• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

22.02.2019

18:29 >> 18:31

ČUDO! MILOGORCI ODJAVILI ŠIPTARE! POZIV PRIŠTINE DA SE SVI OKUPE PROTIV SRBA za Podgoricu je neprihvatljiv!

Politika

ČUDO! MILOGORCI ODJAVILI ŠIPTARE! POZIV PRIŠTINE DA SE SVI OKUPE PROTIV SRBA za Podgoricu je neprihvatljiv!

Podeli vest

Poziv predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija na stvaranje saveza protiv Srbije premijer Crne Gore Duško Marković je ocenio kao besmislen i dodao da takva ideja ne može biti prihvaćena u Crnoj Gori

Komentarišući Veseljijev poziv da se Severna Makedonija i Crna Gora kao zemlje, koje teže, odnosno jesu članice NATO-a, "okupe protiv Srbije", Marković je novinarima u Podgorici na pres-konferenciji sa evropskim komesarom za politiku susedstva i pregovore o proširenju Johanesom Hanom kazao da tako nešto u Crnoj Gori ne može da bude prihvaćeno.

- Crna Gora nikada nije bila ni sa kim u savezu protiv nekoga, dakle ni protiv Srbije. Ne razumem takvu poruku. Ona ne može biti prihvaćena u Crnoj Gori i sa stanovišta Crne Gore ona je besmislena - istakao je Marković.

Han je povodom izjave Kadrija Veseljija rekao da prvi put čuje za takav poziv i podsetio na više puta dato obećanje država Zapadnog Balkana da jedna drugoj neće otežavati evropske aspiracije, već da će se međusobno podržavati na tom putu.Ž

SRBIJA U OPASNOSTI! HARADINAJ IMA NOVOG GAZDU, SADA JE PION LONDONA: Pale sve maske, Britanija igra prljavu igru!

Prema Hanovim rečima, sve države regiona treba da se pridržavaju toga, a pogotovo najviši državni zvaničnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragi

pre 5 godina

Upravo tako...čudo neviđeno! Ali sačekajmo malo...dok Milo ne ode u London po svoje mišljenje.

Jokaš

pre 5 godina

Griješi premijer po ovom pitanju. I treba da se udružimo sa komšijama protiv velikosrpske politike i teritorijalnih aspiracija. Stotinama godina Srbi samo pokušavaju druge da okupiraju i da im nešto otmu. Fala Bogu iskobeljali smo se iz srpskih kandži, nikad više u to jato. Nikad više 1918! Da je vječna Crna Gora!

Loznicanin

pre 5 godina

Ti Jokasu, pod hitno moras da promenis ishranu.

Lepi Đurica

pre 5 godina

Ma pusti čoveka, šta tebi smeta što on ždere fekalije?

Loznicanin

pre 5 godina

Verujem da si ti, a tvoji bratstvenici sigurno, sve, ili gotovo sve sto je vezano za licni i profesionalni status stekli u Srbiji. Znas ono "Crna goro, majko mila, SRBIJA ME OTHRANILA. I PENZIJU MENE DALA, Crna Goro, tebi fala.," Pametnom, dovoljno...

Loznicanin

pre 5 godina

Zbog takvih kao ti, koji danas cine vecinsku CG, ja se stidim svojeg pra porekla, koje vuce iz Kisjelice, od Bratonozica. Daleko vam lepa kuca!!!

Loznicanin

pre 5 godina

Da je striktno po pravilima komentarisanja, tvoje lupetanje ni slucajno nebi smelo da bude objavljeno, a ja moram sada da strogo pazim da te u svojem komentaru ne uvredim.

dimko

pre 5 godina

To i ja radim . Šutiram ono moje pseto, kad god mogu, ali kad mu jednom dnevno uputim lepu reč ono sve zaboravi i počne da skakuće oko mene. Tako je rasa.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija