• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.02.2019

16:15

MARKO ĐURIĆ O VESELJIJU: "Ovo je najsnažnija potvrda Vučićeve borbe za državne interese"

Politika

MARKO ĐURIĆ O VESELJIJU: "Ovo je najsnažnija potvrda Vučićeve borbe za državne interese"

Podeli vest

Histerični pozivi Kadrija Veseljija za regionalno ujedinjenje protiv Srbije i njenog predsednika najsnažnija je potvrda koliko se predsednik Aleksandar Vučić nepokolebljivo bori za naše državne i nacionalne interese, poručio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM

- Ta borba očigledno daje rezultate, i to najopasnijeg među Albancima čini nervoznim i uplašenim, do te mere da najavljuje povratak u šumu, gde je svojevremeno i pekao svoj kriminalni i teroristički zanat - rekao je Ðurić.

MAKEDONIJA, CRNA GORA I MI DA SE UJEDINIMO PROTIV SRBIJE! Šiptar Kadri Veselji otvoreno preti miru na Balkanu!


Prema njegovim rečima, jasno je ko je danas najveća pretnja stabilnosti regiona, a to su upravo Kadri Veselji i njegovi politički istomišljenici, i apsurdno je da on u front protiv Srbije poziva Severnu Makedoniju i Crnu Goru, dve države koje su najugroženije velikoalbanskom politikom Kadrija Veseljija.

Foto: Tanjug

 

- Predsednik Aleksandar Vučić će, uveren da je put mira, ekonomskog i svakog drugog napretka Zapadnog Balkana jedina odgovorna politika, nastaviti da se dosledno bori za stabilizaciju i modernizaciju naše države i regiona, tragajući za kompromisom sa kosovsko-metohijskim Albancima - kaže Ðurić, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM. 

On je reagovao na izjavu predsednika vlađuće DPK i predsednika parlamenta Kadrija Veseljija, koji se protivi rekonstrukciji vlade u kojoj ne bi bio Ramuš Haradinaj, kao i pritiscima koji se na aktuelnog premijera privremenih prištinskih institucija vrše zato što ne želi da ukine takse nametnute na proizvode iz Srbije.

- Rekao sam nemojte vršiti pritisak na Ramuša (Haradinaja), ja sam predlagač te mere... Nismo mi ovde da njega nadmudrimo nego smo tu zajedno sa premijerom da budemo što jači, mi smo protiv Aleksandra Vučića - rekao je Veselji sinoć u emisiji Rubikon na KTV.

Kako je rekao, vlada nikada neće pasti zbog zahteva Srbije i zbog taksi.

- Haradinaj je zabrinut, ali ne mislim da je populista - rekao je Veselji i dodao da je ono o čemu govori je da Priština treba da sluša SAD, koje žele da zaustave ruski uticaj na Balkanu. 

- Makedonija i Crna Gora su u NATO-u, mi nismo, hajde da se svi okupimo protiv Srbije - rekao je Veselji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 5 godina

Predsednik se kao i uvek bori za ono sto je nase!

peki

pre 5 godina

Vucic se svim silama bori za interese Srbije odnosno Srpskog naroda.

Davor

pre 5 godina

Veselji se vise uplasio za svoje kriminalne radnje pa misli u sumi da resi problem. Ocigledno je da su se svi uplasili od predsednika Vucica!

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Вучић се залаже за српске националне инетересе, и никоме неће допустити да понижава Србију.

Goran

pre 5 godina

Veselji je savojom izjavom potvrdio da je najveća smetnja nezavisnosti Kosova Vučić.

Nale

pre 5 godina

Drzavni interesi su jedini pravi razlog zasta se predsednik Vucic bori lavovski.

Milasin

pre 5 godina

Vučić ne prestaje da se bori za svoj narod i njegove interese

Milan

pre 5 godina

Vučić je uvek bio za interese svoje zemlje i svojih građana

Nk

pre 5 godina

Predsednik jedini koji interes ima, to je konstantna borba za svoju drzavu

Bane

pre 5 godina

Vucica podrzava narod!!ON uvek cini sve sta moze za nas!!

Iki

pre 5 godina

Наш председник се сигурно неће предати како су изгледа очеивали!

Radica

pre 5 godina

Predsednik se svim silama bori za interese Srbije.

Lidija

pre 5 godina

Svi smo uz našeg predsednika, on odlično zna šta radi!

Boban

pre 5 godina

Samo potvrdjuje ispravnu borbu naseg predsednika

srecko

pre 5 godina

Bojim se da glumatanje Pristinskih politicara predstavlja odugovlacenje sa elementima pripreme za Rat.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija