• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

23.02.2019

11:54

(VIDEO) PROKLJUČALO OPOZICIONO LUDILO U PANČEVU! Autonomašica otkrila prljave planove Đilasa, Boška i Jeremića, a Milojko Pantić PODIVLJAO OD MRŽNJE I URLAO U DELIRIJUMU!

Politika

(VIDEO) PROKLJUČALO OPOZICIONO LUDILO U PANČEVU! Autonomašica otkrila prljave planove Đilasa, Boška i Jeremića, a Milojko Pantić PODIVLJAO OD MRŽNJE I URLAO U DELIRIJUMU!

Podeli vest

Branislava Kostić, najveća autonomašica koja traži da Vojvodina bude republika, potvrdila je sa govornice na sinoćnem skupu u Pančevu ono što svi odavno znaju: "Boškove Dveri i Jeremić su rame uz rame sa nama iz Odžićeve partije i ligašima, mi smo svi kao jedno".

- Evo ih ovamo očigledno Ligaši, negde su Dveri, negde su oni koji su simpatizeri Đilasa, Sergeja Trifunovića, Vuka Jeremića - rekla je Branislava Kostić.

Milojko Pantic, na autonomaškom skupu u Pančevu, po nalogu Boška Obradovića i Vuka Jeremića hvalio je sa govornice Zaeva, a Srbiju i Srbe optužio da su jedini krivci za otcepljenje Kosova!

Tu se nije zaustavio već je za Jasenovac rekao da su ga Srbi lažno stavili u centar pažnje da bi zaratili sa Hrvatima!

- Najpre su ti takvi srpski političari u Jugoslaviji građanima solili pamet da nas eksploatišu Slovenci i da treba da bojkotujemo njihovu robu. Onda su predmet još jače mržnje postali Hrvati. Skoro pola veka u komunizmu nije nam smetao Jasenovac, naprotiv, napravljeno je spomen obeležje da se ne zaboravi takva kataklizma nacizma i fašizma a onda je u centar pažnje srpskom društvu posle pola veka ubačen taj simbol ustaškog zločina da bi postao simbol mržnje prema svim Hrvatima - poručio je zajapureni Milojko Pantić sa govornice.

Ono što je Milojko zaboravio je da je Hrvatska želela da revidira taj deo istorije i da i dan danas pokušava da Jasenovac proglasi za nekakav park u kojem su se igrala deca. Zaboravio je i "zenge" hrvatske predsednice Kolinde Grbar-Kitarović, polupane ćirilične table, a i još svež napad Ustaša u Splitu na vaterpoliste Crvene zvezde koje su noževima i palicama jurili po rivi urlajući da su "četnici".

- A posle Dejtonskog sporazuma srpski vlastodršci su mržnju usmerili prema Albancima sa Kosova. Pokušali su da Kosovo očiste od Albanaca koji su se zbog toga i ni zbog čega drugog otcepili od Srbije. I sada smo mi građani te besudnje zemlje zvane Srbija ostali sami sa svojim nacionalističkim i šovinističkim mrziteljima i njihovom mržnjom - nastavio je Pantić.

Ako je verovati Milojku Pantiću Srbi su krivi i za brojne ubijene Srbe na Kosovu, napade Šiptara na Srbe decenijama unazad, mnogo pre Dejtonskog sporazuma. Krivi su i za vekovnu žalju Šiptara da formiraju takozvanu "veliku Albaniju", koju upravo ovih dana Edi Rama i Ramuš Haradinaj javno zagovaraju.

Ovakav skup više liči na scenario koji zapadne sile ovih dana pokušavaju da skroje u Venecueli, gde su iz vedra neba imenovali do juče nepoznatog čoveka za predsednika umesto legitimno izabranog Nikolasa Madura.

GDE S BLJUVOTINAMA STADE JEREMIĆ, TU PRODUŽI MILOJKO PANTIĆ! Po nalogu Boška Obradovića traži da Srbi kleče pred Hrvatima, Bošnjacima i Šiptarima!

Ipak, ovo nije prva naznaka da Đilas, Obradović i Jeremić rade Srbiji o glavi. Nedavna poseta Đilasa Skoplju izazvala je veliku pažnju javnosti, gde je sa premijerom Zoranom Zaevim ugovarao prevrat u Srbiji. Komu su priklonjeni govori i činjenica da je koliko juče predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji pozavao upravo Skoplje i Podgoricu da se ujedine sa Šiptarima protiv Srbije.

Da li je sinoćnji skup u Pančevu ustvari uvod u nešto što su Đilas, Boško i Jeremić dogovorili u Skoplju?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Jedino što znaju je da pljuju i urlaju. Uličari, probisveti, klošari i otpad od ljudske vrste.

Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Pripadnici opozicije su provereni separatisti, kad bi dosli na vlast, izgubili bismo i Vojvodinu!

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Strašno je kako se pojedini qude brukaju i sramote, Pitam ove što šetaju da li bi ikad dali ovakvim mizantropima da ih vode , da im rasparčavaju Srbiju , secesionisti i budale.

Miki

pre 5 godina

Sad kada je tesko, zbog medjunarodnog stava prema ovom regionu, umesto da budemo jedinstveni ,mi se cepamo u tabore. Neka se ovi govornici na mitinzima zapitaju sta cine, ako imaju dodira sa realnoscu.

Srba Vlajić

pre 5 godina

Bolesnik bez angažmana u svojoj profesiji. Vidimo ljude koji podržavaju apsurdnu priču, neostvareni i providni.

Vera

pre 5 godina

Gradjanima je vise dosta vredjanja i ponizavanja od strane propalih politicara.

Marija

pre 5 godina

Oni neznaju vise sta ce sami sa sobom i sto god vise protestuju sve manje podrsku naroda imaju i sami sebe zakopavaju.

Maganik

pre 5 godina

"Divlju pamet a ćud otrovanu, Divlji vepar ima a ne čovjek!" Milojko je običan smrad koji radi na Đilasove žetone. Sva ološ Srbije se skupila nebili nas ojadila ponovo. Nije Srbin toliko pobudalio da dopusti da se ovi vrate.

marko

pre 5 godina

Nadrogirani Srbomrsci,sta drugo reci za ove divljake.

Boki

pre 5 godina

Cela opozicija je spremna za psihijatriju,oni su totalno poludeli.

rade

pre 5 godina

Sta je sa ljudima, kao da su podivljali, gde je umerenost u svemu....

Rajko

pre 5 godina

Nije svaki Milojko "ludi Milojko" ali ovaj sigurno jeste.

Mila

pre 5 godina

Ono što SzS želi jeste da uništi Srbiju, ali im nećemo dozvoliti, jer građani ipak žele bolju budućnost Srbije, a to je ostvarljivo uz politiku koju vodi Aleksandar Vučić.

Vlaki

pre 5 godina

Opozicija hoce da rasparca Srbiju , da bi oni mogli da vladaju , sramota !

VLADAN

pre 5 godina

JBEM VAM SVIMA MAJKU.POCEV OD VASEG GOVNETA VUCICEVICA...I SESTRE VAM JEBEM.PO SRED PICKE U GUZICU!! I TO MALO DA VI BIDNE,GOVNA JEDNA GOVNENA!„

Markony

pre 5 godina

Milojko Pantic je ili postao potpuno senilan ili je pomesao terapiju! Covek je u ofsajdu skroz.

Komita

pre 5 godina

Propali pokusaj ljutskog roda, eto to su svi oni... ljudski neostvaren sljam koji nam srpsku bol i patnju predstavlja kao nasu krivicu... ali kako su mudriji rekli Soroseve pare izgleda da buse tamo gse burgije ne mogu... i zaboravise da je srpski rod vocka cudnovata...

ivan001

pre 5 godina

Da li je ovo normalno,ovaj covek kao svaki drugi koji ovako govori bilo na vlasti ili opoziciji ne sme da prodje bez tuzbi drzavnih organa,ovo je atak na narod,ovo je strasno.

Boki

pre 5 godina

Djilas, Bosko i Vuk sistemski unistavaju svoju zemlju, za to su i placeni.

Sale

pre 5 godina

Hej! Pa Pantic, iz one "Bele ladje" nije bas sam sa sobom, a tek ovaj, Milojko? Seti se covece Barija, seti se tvog "srbovanja" sa utakmica Zvezde i seti se ......kojecega. Da li si, covece, prolupao, ili uzeo neku lovu? Hej Milojko, srem te bilo! Idi u Split, naruci pice i reci: Milojko casti. Milojko, brate, dobices po labrnji iste skunde. Mi, stariji, te dobro znamo i ne lupetaj. Nemoj da trujes decu koja ne znaju ni ko si, ni i sta si. Ako ti treba "kinta", slobodno se javi! MI nevoljnicima pomazemo od srca, a ti Milojko, ti si, ti si bruka srpskog roda.

Jovana

pre 5 godina

Pa u penziji je i nema sta drugo da radi neko da urla i napada posten svet .

Ivan

pre 5 godina

Djilas i Jeremic mogu da sanjaju da ce nekada doci ponovo na vlast.

Nale

pre 5 godina

Kako se ne stide da idu protiv svoje zemlje.Junaci su svoje glave na panju ostavljali zarad Srbije.

Laki

pre 5 godina

što to o jasenovcu nisi rekao kad si se izvlačio u d..e direktorima na rtv da ni postao sportski komentator. još nisi skinuo ga želim jer ti i sada treba. smradino

nikanor

pre 5 godina

Smradinu je za ustaške interese vrbovao Goran Milić

Pančevac

pre 5 godina

Na gradskom korzou kod doma kulture skupilo se jedva STOTINAK ljudi, sve sa sigurno bar 30 onih koji su stojali po strani i došli iz radoznalosti. Ako se odbiju i oni koji su došli iz Beograda, Novog Sada (okolni parkinzi bili su puni vozila sa BG, NS i drugih regisracija) i drugih mesta onda je smešno koliko ih je bilo. O tome šta je sve izrekao Milojko Pantić je nepristojno čak i prepričati a ne ponoviti. Vidim u "Danas"- pišu da je bilo nekoliko stotina ljudi ! Baš su jadni ...

Rade

pre 5 godina

Od svih republika, bivše Jugoslavije, u Srbiji ima najviše domaćih izdjnika. Protiv kojih se treba boriti svim silama i sredstvima....

predragm

pre 5 godina

Pravis reportazu sta je govornik reko pa ubacujes neke tvoje komentare. Koji ste vi smradovi od novinara. Uskoro cete biti niko i nista kurir polako preuzima trziste jer su za eu a ne za ruse.

Dorijan

pre 5 godina

Sva sam se najezila. Da su se trazili ne bi se toliko budala na jednom mestu nasli. Sacuvaj nas boze ovim misli I ovih govornika, daleko I'm lepa kuca.

Ceca

pre 5 godina

Nikada goru opoziciju Srbija nije imala. Ovo sto se danas opozicijom zove je dno dna.

Nina

pre 5 godina

Opozicija jos jednom dokazala da je protiv Srbije!!

caca

pre 5 godina

Oni su oduvek bili u delirijumu,iz kog jos nisu izasli,i uvek su imali prljave,zle i pokvarene planove!!!

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija