• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

25.02.2019

23:20

JEREMIĆ SE SMORIO: Amerikanci su protiv bojkota izbora u Srbiji!

Politika

JEREMIĆ SE SMORIO: Amerikanci su protiv bojkota izbora u Srbiji!

Podeli vest

Jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju Vuk Jeremić otkrio je juče da su im iz Vašingtona vrlo jasno poručili da neće podržati njihov najavljeni bojkot izbora!

 Skrušeni Jeremić je pred svoj put u SAD (vidite okvir) priznao da su tajkunu Draganu Đilasu i njemu iz američke administracije stavili do znanja da takva politika nikada neće dobiti zeleno svetlo, uprkos silnim pokušajima srpske opozicije da se dodvori Stejt departmentu.

- Razgovarali smo s američkom administracijom pre polaska na ovaj put i jasno nam je stavljeno do znanja da Amerika svoj stav o Kosovu neće menjati. Druga stvar koja nam je predočena jeste da SAD ne podržavaju bojkot kako aktuelnih institucija, tako ni eventualnih budućih prevremenih ili redovnih izbora. To su dve teške tačke za Savez za Srbiju, s obzirom na to da je pozicija Saveza povodom ta dva pitanja potpuno suprotna stavovima američke administracije... - izjadao se Jeremić, koji će ovih dana, kako je rekao, ipak u svojim susretima u SAD pokušati da omekša i promeni stav Vašingtona.

Komentarišući ovo Jeremićevo priznanje da odlazi po instrukcije u SAD, potpredsednik SNS Marko Đurić ocenio je da je Jeremić izneo konture jednog infantilnog pogleda na svet i politiku.

- Jeremić bez stida igra ulogu velikog srpskog rodoljuba, a istovremeno najavljuje odlazak po političke instrukcije u Vašington - naglasio je Đurić.
Inače, da su sukobi i trvenja u Savezu za Srbiju i te kako prisutni, svedoči i činjenica da će Jeremić u Ameriku krenuti potpuno sam, što uopšte nije bio prvobitni plan.
- Trebalo je da predvodim delegaciju Saveza, ali je došlo do određenih promena, tako da ću u Vašington ići sam - rekao je on juče.

SEVAJU VARNICE U SAVEZU ZA SRBIJU! Boškovo ludilo dovelo do NOVE SVAĐE MEĐU OPOZICIJOM! Šutanovac više ne može da ćuti!

Krio skupoceni sat

Foto: Informer DN

 

Vuk Jeremić se na jučerašnjoj konferenciji za medije pojavio sa skupocenim satom na ruci, koji je onda nespretno pokušavao da sakrije od novinara, navlačeći rukave sakoa i košulje.
Na osnovu snimka nemoguće je utvrditi koji je tačno sat nosio, ali nema sumnje da je u pitanju neki skupoceni komad, pošto je Jeremić poznat po bahatosti.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Davor

pre 5 godina

Kada si Jeremicu uzimao americke dolare, bilo ti lepo! A sada moras slusati. Jadno je to!

mila

pre 5 godina

Ispalili ih Amerikanci, ne misle isto kao Jeremic i Djilas. Cak je i Amerika bolja po Srbiju nego oni.

Simionida

pre 5 godina

Sto bi Sojic rekao, nece slonce u lonce, malo si se zaigrao Vuce izdajico srpskog naroda

Mihajlo

pre 5 godina

Niko ne podrzava Jeremicevu (anti)politiku. Ko ce podrzati bojkot i opstrukciju, bre?

Igor

pre 5 godina

Jeremić je dobio no-no od Amerike i sada mora da bude miran i poslušan, i da smanji sa tom Coca Colom, tata Tramp mu je zabranio !

Nikola

pre 5 godina

Jeremić ide u SAD da opanjkava svoju državu.

milan

pre 5 godina

Ni tvoji finanseri vise nisu na tvojoj strani.

Maja

pre 5 godina

A sta ce sad mukica, ni njegovi ga ne podrzavaju.

mila

pre 5 godina

Pa naravno da se smorio, dzepici ce ostati prazni. Amerikanci nisu glupi.

AleksMache

pre 5 godina

Ti protesti donose samo uznemirenost i bahatost po ulicama,nema ničeg pozitivnog!

Jela

pre 5 godina

Zato on nikada nece biti u vlasti, jer nama treba predsednik koji se dogovara sa narodom, a ne sa zapadnim silama koje bi da nam kroje drzavu shodno svojim interesima.

lazar

pre 5 godina

A sta je pomislio da ce Ameri njega da slusaju .

radica

pre 5 godina

eeeeeee jadan gidan....pa ja stvarno ne znam šta su oni očekivali?!

Mira

pre 5 godina

Jeremicu je valjda sad jasno da ni od koga nema podrsku za svoje terorisanje.

Lili

pre 5 godina

Opozicija htela da se dodvori Americi bojkotom izbora,ali se razocarala jer ih Amerika ne podrzava

Sloba

pre 5 godina

Jeremic nema podrsku gradjana zato se i smorio.

Goran

pre 5 godina

Dokaz da opoziciju jedino interesuje lični interes. Njih Srbija ne interesuje ni pod tačkom razno.

Jasna

pre 5 godina

Jeremic je pogresio ,ako je mislio da ce mu uspeti plan.

goran

pre 5 godina

I američka administracija je uvidela besmislenost bojkota izbora od dela opozicije ili bolje rečeno SzS nije dobio podršku administracije SAD preko ulice pokusa da dođe na vlast.

Miki

pre 5 godina

Ni Amerikanci ne prižaju podršku lopovskoj opoziciji!

vojkan

pre 5 godina

Jeremić samo radi protiv svog naroda i zemlje

Maja

pre 5 godina

Ovim su Amerikanci pokazali da su na strani predsednika Vučića

Steva

pre 5 godina

Jeremic je izdajnik, ali jedan veoma nesposoban izdajnik... Ne moze nista da postigne, njegova jadna koalicija ne moze ni cenzus da predje, a kamo li ikada da dodje na vlast.

Mašnica

pre 5 godina

Vuk ostaje bez podrške i sa jedne i sa druge strane. Niti ga podržava SAD niti ga podržavaju glasači.

caca

pre 5 godina

Opozicija bojkotuje izbore,jer znaju da nesmeju na taj nacin da izadju narodu na oci!!!Nemaju sanse,jer su dosta pokrali i lagali taj nevini narod!!!!

Izbori 2024

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija