• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.02.2019

15:12

STEFANOVIĆ: Đilas i Jeremić nemaju ništa da ponude građanima osim nasilja, zato se kriju iza bojkota!

Politika

STEFANOVIĆ: Đilas i Jeremić nemaju ništa da ponude građanima osim nasilja, zato se kriju iza bojkota!

Podeli vest

Lideri Saveza za Srbiju zagovaraju bojkot izbora, jer osim politike nasilja nemaju ništa drugo da ponude građanima, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ocenjuje da se Dragan Ðilas i Vuk Jeremić zalažu za bojkot jer se plaše debakla na eventualnim izborima

 

Na pitanje novinara da prokomentariše to što su SAD jasno stavile do znanja Ðilasu i Jeremiću da ih ne podržavaju u bojkotu institucija i izbora, a da je Jeremić i to sam potvrdio, Stefanović je rekao da ga najviše zanima šta kaže narod i da su mu najvažniji građani, kao i da je uveren da se u svetu na poteze opozicije u Srbiji gleda kao na neozbiljnost.

- Ðilas i Jeremić nemaju nikakvu politiku osim politike da ponize nekog radnika Gradske čistoće ili da prebiju neku ženu. Zato je idealno sakriti se iza bojkota - rekao je Stefanović novinarima u Palati Srbija.

Ministar je naveo da izbori služe da političke partije provere šta građani misle o njima, te da mu je potpuno razumljivo zašto se deo opozicije "plaši da to proveri".

- Setite se samo Ðilasove kampanje na prošlim gradskim izborima i stavke ''gradićemo škole tamo gde su potrebne''. A kako su gradili vrtiće i škole dok je on bio gradonačelnik? Sve što je rađeno u vreme Ðilasa, mi smo posle pet puta morali da popravljamo - kazao je Stefanović.

Naveo je primer vrtića "Oblačak" koji je, kaže, otvoren dok je Ðilas bio gradonačelnik i ''''ostavljen bez tekuće vode i grejanja''''.

- Meni je jasno zašto pokušavaju da izbegavaju izbore, jer kako sa tim da izađu pred građane. To je potpuno razumljivo i meni je to važan argument - istakao je Stefanović.

Dodao je i da su Ðilas i Jeremić išli u Brisel ''''da kukaju protiv svoje zemlje'''' i da se žale i da su time pokazali, kako kaže, svu dubinu licemerja pred građanima Srbije.

- Ni kao vlast ni kao opozicija nikada ne bih išao po inostranstvu i loše govorio o Srbiji već bih se borio da Srbija dobije više sredstava, da poveća ugled u svetu - kazao je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 5 godina

Djilasu,Jeremicu i ostalim opozicionerima je kako su pokazali jedino resenje za sve njihove probleme,bahatost,siledzijstvo,izrugivanje,fizicki obracun i bojkot.To narod ne zeli i niti ce ikada podrzati.

Jela

pre 5 godina

Opozicija je provaljena, narod ih nece, mogu da bojkotuju do kraja zivota.

Nebojsa

pre 5 godina

Bojkot je jedino resenje da se ne obrukaju, zato su i zagovornici istog

Voja

pre 5 godina

Svima nam je jasno da Jeremic i Djilas nemaju ni plan ni program, jedino sto oni imaju da ponude je nasilje i vandalizam, a to nikome ne treba.

AleksMache

pre 5 godina

Nemaju program,neki ni stranku,propagiraju i podržavaju nasilje- ko bi za njih glasao?!

Tanja

pre 5 godina

Szs želi da dobije vlast na mišiće ali neće moći, ovde vlada demokratija.

Nale

pre 5 godina

Srbija je zemlja u kojoj pobedjuje mir,rad i tolerancija.

Miloš

pre 5 godina

Iza bojkota se kriju zato što su svesni da ako izadju na izbore opet će biti poniženi!

Sara

pre 5 godina

Naravno da se plaše izbora jer ih je narod odavno prozreo.

tihi

pre 5 godina

nista ne mogu da ponude sem vesala. svima u srbiji je jasno da opozicija nestaje sa politicke scene u ovom trenutku. nemaju lidera , nemaju vodju, ustvari svi bi mda budu vodje a to tako ne moze.

Milasin

pre 5 godina

Oni su skroz propali političari,narod nema poverenja u njih..i ne treba da ima

Aaaa

pre 5 godina

Ministar odlicno obavlja svoj posao. Stop nasilju.

Mile

pre 5 godina

Potpuno tacno, zuti su unistili Srbiju i narod to zna i zato nikada nece glasati za njih.

Zoki

pre 5 godina

Oni nemaju plan I program koji bi ponudili gradjanima! Unutar koalicije se raspadaju. Takve vodje narodu ne trebaju.

caca

pre 5 godina

Oni su rodjeni da prave nemire,da lazu,kradu,i jedino resenje im je da se sakriju iza bojkota,jer na drugi nacin nesmeju da izadju narodu na oci!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija