• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2019

22:43

(VIDEO) NOGO OGORČEN NA LIDERE OPOZICIJE:  Obradović, Jeremić i Đilas dovode antisrpske govornike na proteste!

Politika

(VIDEO) NOGO OGORČEN NA LIDERE OPOZICIJE: Obradović, Jeremić i Đilas dovode antisrpske govornike na proteste!

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović, u strahu da ne izgubi unutarstranačke izbore, izbacio je Srđana Noga, poslanika i pretendenta na predsedničku poziciju u ovom pokretu, a izbačeni Nogo opleo je po protestima i govornicima koje dovode lideri opozicije

Nogo je gostujući u jednoj emisiji rekao da je sramota koga Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić biraju za govornike na protestima koje organizuju.

On je dodao da je situacija ista i u Pančevu, Novom Sadu, ali i u Beogradu.

- Vi dovodite jednog Milojka Pantića. Ne dao vam Bog da se pojavim blizu tih vaših budala, leteli bi sci zajedno sa ozvučenjem. Znate kada bi govorili da sam ja tu - nikad - rekao je Nogo.

On je imao i jasnu poruku za govornike koji su na pozornici u Beogradu.

- Nadam se da nikad ništa neće odlučivati u Srbiji.

Poslušajte šta je pričao Srđan Nogo:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala

pre 5 godina

Kao kada Nebojsa uzjase gazdu svog a on mu napravi dete koje rodi Brnavickeva kurva ..prava spanska serija..a ovaj idiot sa informera drka kao sumanut volini u usta

slađa

pre 5 godina

Milojko Pantić je bestidno govorio o Srbiji i srpskom narodu. Kraj.

Tresimesi1

pre 5 godina

Šta više reći kada se opametio i nosilac vešala.

Ja

pre 5 godina

Nogo se nada da ovi neće nikada ništa odlučivati u Srbiji, ovi se verovatno nadaju da on neće odlučivati... sve su šanse da se i Nogu i ovim drugima ostvari želja.

Dejan

pre 5 godina

E jadni li su ovi iz opozicije ni oni sami ne znaju više šta će.

nikica

pre 5 godina

Mnogo pre je doslo do medjusobnih sukoba unutar opozicionog bloka nego sto se i ocekivalo,pa vi do izbora kada budu raspisani necete ni postojati...

Pančevac

pre 5 godina

Što jes jes, koliko god da je Nogo van vinkla za ovo je svakako u pravu. Ono što je Milojko Pantić sinoć govorio u Pančevu je nečuveno i nisam mogao da verujem da bilo ko iz Srbije može tako da govori o svojoj zemlji ... Ako će nešto da otera ljude od ove opozicije i ovih protesta onda su ovakvi "performansi" sigurno pravi način ... Katastrofa

Miki

pre 5 godina

Za Pantu (Milojka Pantića), Nogo je potpuno u pravu. Taj je skroz prolupao još dok je radio u RTS, i svi su se sa njim sprdali. Nedavno vidim da on piše u nekom nedeljniku, i to o politici. Nije ni čudo, jer ima mnogo Šojića koji si razumeju u sve i svašta.

Fiko Halimić

pre 5 godina

I ti koji nosaš vešala ulicama Beograda, nisi ništa bolji od njih.

Nikoletka

pre 5 godina

Opa,Nogo vuk,promenio ćud,ili nam se cini,a dlaku?

Ana

pre 5 godina

Cela njihova grupa su čisti ludaci...narod nema poverenja u njih jer lažu i otimaju

Alhemičar

pre 5 godina

Svi ste vi isti iz te nazovi opozicije, prodali bi ste, sve za vlast.

mimi

pre 5 godina

nogo sad tek video u kakvoj je druzini bio,pa dobro bolje ikad nego nikad

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija