• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.02.2019

22:35

GORAN VESIĆ: Veselinović govori ono što misle Ðilas i Jeremić

Politika

GORAN VESIĆ: Veselinović govori ono što misle Ðilas i Jeremić

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je večeras povodom saopštenja sindikata "Sloga" da predsednik tog sindikata Željko Veselinović govori ono što misle Ðilas, Jeremić, Obradovič

- Veselinović je poznat kao neka vrsta portparola Dragana Ðilasa. Ono što Dragan Ðilas ne sme da kaže u javnosti to govori Veselinović. On je očigledno u tom savezu marioneta koja služi da bi govorio najružnije i najgadnije stvari koje niko drugi ne sme da kaže - rekao je Vesić na Studiju B, podsećajući šta je govorio o romima ili premijerki.

Sindikat sloga je ranije danas u saopštenju optužio Vesića da je za incident u tunelu kriv on, a ne oni koji su napali radnike Gradske čistoće, jer ih je poslao da uklone smeće.

Prema rečima Vesića, posmatrati Veselinovića izvan Ðilasa je apsolutno nekorektno. 

- Ono što izjavi Veselinović to misli Ðilas, i Vuk Jeremić i Boško Obradović - kaže Vesić.

Prema njegovim rečima, Veselinović nije ni dovoljno pametan, niti on može sam takve stvari da smisili.

- On je tu da izgovara prljave stvari, vređa druge ljude, da obavi prljavi posao koji čak ni Dragan Ðilas ne želi da obavi - naveo je Vesić.

On je istakao i da Savez za Srbiju i Dragan Ðilas nemaju svoju politiku i da je zato njihova politika nasilje, kao i da se na njihovom udaru nalaze svi koji ne misle kao oni.

- Ðilasu, Jeremiću Obradoviću smetaju svi koji se ne slažu sa njihovim mišljenjem. Njihova politika je nasilje i netolerancija i zato su se našli na udaru radnici Gradske čistoće, sutra na udaru može da se nađe bilo ko drugi, svako ko ne misli kao oni - rekao je Vesić.

On je naveo da su juče to bili radnici Gradske čistoće, a pre toga, kako je podsetio, premijerka, predsednica skupštine, novinarke..., pa se pretilo vešanjem Vučiću na Terazijama, pa su se nosila vešala na protestima.

Vesić je ocenio da se Ðilas tako ponašao i dok je bio gradonačelnik Beograda.

- Politika Dragana Ðilasa uvek je bila nasilje, jer kad nemate politiku i nemate šta da ponudite drugo, onda mu ostaje nasilje - rekao je on.

VESIĆ: Miljko Valjarević - predlog SNS za zaštitnika građana

VESIĆ: Šta očekivati od štetočine Đilasa, nego da UNIŠTAVA BEOGRAD!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica Milicic

pre 5 godina

Veselinovic je pod direktnim uticajem Djilasa, koji se uvek ponasao nasilno i bahato.

Katarina

pre 5 godina

Đilas je veliki manipulator i samo koristi ljude da ostvari svoje ciljeve.

mihajlo

pre 5 godina

Svi oni zajedno ne misle dobro nama građanima Srbije,videli smo već na delu njihovu politiku , ostavili su za sobom pravu pustoš!

deki

pre 5 godina

Tako je to kad se sindikat bavi politikom,kod nas slusaju opoziciju.

Gorica

pre 5 godina

Svi oni misle jedno a to je kako da upropaste Srbiju ali taj film nece gledati bar dok se SNS pita!

Marko Lučić

pre 5 godina

Samo bolestan čovek može optužiti zamenika gradonačelnika da je on kriv što su šetači napali radnike Čistoće u terazijskom tunelu.

Milan

pre 5 godina

Veselinovic je presao sa pretecih reci na dela.

Lela

pre 5 godina

Mora da govori, plaćen je za to što radi. Fuj.

Saradžogla

pre 5 godina

Vesić je i nama članovima SNS dojadio do daske.Od deset reči osam su Đilas,Đilas ... Đilas!A ja kao neki faktor iz SNS crvenim pred meštanima beogradskog sela jer NI OVE GODINE NEĆE DA KRENE IZGRADNJA KANALIZACIJA? ... Beogradska sela nemaju kanalizaciju?Septičke jame 90% sadrže podzemne vode i izlivaju se po ulicama ili u susedna dvorišta.A kada meštani čuju da milioni i milioni evra se poklanjaju RS preko Drine eto besa i psovanja!

Mara

pre 5 godina

Njihova pinasanja I bahacenja prevrsila su svaku meru....

Dario

pre 5 godina

Nije bas umesno komentarisati da li je neko pametan ili ne ovako javno, ali je cinjecia da svi koji javno istupaju su pod šapom Djilasa, Jeremica i Obradovica. Ma koliko se oni krili iz drugih to se vidi po stavovima i razmiljanju govornika u njihovo ime.

Vodolija

pre 5 godina

То је тај исти речник насиља и некултуре .Када Веселиновић говори , као да причају и Јеремић и Ђилас у исто време.

Mile

pre 5 godina

Svi koji su uz Djilasa su izdajnici ove zemlje, to je cinjenica. Posle svega sto su unistili dok je zuta banda bila na vlasti, svako ko idalje podrzava tu politiku zeli da unisti ovu zemlju.

Zora

pre 5 godina

Nemaju svoju politiku, stoga je nasilje njihova politika.

Mašnica

pre 5 godina

Mora neko i da bude marioneta u rukama moćnika. Opozicija nema šta da ponudi sem nasilja i laži.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija