, možda ćete imati neke šanse. Ovako? Oteraćete čak i one koji su do juče sa gnušanjem gasili TV aparate kada su vesto dolazile na red.

Lazni bot

pre 5 godina

Da u ukljucili merac za laganje u emisiji eksplodirao bi.

Queen038

pre 5 godina

Narod je u prošlosti video ko su i šta su oni koji danas obećavaju bolji život u cilju dolaska do fotelja i državnih para!

Nikola

pre 5 godina

Sramota je da opozicija napada Vučića zato što se slika sa detetom.

Dona

pre 5 godina

Bravo predsednice, ulepsali ste dan tom malom borcu!

Dona

pre 5 godina

Bravo predsednice, ulepsali ste dan tom malom borcu!

MINJA

pre 5 godina

Ne vidim ovde ništa loše,zažto se na takve stvari obraća pažnja,kakvi su to ljudi koji mogu da osude predsednika što se samo slikao sa jednim malim nevinim stvorenjem.

Mila

pre 5 godina

Deci uvek treba sve da se ispuni, pogotovo kad su u takvoj situaciji!!

Sandra

pre 5 godina

Možemo da volimo Vučića koliko hoćete ali pravila zdravstvenih radnika moraju se poštovati. U Institut su u vreme zabrane poseta (čak i roditelja svojoj deci) upali predsednik sa pratnjom, kamermani, tehnička lica sa televizije i ko zna još ko. Kakve će biti posledice po zarazu dece saznaćemo za 7 - 8 dana posle inkubacije. Za ovaj gest nema opravdanja. Problem je što pojedinci sebe stavljaju u prvi plan i iznad su svake norme i pravila.

mita

pre 5 godina

Predsednikov human gest opzicija želi da okrene protiv njega.Vučić bilo kako da je odreagovao u toj situaciji opozicija bi ga osudila!

Ivana

pre 5 godina

Ne razumem zasto zloj opoziciji smeta sto je dete htelo da se slika sa predsednikom.Strasno...

Ana

pre 5 godina

Opozicija samo trazi razlog da napada predsednika.Tacno bi njega okrivili da padne sneg u maju.

Tina

pre 5 godina

Samo je ispunio zelju malog obolelog deteta, predsednik nista lose nije uradio. To opozicija puca od ljubomore, cak su se uhvatili i za dete. Sramota!

Niki

pre 5 godina

Najvaznije je da je mali decak bio srecan a zli jezici neka palacaju

Nikola

pre 5 godina

I neka si ga zagrlio,to pokazuje koliku dušu i srce imaš...deca su naš život

mila

pre 5 godina

Predsednik je postupio kako mu srce kaze ljudski i sa puno ljubavi kao sto bi svaki roditelj to uradio.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija