• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

27.02.2019

19:47

ĐILASOV 'STRUČNJAK' SA OSUĐENIM MAKROOM! Ovo mnogo objašnjava, opozicionari šuruju sa kriminalcima!

Politika

ĐILASOV 'STRUČNJAK' SA OSUĐENIM MAKROOM! Ovo mnogo objašnjava, opozicionari šuruju sa kriminalcima!

Podeli vest

Aleksandar Obradović, smenjeni direktor EPS, a sada bliski saradnik šiptarskog plaćenika Zorana Zaeva i tajkuna Dragana Đilasa, snimljen na ručku sa Duškom Banjcem, koji je osuđen za podvođenje maloletnica!

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas u očajničkom pokušaju da se dokopa vlasti udružuje se sa najcrnjima i najgorima. Đilas je za jednog od bliskih saradnika uzeo Aleksandra Obradovića, koji je zbog sumnjivog poslovanja smenjen sa mesta direktora EPS, a paparaco Informera je dotičnog Obradovića ovih dana uslikao kako se druži sa opasnim, osuđivanim kriminalcem!

Obradovića, koji je poznat po nadimku Sale Čez i jedan je od savetnika šiptarskog plaćenika, severnomakedonskog premijera Zorana Zaeva, 'ulovili' smo na ručku sa Dušanom Banjcem, čovekom koji je osuđen kao makro pošto je priznao da je podvodio maloletnice!?

Okuplja 'ekipu'

Obradović se potpuno stavio na raspolaganje Đilasu, a kako sada vidimo - ima dobre kontakte i sa ljudima s kriminalnim dosijeom.
- Sale Čez za Đilasa obavlja prljave poslove, skuplja ekipu za pokušaj nasilnog otimanja vlasti. Obradović se tako sreo i sa Banjcem, koji je robijao zbog organizovanja prostitucije. Banjac je 2016. pravosnažno, posle sporazumnog priznanja krivice, osuđen na sedam meseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog posredovanja u prostituciji i podvođenja maloletnice iz Pančeva - objašnjava naš izvor.


Dragan Đilas i Aleksandar Obradović juče se nisu oglašavali ovim povodom. Na drugoj strani, Marko Matić iz 'Antidota' kaže da sastanak Saleta Čeza s osuđenim makroom samo potvrđuje da ljudi iz Đilasovog političkog bloka sarađuju sa licima iz kriminalnog miljea.
- Treba podsetiti da su finansijeri Vuka Jeremića u zatvoru, da se u njegovoj stranci motaju lica osuđivana za dilovanje droge, ali i da se Đilasov najbliži saradnik nalazi na optužnici za aferu 'Bulevar'. Da ne pominjemo njihove sumnjive kontakte s predvodnicima pojedinih navijačkih grupa i narko-kartela... - naglašava Matić, dodajući da je na delu stvaranje saveza između lidera SZS i kriminogenih centara moći sa ciljem da se u Srbiji izazove haos.

HARADINAJ PLJUNUO TRAMPU U LICE! Napustio sastanak sa Amerikancima i Tačijem - TAKSE OSTAJU! POMAHNITALI ŠIPTAR BEZ KONTROLE!

Društveni talog


Potpredsednik SNS Milenko Jovanov smatra da je Đilas u svojoj želji da se dokopa vlasti spreman na sve i na saradnju sa bilo kim.
- Kada je predsednik Vučić govorio da se na toj strani okuplja društveni talog, mnogi mu nisu verovali i osuđivali su ga što uopšte kaže tako nešto. Sada skoro svima postaje jasno da je bio u pravu. Jer šta su nego društveni talog oni koji podvode maloletnice i oni koji rasipaju državnu imovinu - ističe Jovanov dodajući da su se sami potrudili da dokažu ovu predsednikovu tvrdnju.

SAD ŠALJU DVA ČOVEKA U PRIŠTINU KAO POSLEDNJE UPOZORENJE ŠIPTARU HARADINAJU! Ako ne ispoštuje njihove zahteve, slede nove sankcije!

Na platnom spisku Zaeva od 2017.


Aleksandar Obradović je sa mesta prvog čoveka EPS smenjen u martu 2016. godine zbog malverzacija u tom javnom preduzeću i nepoštovanja mera štednje Vlade Srbije. Između ostalog, stavljeno mu je na teret da je kupovao luksuzne automobile bez tendera.
Na platnom spisku šiptarskog plaćenika Zorana Zaeva kao savetnik nalazi se još od juna 2017. godine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20