• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2019

11:47

VELIKI PRIJATELJ VOĐA PROTESTA U SRBIJI, STIPE MESIĆ, PORUČIO: Prvo priznajte Kosovo, pa onda pregovarajte o razgraničenju?!?

Politika

VELIKI PRIJATELJ VOĐA PROTESTA U SRBIJI, STIPE MESIĆ, PORUČIO: Prvo priznajte Kosovo, pa onda pregovarajte o razgraničenju?!?

Podeli vest

Bivši hrvatski predsednik Stjepan Mesić, veliki prijatelj srpskih opozicionih lidera, pozvao je Srbiju da prvo prizna nezavisnost Kosova, pa da tek onda pregovara o korekciji granica?!?


- Polazim od činjenice da je arhitektura evropskih zemalja, uključujuči i Kosovo, završena. Dakle, kada jednog dana Beograd i Priština postignu normalne odnose, onda će moći da se razgovara o pitanju bilo kog dela granice. Znate, nema ograničenja do kraja 'svetog pisma', tako da se nešto ne menja, ali prvo morate znati o čemu govorite - rekao je on.

Političar koji je bio predsednik Hrvatske 10 godina kaže da Beograd ne treba da se pravi da ne razume istorijske činjenice i da Priština i Beograd treba da uspostave bliži odnos.

- Beograd ne razume istorijske činjenice, Kosovo je u krajnjoj liniji država i trebalo bi  da uspostave bolje odnose što je pre moguće. Zapravo, Beograd ne mora odmah da prizna Prištinu, ali mora da dozvoli otvaranje granica kako bi ljudi mogli da komuniciraju, da kapital može da cirkuliše i da se usluge pružaju na pravi način - rekao je Mesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 5 godina

Jeremic se smeska sa svima koji ne pricaju u korist Srbije.

Krunislav

pre 5 godina

Sta bre taj USTASA hoce taj bezobrazni SRBOMRZAC

Toma

pre 5 godina

Očigledno je Hrvatima krivo pošto smo mi lideri u regionu, i ljubomorni su na uspehe koje niže Srbija

Uroš

pre 5 godina

Kad vidim ovog Mesića odmah se setim progona Srba i šta je sve govorio.

Miloš

pre 5 godina

Strašno ko je sve prijatelj opoziciji, svi naši neprijatelji su njihovi prijatelji

Obiicevi zavetnici

pre 5 godina

Niti masonstvo,niti pripadnost stranim sluzbama,narocito engleskim I anerickim,ne poznaje nacije,patriotizam..svi ti vojnici otpira,canvasa,koji je formirao u budimpesti cia pukov.helvi,imaju zadatak,da srbiju dovedu u podanistvo,poput,ukrajine,sirije,jemena,itd....srpstvo je vecno dok su mu deca verna..

Miki

pre 5 godina

Da Beograd stvori jos jednu drzavu, kao sto je stvorio drzavu od Banovine Hrvatske.

Biljana Mijailovic

pre 5 godina

Ko je bradatog jarca pitao za misljenje i sto zabada nos gde mu nije mesto. Neka gleda use i u svoje kljuse. Ne primamo savete od neprijatelja Srbije.

Nk

pre 5 godina

Tek kada do dijaloga dodje moze se pregovarati o granicama

Nego

pre 5 godina

Šta ćemo se sada pravit glupi pa Mesić je samo lepo rekao da ne može biti razgraničenje dok se ne prizna Kosovo koje posle tek ko priznata država može da prizna razgraničenje-razmenu teritorije...

Kažu

pre 5 godina

Hrvati su u moru kod Komiže otkrili novi avion a smatra se da je to B24 koji je prema američkim podacima pre 75g zbog kvara na motoru pao u more pa eto nove turističke atrakcije za veći dolazak amerikanaca!

Stojana

pre 5 godina

Auuu, veliki strucnjak progovorio. On bolje da razmislja o povracaju imanja srbima kojima su oteli kao i ostvarivanju prava na penziju. Srbi su uredno izmirivali svoje obaveze za penziju i sada je ocekuju, nemoj da se prave blesavi pod koje kakvim izgovorima.

Milos

pre 5 godina

Naso se hrvatski sljam i olos da nam deli zemlju.Nece moci.

Nikola

pre 5 godina

Mesicu, budalcino. Ko brani uvoz robe? Ko bre da otvori granice?

Boka

pre 5 godina

Ko si ti da govoris sta da se radi djubre jedno.

Futožan

pre 5 godina

Stipica koji je uništio onu veštačku tvorevinu od Jugoslavije i ovaj dedin unuk Vuk potomak koji uništava Srbiju na svakom koraku, pa zar treba bilo kakav komentar

akeja

pre 5 godina

Opoziija je sastavljena od Srbomrzaca!!Sramota!!

Marija

pre 5 godina

Znamo mi ko je Mesic i njegovi saveti neka sacuva za sebe.

Milenko

pre 5 godina

Ti si u jedan u nizu od bivših i nebitnih političara, tako da tvoje mišljenje više nikoga ne zanima!!

Bojana

pre 5 godina

Doticni nema pravo da komentarise bilo koju situaciju u Srbiji.

Rade

pre 5 godina

Kada budu hrvati priznali da je dalmacija italijanska, tada ćemo i mi Kosovo ! ! ! ! !

Isidora

pre 5 godina

nije njihovo da se mešaju u unurašnje stvari Srbije a i sami imaju i previše problema

moma

pre 5 godina

A mi ne znamo sta da radimo dok nam ustasa ne kaze.....

Nale

pre 5 godina

Bogu hvala pa ne slušamo ovakve srbomrsce nego se borimo za dobrobit Srbije i srpskog naroda!

aleksandarmatic5

pre 5 godina

Sa kime si takav si, stara srpska izreka. Ali kod pozderca Vuka je važnije ugostiti što više srbmrzaca i to pokazati građanimaa javno, pa zbog takvih prijatelja izbegavate izbore misleć da ne glasaju za Mesića.

dmitar

pre 5 godina

Treba poslušati Ustašu Stipu tako je i on napravio sa Republikom Srpskom Krainom. Koliko su oni dali prava Srbima toliko i mi Šiptarima kao i Ustašama.

Aleksandar Stojanović

pre 5 godina

Nezmam zašto postoji naša skupština gospodine presedniće Vučiću dali da vaša većina prima dobru platu ili da štiti NAROD od onih koji krše zakon i Ustav Srbije. Dali maja Gojković ima obraz kad prima platu kao presednica parlamenta , te ne preduzimaju zakonske mere protiv onih koji su se i 1999 godine ujedinili sa neprijateljem naše Srbije zajedno sa Tužilaštvom i sudstvom , dosta mi je a i narodu priča da su ih ŽUTI DOVELI NA VLAST. šTA VI URADISTE DA IH SKINETE SA VLASTI ( veliko ništa) A IMATE VEČINU U SKUPŠTINI. Vi ih samo podržavate da malo sirotinje što osta narodu da im otimaju privatni izvršitelji Srbiji daju ko sirotinji malu bedu a sebe bogate i izbacuju jednu staricu od 90 godona i to lošeg zdravlja, koliko je dece razbolelo se i samoubilih roditelja zbog siće koje dobijate od bogatih privatnih izvršitelja, koji sebi napraviše i ministarstvo prekršiše ZUP-a ZOO-a oblsgacionih odnosa sa odobrenjem skupštine na čelu sa Majom G. ZPP-a, zkd-a. a i ZIO -a od presednika skupštine i većina u njoj je to odobrila naravno to odgovara opoziciji ,jer ćev sutra i oni reči vi ste ih izabrali i glasali.

vasilije

pre 5 godina

Mesiću da ima bar malo pravde u ovom svetu ti bi dobio bar tri doživotne robije za sva zla koja si učinio.Posle svega da imaš malo ljudskog dostojanstva i poštenja ćutao bi,a ti i dalje sereš.Fuj!

Nikola

pre 5 godina

Mesić i Jeremić imaju isti cilj da sruše Vučića.

kiza

pre 5 godina

Pa ovaj usrasa je jos uvek ziv. Izgleda da ga ni Bog nece jer sta ce mu.

Milica

pre 5 godina

Svi ti srbomrsci osecaju potrebu da se mesaju.

Milica Milicic

pre 5 godina

Nece valjda Stipe Mesic da nas savetuje sta da radimo?

Vera

pre 5 godina

kada vratite istru i dalmaciju italijanima, koje su srbi oslobodili. ustaso

Nina

pre 5 godina

Šta i očekivati od mrzitelja Srba kao što je Mesić...

Lala iz Banata

pre 5 godina

Прво идите у ЗОО ВРТ, да му видите брата близанца...!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija