• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2019

15:56

VESIĆ: Šta očekivati od štetočine Đilasa, nego da UNIŠTAVA BEOGRAD!

Politika

VESIĆ: Šta očekivati od štetočine Đilasa, nego da UNIŠTAVA BEOGRAD!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić kaže da od Dragana Ðilasa ništa drugo i ne očekuje nego da uništava Beograd, a povodom Ðilasove najave da će učesnici protesta sledeće subote izlepiti grad sa sto hiljada nalepnica


- Današnja najava Dragana Đilasa da će naredne subote sa svojim sledbenicima da ruži čitav grad nalepnicama, da oblepljuje bandere, izloge i fasade samo pokazuje da i sada kao opozicija nastavlja da radi ono što je radio kao gradonacelnik - da uništava Beograd - ocenio je Vesić.

- A, šta drugo da očekujemo od štetočine poput Đilasa nego da uništava? - odgovara Vesić.

Vesić podseća da je Ðilas kao gradonačelnik Beograda zadužio Grad za 1,2 milijardi evra, a samo je roditeljima, kojima je naplaćivao vrtiće duplo skuplje od dozvoljenog, uzeo, kaže Vesić, tri milijarde dinara.

- Znamo mi da Ðilas ima dovoljno para da ih uloži u novo uništavanje grada, jer on nikada novac nije ulagao u nešto korisno. Tako se Đilas sveti Beogradanima zato što su mu pre godinu dana na gradskim izborima, na kojima je doživeo fijasko, glasanjem pokazali da ga ne žele. Pamtimo njegove pretnje u izbornoj noći, posle teškog poraza, kada je poručivao da će na ulici da sruši vlast. To sada i radi - kaže Vesić.

Vesić, takođe, kaže i da činjenica da Đilas najavljuje šta će da se radi naredne nedelje na protestu jasno govori da je on "gazda tih protesta" i da su svi koji ih formalno vode njegovi plaćenici.

ĐILAS HOĆE DA SE OSVETI BEOGRAĐANIMA: Izlepićemo 100.000 nalepnica - IMA DA ČISTITE DO SLEDEĆE SUBOTE!

Protesti su Ðilasova privatna firma kao što su one firme sa kojima je ostvario 500 miliona evra obrta dok je bio na vlasti, kaže Vesić.

- Vrhunac licemerja je da Ðilas optužuje Nebojšu Stefanovica i mene da smo mi krivi, jer su njegove razularene pristalice napale radnike Gradske čistoće!? Ðilas priznaje da su njegove pristalice napale radnike, ali za njega mi smo krivi jer oni tuku ljude!? Veće licemjerje u životu nisam čuo. Tako Ðilas razume politiku! Ali tako se Ðilas ponašao i dok je bio na vlasti - ističe on.

Kako kaže Vesić, Ðilasovi saradnici su tukli čoveka u Sopotu, jer ga je pitao nešto, a Skupština grada nedavno je dobila kaznu da plati odštetu devojčici koju je tuklo njegovo obezbeđenje na protestu ispred Skupštine grada Beograda.

- O drugim tučama i nasilju u kojima je Đilas učestvovao, a čemu su mediji pisali pristojnost mi ne dozvoljava da govorim. Nasilnik uvek ostaje nasilnik - zaključuje Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Jednom štetoćina, uvek štetočina.

Cana

pre 5 godina

Opozicija ako ovako nastavi, uništiće nam ceo Beograd

Maja

pre 5 godina

Djilas je bolestan a i njegovi puleni nisu nista bolji.

Sara

pre 5 godina

Bas tako. Od Đilas osim unistavanja imovine i uvreda nista drugo se i ne ocekuje.

Miki

pre 5 godina

Gospodine, Djilas, zar toliko mrzite grad u kojem i vi zivite? Ova izjava je monstruozna.

Ruza

pre 5 godina

Najbolje da su ostavili to smece..Bruka opozicije je sve veca.

Ana

pre 5 godina

Uvek je mislio samo na sebe ,nikada na grad i ljude u njemu

Sonja

pre 5 godina

Nista novo od Djilasa od uvek je unistavao svoju zemlju.

Demi

pre 5 godina

Vec ga je jednom doveo maltene do ruba propasti.

Nikola

pre 5 godina

Umesto da se Đilas stidi zbog napada na radnike Čistoće on još preti.

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Đilas i negovi sledbenici su naučili samo da rade u sopstvenom interesu,kada im je to van domašaja onda primenjuju totalnu destrukciju.

Jelena

pre 5 godina

Predsednik je toliko dobrog uneo u ovu zemlju, nikada nije ponizio ni jednog coveka. Dok je Djilas sve suprotno. Meni je zao sto postoje toliko losi ljudi, lazovi i lopovi.

Maca

pre 5 godina

Pa sta drugo mozemo ocekivati od njega, covek zeli da unisti sopstvenu drzavu.

Mikica

pre 5 godina

Nemoj vise da spominjes Djilasa.Spodobo lazljiva.

Dada

pre 5 godina

Nista se od Djilasa ne moze ocekivati dobro, od njega smo vec navikli da samo unistava sve cega se dohvati.

Darija

pre 5 godina

Ucinice se sve da se Djilas spreci u misiji unistavanja Srbije!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija