• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

26.02.2019

12:54

STEFANOVIĆ URUČIO 128 REŠENJA O ZAPOSLENJU porodicama pripadnika MUP!

Politika

STEFANOVIĆ URUČIO 128 REŠENJA O ZAPOSLENJU porodicama pripadnika MUP!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović uručio je danas 128 rešenja o zaposlenju članovima porodica ranjenih i poginulih pripadnika MUP, i naglasio da se tim simboličnim gestom država odužuje i zahvaljuje onima koji su dali život za svoju zemlju, kao i njihovim porodicama

Stefanović je naglasio da Srbija mora da poštuje one koji su dali najvrednije zemlji - svoje živote, i da ne dozvoli da njihova žrtva bude zaboravljena i da mora da brine o njigovim porodicama.

- Danas mi je puno srce. Ovo je jedan od najznačajnijih događaja za mene kao ministra. Drage, buduće kolege, verujte da u MUP- u ne postoji niko ko ne saoseća s vašom patnjom i ko ne želi da vas što pre vidi u našim redovima - istakao je Stefanović.

Ministar je poželeo dobrodošlicu novozaposlenima u MUP i poručio im da će oni biti stub odbrane i bezbednosti Srbije koju će, kako je rekao, braniti svojim znanjem i marljivim radom i zalaganjem.

- Hvala vam što ste se opredelili za ovu profesiju, a mi ćemo se potruditi da u našem kolektivu osećate toplinu - kazao je Stefanović.

U ime svih koji su danas stupili u radni odnos ministru Stefanoviću zahvalila je Ivana Šoškić, koja je naglasila da za sve njiih to što su dobili posao u MUP-u ima posebno značenje.

- U ime svih, hvala Vam što ne zaboravljate naše očeve i što ste nam pružili priliku da radimo u ovom Ministarstvu - rekla je Šoškićeva.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gospodja Ministarka

pre 5 godina

Njihovu tugu nista ne moze da umine, ali ova resenja su nacin da se oduzimo nasim palim junacima!

Davor

pre 5 godina

Bravo drzavo! Nisu zaboravljene porodice stradalih!

Zorica

pre 5 godina

Potrebno je ispostovati porodice ljudi koji su dali zivot za svoju zemlju!

Sandra

pre 5 godina

Policija sa ministrom Stefanovicem na čelu, odlicno obavlja svoj posao

Mija

pre 5 godina

Pohvaljujem ovakav gest,i smatram da su pripdnici koji su poginuli ili ranjeni,zasluzili da njihove porodice budu,materijalno zbrinute,tj.zaposlene.Ovakav gest,dokazuje da Srbija brine o svojim gradjanima.

Marko

pre 5 godina

Jako lepo od države što ovako brinu! sve pohvale.

radica

pre 5 godina

i kako može posle neko da kaže se ne zapošljava narod, da država ne brine o nezaposlenosti i o svojim građanima. Bravo, svaka čast!!!

caca

pre 5 godina

Zaista bitan dogadjaj,i lep gest ministra Stefanovica!!!! Svi trebamo da delimo srecu ovih ljudi, koji su danas dobili resanja o zaposljenju!!!!Neka im je sa srecom!!!

minja03

pre 5 godina

Neka im je sa srećom i da na tm radnim mestima dočekaju penziju. godine

Bojana

pre 5 godina

Ovako se drzava oduzi porodicama stradalih ili povredjenih pripadnika MUP-a.Svaka cast.

Marko Lučić

pre 5 godina

Ovo je nešto što zaslužuje sve pohvale.

Mico

pre 5 godina

Ministar je pokazao veliku odgovornost i humanost.

AleksMache

pre 5 godina

Tako i treba a značiće mnogo tim porodicama!

Mare

pre 5 godina

Svaka čast,to je mali način da im se odužimo!

MIKI

pre 5 godina

Lepo od države što nije zaboravila prodice i omogućila im da nastave da brane profesiju svojih očeva!

Jovanka

pre 5 godina

Za te porodice je taj gest stvar egzistencije a narod je vera u drustvo i drzavu. Konacno da pocnemo da brinemo jedni o drugima. Jedino tako mozemo da opstanemo.

Tina

pre 5 godina

Jako lep gest drzave!Ne smeju biti zaboravljene zrtve!

Iki

pre 5 godina

Пуно успеха и среће им желим!

Mile

pre 5 godina

Dok je prethodna vlast unistavala zivote ljudi, otpustala radnike i gledala da unazadi nasu drzavu, ova vlast zaposljava ljude, svaka cast.

Dehan

pre 5 godina

Drzava je pokazala da misli na sve, svaka cast

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija