• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas

21.02.2019

18:12 >> 18:19

(VIDEO) GRCI ZALEDILI ŠIPTARE: AKO ZATREBA ZA 20 MINUTA SMO NA GRANICI SA SRBIJOM - Dovoljna nam je jedna oklopna jedinica!

Politika

(VIDEO) GRCI ZALEDILI ŠIPTARE: AKO ZATREBA ZA 20 MINUTA SMO NA GRANICI SA SRBIJOM - Dovoljna nam je jedna oklopna jedinica!

Podeli vest

Bivši grčki ministar odbrane i lider nezavisnih Grka Panos Kamenos u intervjuu lokalnoj televiziji TRT sa područja Tesalije rekao je da jedna jedinica oklopnih vozila može za 20 minuta da stigne do granice sa Srbijom

- Ne osećamo pretnju. Ni Albanija ne može da ugrozi Grčku. Ne može ni Skoplje da nas ugrozi. Sa Skopljem ćemo završiti za 20 minuta. Ako jedna jedinica oklopnih vozila odluči da prođe, doći će do Srbije. Odbrana nas uopšte ne zanima - rekao je Kamenos.

Vođa Nezavisnih Grka u intervjuu kaže da je nekadašnji premijer Nikos Kocijas postupao podmuklo i tajno 

- Premijer ipak ima apsolutnu odgovornost jer su odlučili da upravljaju vladom drugačije. Ili mogu reći da se varam - komentariše Kamenos.

(VIDEO) LAZANSKI BEZ PARDONA: Putinova hiperzvučna raketa CIRKON NEMA PREMCA, AMERIKANCI NE MOGU DA JE OBORE!

Nekadašnji ministar odbrane je otkrio da je prilikom posete SAD predložio plan B odnosno strateško partnerstvo za zemlje regiona. Zamenik američkog državnog sekretara ga je navodbno upitao zašto insistira na tome kad je sporazum iz Prespe predlog grčke vlade.

- Odgovor je bio da je dogovor iz Prespe predložio Kocijas. Na to nisam mogao ništa da kažem - otkrio je Kamenos.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 5 godina

Sve to lepo zvuci ali su ovo price za malu decu. Prvi i osnovni razlog je sto je Grcka clanica NATO-a a bez njegovog odobrenja nema pokretanja grckih oruzanih snaga. Takvo odobrenje nece nikada dobiti, jer bi bilo protiv interesa NATO.

Djomla

pre 5 godina

I Turska je clanica NATO a,pa kuouje Ruski s400,cemu se protive clanice,pogotovo Ameri..tako da,sve je moguce..

Nile

pre 5 godina

Kakv ruski es hahaha pa nisu ga nikome na svetu prodali pa neće ni Turskoj jer je to sve internetska propaganda za "hibridno ratovanje" jer nikada u istoriji niti jedan taj ruski es nije ništa srušio niti je nekome prodan. Ameri su već u 7 država prodali svoj nabolji na svetu PVO Patriot za po 3,4milijarde dolara samo to neće da piše niti jedan srpski medij eto Japanu prodaju 112 F35 aviona za koje se terala propaganda da ne valjaju....

Mili

pre 5 godina

Ako treba Turska će ko druga NATO sila za samo 5-6 dana da pregazi sve ono šta je nekada pregazila Osmanlija a čini se da će jedino tako biti opet mir na Balkanu ko nekada 500g i da druge nema!

Avram

pre 5 godina

Okrece se tockic istorije,pa su sada te osmanlije u nemilosti amera,jer je plan da ih podele na tri dela,a i rusi ih imaju u saci,tako da bi bilo lepo da uradis DNK analizu da znas ko si ti,od kog si roda,pa onda nastavi da lupetas,a Aja Sofija ce opet biti hriscanska pravoslavna crkva,kakva je i bila,a turci su toliko nedela ucinili narodima na Balkanu da ako ima suda pravde,a mislim i nadam se da ga ima,da njihov rod treba da se zatre.

Vlado

pre 5 godina

Hajde ne lupetaj, Grčka i Turska su članice NATO i skoro stalno su u vojnom i političkom konfliktu u Egejskom moru zbog ostrva i to "bez odobrenja" NATO!

Anarhista

pre 5 godina

Каменос, немамо ми проблема са шиптарима, већ са педерима који су преплавили Србију.

Ćopor

pre 5 godina

Treba samo znati da Grčka ko članica NATO pakta ne može i ne sme nikoga da napadne bez zajedničkog odobrenja pakta inače će imati ceo pakt protiv sebe da je smiruje.

juk

pre 5 godina

Šiptari ce pociniti samoubitvo samo na mig moguce agresije prema grcima,bahatost siptarije treba odmah kazniti i to zajedno sa grcima,crnogorcima i makedoncima jer su oni prijetnja tim zemljama u svakom pogledu egzistencijalnom,kulturološkom pa ako hocete i civlizacijskom. Bas bih htio videti kako ce se postaviti ameri ako sipci prismrde imalo grcima...grci tu trebaju biti odrešiti dejstvovati agresivno bez imalo milosti za šiptarske teroriste

Petar Golemi

pre 5 godina

Taj deo Grčke je Zapadna Makedonija....Čuvena 19 makedonska divizija je gazila Italijane 1940 a ako treba ni Tirana ni Skadar nisu daleko.....

Ja

pre 5 godina

Ovde se odnosi na Makedoniju ali vama su Siptari popili mozak, svuda vam se prividjaju.

Čarapan

pre 5 godina

Svi moji komentari do sada a na temu o priči Rame da će da ,otvore , granicu sa Grčkom kao sa Kosovom dovesti u bliskoj budućnosti do Baljansjog rata su tačni .Braćo Grci eto i nas u istom poslu samo vi krenite.

Ja

pre 5 godina

A ti ces verovatno da zbrises u Nemacku kada zarati, kao i vecina vas internet ratnika.

Tek onako

pre 5 godina

Ovom Kamenosu izgleda nisu objasnili da su oni na dobitku,jer da su jos odugovlacili ,Makedonci bi bili primljeni pod imenom R.Makedonija.i jos bi morali da ih priznaju kao manjinu u Grckoj.cuj on bi tenkovima pregazio,pa mozda bi i proso al za vracanje bi bilo gadno.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Ha ha ha ha... Grci zaledili ,,Šiptare''?! Ma, kako da ne! Grci od Turske ne smeju da vrate svoj deo Kipra a kamoli da napadnu tuđu teritoriju!

SS

pre 5 godina

Po okolišu pričaju i ku*če se sve neki BIVŠI,a niko ih ne zarezuje.Na šta smo spali.

miroslav moric

pre 5 godina

ako zele hrvati su za 24 sata ako ne i mnogo prije u banja luci nekad glavnom gradu NDH.

Nemanja

pre 5 godina

Nece saveznik na saveznika. Koliko mi je poznato i Grcka i Albanija su u zlocinackom NATO paktu tako da od intervencije zvanicne Grcke na Albaniju nema nista. Nazalost je to ovako i to mi ne mozemo da promeniAli tako je kako je. Licno bih voleo da savez drzava Rumunije, Bugarske, Grcke, Srbije, Makedonije i Crne Gore pa svi zajedno u vojni savez sa Rusijom. Ali od toga nema nista. Masta je jedno a realnost je drugo. A realnost je da je NATo pakt okruzio Srbiju sa svih strana. Pozdrav

Saradžogla

pre 5 godina

Jug Italije je već albanski koliko tamo ima albanaca! ... Zajedničkom akcijom Grčke,Italije,Crne Gore,Srbije i Makedonije biće - SVI ALBANCI U ALBANIJI!Ujedno da pomogne Bugarska,Rumunija,Mađarska,Austrija i Hrvatska!Ukoliko se i dalje ćuti natalitet albanaca će ,,pojesti,, okolne države sa kojima se graniči.A tada će biti toliko jaki da će pitati POŠTO FRANCUSKA!

mosad

pre 5 godina

100 Albanaca sa 100 kalashikovima dovolni su da cjelu grcku za 19 minuta da je zauzimaju

Patriota

pre 5 godina

ALLAH AKBAR DOBRO BITI NEĆE KAD SE POTURICA NA KRIV QRAC MEĆE.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59