• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2019

18:41

ŠIPTARI MALTRETIRALI SRPSKU PORODICU SAVIĆ U SRED NOĆI! Prestravljeni Srbi dočekali jutro zaključani u kući!

Politika

ŠIPTARI MALTRETIRALI SRPSKU PORODICU SAVIĆ U SRED NOĆI! Prestravljeni Srbi dočekali jutro zaključani u kući!

Podeli vest

Po šesti put za poslednjih godinu dana, kuća srpske porodice Savić u centru Vitine bila je na meti nepoznatih napadača pre nekoliko večeri, slučaj je prijavljen kosovskoj policiji koja je izvršila uviđaj, a istraga je u toku, prenosi RTK na srpskom jeziku

Navodi se da je buka od udara kamena po roletnama probudila ukućane u noći između srede i četvrtka i da oni, strahujući za sopstvenu bezbednost, nisu smeli da izađu iz kuće u koju su se zaključali. 

- Kosovska policija nakon dobijanja informacije o incidentu, odmah je po hitnom postupku izašla na lice mesta, izvršila uviđaj i pokrenula istražni postupak - navodi portparol kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani.

BRUTALNA ŠIPTARSKA PROVOKACIJA! Kosovska policija upala na TERITORIJU CENTRALNE SRBIJE, zaplenili kamion kod Raške pa ga ODVEZLI U JUŽNU MITROVICU!

On je kazao da je kuća ove porodice još jednom bila kamenovana, i još jedna kuća drugog lica.

- Tu su maloletna lica identifikovana i protiv njih se vodi postupak, tako da kosovska policija uporno radi na pronalaženju počinioca krivičnog dela. Na svu sreću niko nije povređen i nema materijalne štete - kazao je Hašani.

RTK2 navodi da su Savići, kao i njhove komšije, svakodnevno pod pritiskom i velikim strahom, o čemu nisu želeli da govore javno.

Navodi se da se oko šezdesetak Srba, koliko je preostalo da živi u Vitini nakon ratnih dešavanja 1999. godine, svakodnevno suočavaju sa brojnim problemima, a ono što ih najviše brine jeste bezbednosna situacija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

E Srbi Srbi,nije vam lako,a niko me priča o vama,pa ni buljavi Marko.Sramota.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija