• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2019

21:56

(VIDEO) OD LUKAŠENKA PRKOSNOJ SRBIJI! Beloruski migovi stižu u našu zemlju - Postajemo GOSPODARI NEBA nad Balkanom!

Politika

(VIDEO) OD LUKAŠENKA PRKOSNOJ SRBIJI! Beloruski migovi stižu u našu zemlju - Postajemo GOSPODARI NEBA nad Balkanom!

Podeli vest

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin nalazi se u zvaničnoj posetu Belorusiji, tokom koje će razgovarati sa svojim beloruskim kolegom, general-potpukovnikom Andrejem Ravkovim, i prisustvovati primopredaji četiri aviona MiG-29

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, Vulina su na aerodromu, uz vojne počasti, dočekali načelnik Uprave za MVS, general-major Oleg Voinov, i general-major Igor Demidenko, prvi zamenik predsednika DVIK.


Ministar Vulin će prisustvovati primopredaji četiri aviona MiG-29 između Ministarstva odbrane Republike Belorusije i Ministarstva odbrane Republike Srbije.


On će se tokom posete sastati i s direktorom Državnog vojno-industrijskog komiteta Belorusije Romanom Golovčenkom i posetiti 558. vazduhoplovni remontni zavod, dodaje se u saopštenju.

POVRATNICI IZ SIRIJE DOLAZE DA ZAPALE BALKAN?! Dačić upozorio građane: DONOSE OPASAN VIRUS! Srbija je ključna geopografska i istorijska tačka!

LAZANSKI: Putin se nije šalio - o tome neka sad razmišljaju oni koji su podržali širenje NATO do granice Rusije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vera

pre 5 godina

I šta će im te stare kante pa hoće li one da vrate Kosovo ili bar da maknu takse ili su da spreče bar odvajanje Sandžaka i Vojvodine...?

Nikoletka

pre 5 godina

Nebo je nasa granica.Beloruski migovi insyrumentalizuju nasu jacinu na pravi prijateljski nacin.Hvala Belorusiji.

Bože pravde

pre 5 godina

Sa pravom se srpska himna zove Bože pravde pa nema boljeg dokaza od ovog! Odbrane svoju državu i pobede lažne optužnice u Hagu i dokažu nevinost i herojstvo i zarađuju milione i zapošljavaju ljude.....ma vredno divljenja.... HRVATSKI ZLOČINCI SU SADA TAJKUNI I PLIVAJU U PARAMA: Gotovina, Čermak i Norac za kratko vreme postali miloneri!

Gospodari neba

pre 5 godina

KRILA OLUJE / WINGS OF STORM display team-official video-Youtub www.youtube.com/watch?v=VhyhHTjsmLE

Maja

pre 5 godina

Nemoze nam niko nista, zasticeni smo maksimalno.

Vlado

pre 5 godina

Naravno Majo sa 14 MIG-29, ali samo u bajkama, jer recimo Italija sama ima oko 160 vojnih aviona. Čak i slabo opremljena Rumunija ima oko 65 vojnih aviona raznih vrsta, pa ti onda vidi.

Marko

pre 5 godina

Sa nekoliko starih Migova smo zasticeni..?? Majo ocigledno se ne razumes u vojnu tehnologiju. Grcka ima oko 200 modernih aviona.

Filip

pre 5 godina

Srbiju svakako danas svi u svetu gledaju drugačijim očima i imaju više poštovanja prema nama!

Milemalivuk

pre 5 godina

Gleda zato sto sibirski medo rice iza naših leđa inače bi nas razbucali do sad ko svinja masan džak. Zato Srbi pamet u glavu I cuvajte Srbiju I volite Rusiju.

Milica Milicic

pre 5 godina

Novi cuvari neba nad Srbijom uskoro stizu iz Belorusije, vojska Srbije sve modernija i jaca.

Emil

pre 5 godina

Nase nebo ce biti jos lepse, bogatije i sigurnije .

Mlk

pre 5 godina

Kupite bugarske 19 komada mig 29 sto prodaju sada To je nasa dansa da jeftino kupimo veliki broj letelica pa da ih modernizujemo

Dona

pre 5 godina

Belorusija se jos jednom pokazala kao nas veliki prijatelj. Ovo nasoj zemlji puno znaci, hvala im.

maki

pre 5 godina

Ozbiljna zemlja mora da ima ozbiljnu vojsku. Zuti su Vojsku Srbije unistili, u svakom pogledu, verovatno po nalogu nekih sa zapada. Sada je nasa Vojska za respekt. Ulozeno je mnogo truda i finansijskih sredstava. Najvaznije je da je nasa vojska neutralna, sto i jeste politika Srbije.

Lexcroatorum

pre 5 godina

kurac ste vi gospodari neba nad balkanom. Ulozite u zivotni standard, krave vam secu po cesti beogradom, a prosjecna vam je placa 300 eura. Okrenite se EU, bit cevam, dugorocno gledano bolje. Jad, bijeda i tuga, to je srbija danas.

Veljko M

pre 5 godina

Sigurno nebo sigurna Srbija.Sada imamo vojsku najmoćniju u okruženju.

Vodolija

pre 5 godina

Хвала Белорусији на овој војној помоћи, тако то раде православна браћа.

Miloš

pre 5 godina

Krajnje je vreme da obnovimo vozni park avijacije.. Nije na odmet da se ima, za svaki slučaj.

Jelena

pre 5 godina

Hvala bratska Rusijo. Za srpsku sigurnost i zastitu.

Alex

pre 5 godina

LIII AJDE da napadnemo Nato i da im se osvetimo sa ovom silom ... :D

miodrag

pre 5 godina

A koliko će da nas košta ovaj "poklon"? Postali smo vojni otpad komunjarskih diktatora.

Srbin

pre 5 godina

Cuj ove gore da Hvala Belorusiji a preskupoi ih platili. Glupi narod. Nije ni čudo da svaki rat izgubimo

Gry

pre 5 godina

Ko je napisao ovu glupost svaka mu čast. Nije ni čudo što smo na 50 i nekom mestu po inteligenciji kada su nam novinari ovakvi.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20