• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.02.2019

17:01

JEREMIĆEV RADIKALNI ISLAMISTA Muhamed Čengić najavio dolazak u Beograd sa svojim fanaticima! Uputio JEZIVE PRETNJE poslaniku SNS Vladimiru Đukanoviću!

Politika

JEREMIĆEV RADIKALNI ISLAMISTA Muhamed Čengić najavio dolazak u Beograd sa svojim fanaticima! Uputio JEZIVE PRETNJE poslaniku SNS Vladimiru Đukanoviću!

Podeli vest

Pristalica Vuka Jeremića, radikalni islamista Muhamed Čengić, koji je slavljenički najavio da ce Jeremić postati vlast u Srbiji 2020. godine i koji se hvali poznanstvom sa Jeremićem, danas je učinio nesto izuzetno opasno!

Jeremićev pristalica radikalni islamista Muhamed Čengić uputio je otvorene pretnje funkcioneru SNS Vladimiru Đukanoviću, pri tom ga vređajući po instrukciji koju je dobio od svog prijatelja Vuka Jeremića, nazivajući ga Đuka Bizon, kako Jeremić i njegove pristalice već duže vreme vređaju gospodina Đukanovića!

Jeremićev pristalica radikalni islamista Muhamed Čengić najavio je da uskoro dolazi u Beograd sa svojom braćom, verovatno imajući u vidu Islamsku braću i poručio Vladimiru Đukanoviću da se pripremi.

 

ISLAMSKI EKSTREMISTI SLAVE JEREMIĆA! Bošnjački geni proradili kod Vuka, naravno da je Srbija bila agresor!

Poznato je šta ovakve poruke znače i jasno je da je ovo otvoreni poziv na linč jednog Srbina, roditelja, čoveka koji se i u parlamentu i van njega uvek borio za interese Srbije, srpskog naroda...

(VIDEO) NIJE ON VUK, ON JE DŽUKELA! Lider narodne stranke Jeremić, svim Srbima PLJUNUO U LICE!

Da li ovo poznanstvo ima veze i sa Jeremićevim stotinama hiljada evra koje je dobijao od ambasade Katara u Nemackoj tek će se saznati.

Foto: printscreen Twitter

POSLE PRETNJI MUHAMEDA ČENGIĆA, ĐUKANOVIĆ ZA INFORMER: Pristalice Islamske države uz Vuka Jeremića - KOŠMAR ILI NOVAC IZ KATARSKE AMBASADE?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Možda dođe Muhamed Čengić u Beograd. Pitanje je da li će se vratiti nazad u BiH i kako. U kom formatu i obliku. I on i njegova "braća". Ovo je nečuvena pretnja nekom srpskom poslaniku. Nadležni organi BiH da reaguju, da ne bi Srbija uzela stvar u svoje ruke. Marš svi ektremisti dalje od ove zemlje.

Nikoletka

pre 5 godina

Fantazijama nikad kraja.Srbija nije mala i laka pa da te doceka samo da znas,zna kome veruje i koga podrzava

Nk

pre 5 godina

Ovo je strasno cime se oni bave. Ali narod ne mogu da prevare

SNEŽA

pre 5 godina

Već smo navikli na pretnje i bizaran rečnik Jeremića i njegovih pajtaša, tako da nas više ništa ne tangira.

Brane

pre 5 godina

Cilj radikalnih islamista je rušenje Vučića jer je Vučić garancija jake Srbije.

perica

pre 5 godina

Slobodno dođi, mi ćemo "mirno" da gledamo tvoje divljanje po Beogradu!

Lela

pre 5 godina

Opozicija nece uspeti da sprovede svoj plan.....

Ana

pre 5 godina

Teroriste nam dovode u zemlju eto koliko ih briga za narod.

Mašnica

pre 5 godina

Od opozicije i njihovih pristalica samo se nasilje i očekuje.

Maganik

pre 5 godina

Samo ti Čenga nama dodji sa Vukom u paketu. Lijepo ćemo te primiti, imaćeš tretman kakav si zaslužio i ispratićemo te. Ništa se ne sjekiraj. Neće da boli ni ntebe ni Vuka.

aleksandarmatic5

pre 5 godina

@maganik Nisi sam biće nas vise nego što pozderac i čengić misle, a oni neka se jave DRNDI za taxi prevoz.

Srbin Aleksa

pre 5 godina

A sto bolan Muhamede dolazite , jel da mu ti i braca popusite ili sta ?

dragan

pre 5 godina

Pa neka dodje sa svojim pajtasima u Beograd a zna se kako ce da se vrati

mila

pre 5 godina

Da li je moguce da neko ovako javno preti?U stvari nista me ne cudi vise od ove propale, kriminalne, nasilnicke opozicije i njenih prijatelja. Sve to treba strpati u zatvor!

Tina

pre 5 godina

Malo je opozicija vredjala i vrsila nasilje nad nasim narodom, sad je jos samo potrebno da nam dovode ove fanatike. Eto vama sto setate svake subote, vidite sta vam vasa opozicija zeli!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17